Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Funny420 Tak to je jiná,jestli pojedeš dvě kola. Já myslel,že jen jedno a v tom případě by to bylo samozřejmě nejlepší přes léto,jelikož letní auta jsou nejlepší
Čau, dobrá volba je pár fotoperiod + auťáky 😉 když se to správně načasuje, tak máš dvě sklizně v jednom skleníku taky a to ta druhá bude rozhodně lepší než z af 😉 taky vlastní zkušenost 😉
Původní příspěvek od Pítr90 Čau, dobrá volba je pár fotoperiod + auťáky 😉 když se to správně načasuje, tak máš dvě sklizně v jednom skleníku taky a to ta druhá bude rozhodně lepší než z af 😉 taky vlastní zkušenost 😉
jenže do skleníku sázet fotoperiodu až tak červen nejlíp červenec ne? aby neměly 3 metry
Čau,ty čínské ledky nekupuj ani omylem měl jsem dvě a po prvním kole jedna zdechla úplně a ta druhá svítí polovičně Raději zainvestuj do většího boxu a do sodíku/kvalitní ledky.
Na radu větší vlhkosti mě napadla taková věc, než na tohle kolo narychlo shánět zvlhčovač, vyrobit takovejhle Mirinda skleník kterej by mohl aspon trošku tu vlhkost podržet, na příští kolo bude zvlhčovač. No, ta jedna kytka už jede krásně, už má krásný 4 patra hotový, tamta jede tak nějak, no extrémně pomalu, snad se taky rozjede
Tu petku bez direk ja bych sundal at muze ta kyti alespon dychat, jeste muze chytit plisen kdyz je tedka oslabena , potrebuje kyslik i co2 ze vzduchu .... jo kdyby byla zdrava tak ano ale petka urcite s dirkama.
Jesli se nepletu.
Obe petky paj dole uriznuto vic jaknpulku plastu a to same nahore, jedna ma sundany vicko a ta druha cas ma odstrizeny to pevny dno petky. Takze myslim ze vzduch se tam vymenuje tak ci tak 😊
Byl jsem uplne stejnej ! Prilis prehnana pece a vsichni zkuseni mi psali
"mene je nekdy vice" Cim vic na ne kasles tim se jim lip dari.
A vazne to tak kupodivu je
když já se prostě bojim že mi tamta jedna chcípne tak se furt dívám, jestli se to zlepšuje nebo zhoršuje a přijde mi, že se ta chcíplá lepší! ale vůbec neroste :/ tamta už roste jak z vody
Původní příspěvek od Madical-Strains Byl jsem uplne stejnej ! Prilis prehnana pece a vsichni zkuseni mi psali
"mene je nekdy vice" Cim vic na ne kasles tim se jim lip dari.
A vazne to tak kupodivu je
Dobře si na to vzpomínám 😁 ale samozřejmě máš pravdu
Jináč tu malou opravdu neřeš, jestli ji rostou nové lístky zdravé, tak je vše na dobré cestě 😉
Tak jsem dnes ráno opět načíhnul jen skrze větrák... Já už fkt nevim Ta jedna má další patro, ta roste neskutečně rychle, ale ta druhá... Ta už má zase milimetr žlutohnědej na konci těch dvou novejch listů nahoře. Nevím co jí je, hlína je lehce vlhká až tak 3-4 cm pod povrchem, 2 dny bez zalejvání, jen jí stříkám rozprašovačem.. no nevadí, snad aspon tu jednu dotáhnu do zdárnýho konce