Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toto je noname - ale úplně jsem si na něm ulítla:-)) paličky začínají fialovět a krystalizovat.
Tady můj zásek s fotákem:-)) Srdce poposkočilo radostí, když jsem to viděla :-)) hehe
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
Lady Jack - Ta voní tak, že je z toho až těžko, nicméně nekvete. Myslím že z ní bude bramborák jak vyšitej, páč je konec srpna a nedoufám v nějaké změny..má prý být už jen pár teplých dní...
Janísek - Jak moc jsou stary ty listy vejs?Zdaj se mi uz ponekud uschly.Na ty kytce je to vsude?takhle uschly listy jsou tedy uz primo na ni a nebo to oschlo az po ceste?
Janís to co máš na listech jsou svilušky chmelové a jediná nej obrana je cupricol v silném roztoku rozprašovač na list a nebo v tomhle stádiu listy otraha(napadené) je to dáno počasím je letos moc velké sucho a jim to lahodí mrchám!! Ale myslím si, že ten stupeň napadení, který máš tě nemusí znepokojovat v tomto ročním období si už moc nepošmáknou bude jim zima Jinak moc hezké kytičky
PS. V listových úžlabích se začínají již v polovině vegetace tvořit první samičí orgány, ale na 90% neplodné, ale dělaji semenné obaly, takže to mate stači jen lehce zmáčknou a víš na čem jsi ale jsou většinou sterilní protože v době když se vyskytuji kvete minimum samců--je to přiliš brzy cca červen až červenec
Tak přeji pošušňáníčko z prvního jointa letošní úrody PEACE Hasáček
Hasák:
čéče, listy už jsou ok. Jsem oškubala všechny nakažené a je to gut. Mám z toho radost. Ještě k těm sviluškám..říkáš, že chmelové..tak to asi vím odkud vítr vaně, páč na plotě se nám plazí divoký chmel...heh..záhada vyluštěna:-)
Jinak jsem začla úmyslně ničit vrcholovky a málem to nedal ten fialovej prcouch. Uschly mu pestíky, palice zhnedly a to dost do tmavěhněda a po necelým týdnu začínájí lepit ještě víc:-)) hehe..mno..ale fakt jsem si málem naliskala..uff. Ty co jsem neponičila, jsou překrásně fialový...
jeden z no namenů..začíná pěkně bělat a nádherně voní..měl by to být Shaman a nebo Shiwa..Janis byla na jaře moc šikovná...vrchní palda mi vyrazila dech...