Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jah rastafari selassie groweři, rozhodl jsem se s vámi podělit o můj první PC Microgrow pod čínskou 54W LED. Osazenstvem je 1x Orange hill special od DP. Pěstební prostor - PC case VŠH=42cm, 45cm, 19cm. Vzduchotechnika - odtah 1x 10cm Pc větrák napojený na 12V zdroj, přítah a ofuk - 8cm Pc větrák napojený na 7V(přítah), 12V(ofuk). Odrazová fólie mylar. Hnojím hoštickými slepičincemi. Přikládám první foto kde můžete vidět můj neůspěšný pokus o FIM. Kytka byla za oknem pod 5W LED, jelikož PC setup ještě nebyl připraven.
29.4 Takto kytička vypadá dnes, dostala letní sestřih některých listů a menších větviček. Žlutí mužíčci byli tak hodní, že mi nedopatřením poslali 1 žárovku zdarma navíc. Budu rád za věškeré komentáře, rady a popřípadě karmu!
Byl bych opravdu velmi rád za jakékoliv komentáře,připomínky a rady. Jak jsem psal,je to můj první pěst,takže názory zkušenějších growerů by se mi jistě hodily
Dobrej punk. Box by byl asi lepší. Těch 108W by na kytku mělo stačit, ale je otázka, jakou mají použité LEDky účinnost. Pokud dobrou (CREE, Philips LUXEON) tak by se možná vyplatilo dát tam dvě kytky, protože využití prostoru je jaksi slabina tvého projektu. Na druhou stranu existují pěkné mikroboxy od 30x30x60cm. Doporučoval bych spíš standardní hnojiva (HESI by by mělo úplně stačit), slepičák bývá z kytek cítit. Cítit bude ovšem i ta tvoje kytka. Jedna taková malá kytí dokáže zamořit docela velkou místnost, když se pořádně rozjede. Uvažoval bych o nějakém improvizovaném pacháči, dá se tu najít ledacos. Květu zdar.
Modlitba bastlíře:
"Svatý Scurvile, patrone náš nemohoucí, dej, ať to nepraskne."
Zdareccc )) pěkný pěkný ALE !! Na tomto bych se to jemně naučil "jak svítit jak hnojit jak phčkovat vodu atd atd "" a příští kolo toto vyhodit a pořídit raději když už něco malého tak 70-150 HPSko které ti krásně hodí voňavé hulo až pod nos v množství okolo 50-80 g jak budeš šikovnej i vic!!! " Jinak hezký ! Kdyby jsi tam měl okolo 15 gramofonů ? Kolik počítáš? Přece jenom už pražíš pres 100 wattapaweru 1W/1G a jsi tu rázem za borce )) ať to roste příteli!