Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Essential nakalibrovanej za 1500.
Základní voda EC 0.1
Teď jsem ho kalibroval podruhé od výroby...
2.8 EC.. naměřil EC kalibrační roztok ještě než jsem ho kalibroval, takže odchylka 0%
0.8 EC na prcky vyjde opravdu na miniaturní množství hnojiv...
A rostliny zeleňoučké.
Stejny dávkování, zdrojovka ec 0,45 vysledny ec 1,65 tak nevím kde je chyba.
Vypozoroval jsem, že se mi zvedá EC teplotou a to docela dost.
Základní teplotu mám 20 stupnů.
Ohřeju na 23 a EC je o bod dva nahoře...
Kelímek plnej hnojek co ukazuje za studena 1.4 ukazuje za tepla ( 28 stupnů) 1.8 EC.
Tak podle čeho se mám řídit?
Původní příspěvek od normal1
Kelímek plnej hnojek co ukazuje za studena 1.4 ukazuje za tepla ( 28 stupnů) 1.8 EC.
Původní příspěvek od normal1
Ahoj, tady jsem psal, že EC závisí na teplotě při které provádíš měření. Kalibrace konduktometrů (EC metrů) se provádí při laboratorní teplotě 20 °C, pokud máš odlišnou teplotu mělo by na kalibračním roztoku napsaná vodivost při odlišných teplotách (většinou od 18 do 25 °C).
Navíc jak píše Machoman také nechápu důvod proč připravovat roztok hnojiv o teplotě 28 °C... dělej vše při pokojové teplotě (20-23 °C) a nebudeš mít problém .
Původní příspěvek od Host