Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mamča a babička na klouby .. paradní to věc. Mamča ekzémy a pomohlo na půl.. Obědnávalo se pro kamarádového dědu a nemůže si to na klouby vynachválit...
Pflusik - je mnoho druhů mastí , poptejse včelaře nebo 476937 zde na G oni jsou na to experti
tak pridam aj ja moju prvu skusenost z konopnou mastou. mam ju od clena Time. zacal sa mi vahadzovat opar na pere ale vcasnym natieranim som mu nedal sancu takze sa spravil len malinky pluzgierik ktory pravidelnym potieranim 5xdenne zmizol do 4dni.
Tak mast dělám cca 3-4 roky,každý rok více a více (odhadem 30kg )Mám noname kytky,jsou to převážně hermouši,ale to vůbec nevadí.
Takže:
Popáleniny se hojí 3x rychleji(táta dělá ve slévárně tak je skoro pořád popálenej),oděrky
Ekzémy,akné,opary
Některé druhy lupénky,jedné paní pomohla v kombinaci s léky od doktora,bez léků menší účinost,u ostatních téměř vyléčila
Bércové vředy
Popraskané paty,paní nic nepomohlo až moje mast
Uvolňuje rýmu a hleny při namázání čela a kořene nosu,
Kámošce na zánět průdušek,zbytek rostlin co zbyl z masti po scezení si kámoška dala na krk a prsa a udělala priesnitzův obklad,za dva dny se jí ulevilo
Bolesti kloubů
Někomu na migrénu při namazání spánků
Namožené svaly-ale na to je lepší nechat konopí vylouhovat v Alpě
Opruzeniny
já jí dělám podle Jedubabky:-) taktéž jde na odbyt více a více, ale je to tím, že opravdu zabírá tak jak tady píšete a lidi se vrací a berou si jí pro zbytek členů rodiny nebo přátele. Nechávám si konopnej základ pro kombinaci s jinýma bylinama, např: heřmánek - vysušuje, kostival a měsíček.
Jinak tady nějaký čtení od Dušana Dvořáka http://www.konopijelek.cz/index.php...pitola=rakovina
a tady trošku mimo mísu, ale taky od mastiček
„Na ohništi pod komínem, sedí babka svlečená; podkuřuje sebe blínem, maže nohy, ramena.
Znám já masti divných mocí, namažu já se po těle, sednu na chvoště o půlnoci a hej komínem vesele!“
Blín černý http://www.almanach.cz/herba-magicky/738-bln
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
AHOJ MÁM PÁR SKUŠENOSTÍ S MASTÍ DOBRÝ JE ŽE POMŮŽE A TROCHU ZMASTÍ ALE MOJI PANI NA ATOPICKEJ EKZEM NEPOMOHLA TAK TED SKUSIM KOMBINACI Z JINEJMA BYLINAMA.TAK DIKY ZA INSPIRACI
Mě se mastička osvědčila při potížích s hemeroidech.
Babička ji používá při bolestech kloubů a dle jejího vyjádření, je s ní velmi spokojena.
Mastička byla zakoupena na Canafestu 2010 u stánku Konopí je lék. Letos jsem již začal s jejím vyhotovením sám. Tak snad se povede
mam dojem ze myslel cremor leniens, protoze unguentum leniens neni nic jinyho nez emulzni soustava voda v oleji = krem a krem je pro pripravu masti na hovno. ten lekarnik by mel dostat pres drzku a vyhazov
zaklad je vazelina, lekarska zluta ci bila, pak je mozne mast upravovat dale..neni problem z masti udelat krem, ale varit z kremu mast kua to je bordel toto, na co ten chlap zatracenej myslel
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
no, tak já koupil mast tady od jednoho uživatele. Namazal jsem 5letýho klučíka, trpící atopickým exémem a za 3dny to bylo výrazně lepší. Teď ho mažeme jednou za 2-3 dny a musím zaklepat... vše v pohodě.
Jinak já jsem měl vnější hemeroid. který zarudne čas od času. možná stravou ap. Používal jsem na to Imacort. Nyní mast z marušky a NO PROBLEM.
* Léčba z praxe
Vyrostla mi na chodidle bradavice a všimnul jsem si jí, až když začla bolet při došlapu. Začal jsem ji potírat konopnou mastí, což jsem opakoval ráno a večer celý týden. Během té doby se bradavice zemnšila, přestala bolet a na konec úplně zmizela. Je to už rok a ještě se neobjevila.
Je to zřejmě dáno antivirálními účinky látek v konopí.
Naše kočka měla na celým čumáku vyrážku nebo plíseň a za tři-4 týtny se jí uplně zbavila.
Používame mast z konopného ghí, kdy dáváme většinu palic.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“