Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A uz jsem docela spokojen i se situaci ve skrini. Kviti se rozrusta do vsech smeru a za chvilku bude to BlueBerry zavazet, takze za tyden tak pujde pod nuz ;-)
ahoj, mas to uz pekny :-) akorat se to nejak nevetvi a nevetvi co? Ja uz tam opecovavam 4 maly PWP. Jak si dopadl nakonec s tou teplotou? Uz je to v pohode?
Ted diky tomu cervenemu vetraku pod lampou a smerovani prichoziho cerstveho vzduchu casem (case - bedna od compu... bez te diakritiky to vypada jako time) ke kytkam to udrzuju na 30 max.
Jinak ten PWP je hodne ridky. Holt se indica pestuje lepe, lepe se vetvi a roste a je hustsi, mensi a vubec :-) Ucinky budou doufam jine...
Kdyz tak koukam do te skrine, tak pokud priste sativu, tak max 3 kytky, kvetinace do trojuhelniku a maji optimalne svetla. Vice kytek bych tam asi nedaval. Puvodne jsem mel v planu 6 kytek, ale to jak vidim je dost nerealne. Pokud indicu, tak 4-5 kytek.
Uz abych se zacal zase divat po nejakych rizkach. Kdyby mel nekdo z Ostravy a okoli nejake rizky, klidne se ozvete, nejak se domluvime.
Premyslim, ze bych vam ukazal neco z me sbirky sluken, ale to by bylo treba zalozit novy thred a vsechno to nafotit. Vcera jsem jich z krabice vyndal pres 30. Jo jo, az se zkourim jako dobytek, tak to treba udelam. Mam nafocenu zatim tak pulku.
Zaficel jsem do nejvetsi prodejny klicu, co znam. Popsal jsem jim situaci, ze nemam klic od skrine, jestli jich nemuzu 10-20 koupit (dobry napad JardyXXL) a pak vratit a nechat si jeden. Oni, ze ne, ze mam vymontovat zamek. Tak jsem jim podekoval, to se mi nechce. Ten zamek je tam natukly hrebickama, takze by to asi zpet uz tak dobre nesedlo.
Musim odlepit folii a zkusit oddelat zamek, ktery muzu znicit. Pripadne sezenu klic a zamek stejne nedam zpet, takze zbytecna prace... Ale nejspis to udelam. Mas recht...
Tak pujdu reklamovat pro zmenu ten digitalni teplomer - klasika, ja proste nemuzu nic rozumne koupit... Pri prepinani MIN/MAX se meni teploty na trech mistech: OUT/IN/Vlhkost. Obcas se stane, ze preskoci jen horni OUT cislo na max a na ostatnich je aktualni stav. Takze pri dalsim prepnuti se rozsviti max ty dolni dve a ta horni se da na minimum. Takhle se to zkurvi, takze uz nikdy nedostanu na oba displaye aktualni stav ve stejnem okamziku, stejne jako na vsech MIN nebo MAX. Musim resetnout a doufat, ze pri zmacknuti se to prepne dobre... Me se povede hackount i dig. teplomer...
Diky za K+. Vim, ze pri kvetu mam mit co nejnizsi vlhkost, problem je to ovlivnit. Jsem spokojen s tou vlhkosti prumerne 40%, ale v noci mam vypnuto vse vcetne vetrani, takze vlhkost vyleze nahoru. Kytky v noci ale rostou minimalne ne?
Na pohlcovani vlhkosti jsem tam dal krabici od bot s pytlicky.
luckyBOB: dik za povzbuzeni Od zacatku? to jsi me potesil.