Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co takhle HULIČI & RODINA & DĚTI??? :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10
Autor
Téma 
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

vood: Kdyz je nekdo blbej, tak podvod na nem neni spatnym cinem? Jo aha, uz chapu ze to mate s brachou spolecne. Jen to pak dotahni do faze, ze kdo neuskoci holt bude zastrelen. Kdo je blbej, je podveden. To je podobne.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 21-10-2004 v 21:01 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

wood "nepletu se do toho no, ať si to vyřešej." jo jasne blbecek se nasere ze ho bracha vojebal protoze se mu nekdo vysmeje naprasi to rodicum....a argumenty typu to bylo jen listi? asi ne...

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 21-10-2004 v 21:42 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 115

To je, ale musim se ho trochu zastat (i když sem nechtěla), má ňáký rodinný problémy. je mrňavej a brejlatej. prostě to neřešim, jinak bych nad tim musela strašně přemejšlet, jestli si to zaslouží, nebo jestli je chudák...prostě neřešim

Old Post 22-10-2004 v 07:24 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

citace:
Původní příspěvek od vood
[Bje mrňavej a brejlatej. [/B]
a ja som si myslel ze cosi v tej hlave mas

Old Post 22-10-2004 v 07:39 AM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aryan
Stálý Člen

Karma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 117

citace:
Původní příspěvek od vood
..... má ňáký rodinný problémy. je mrňavej a brejlatej. .....

To myslis vazne?? ... jako ze kdyz je "slabsi" tak ti to dava pravo ho vojebavat??? ...
Tvuj bratr by zaslouzil TERROR uz za to ze prodava ... a jeste naky sracky ... kurva to me toci jak se nekery lidi k ostatnim chovaj ... este jim to prijde normalni

kdo jsi bez miny, hoď kamenem

Old Post 25-10-2004 v 13:27 PM
Aryan je offline   Profil uživatele Aryan   Find more posts by Aryan   Foto galerie člena Aryan   Click here to Send Aryan a Private Message   Add Aryan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Chris
Nový Člen

Karma uživatele Mr.Chris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Už som tu dakde písal, že hulím s dcérou a jej kamošmi.... Spolu aj pestujeme.

Old Post 30-10-2004 v 20:29 PM
Mr.Chris je offline   Profil uživatele Mr.Chris   Find more posts by Mr.Chris   Foto galerie člena Mr.Chris   Click here to Send Mr.Chris a Private Message   Add Mr.Chris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Knorr
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

Ahoj lidičky, já sice nejsem tatík (doufám že mi to ještě dlouho vydrží :-)) ale s tatíkem si zahulim dost často. Je mi 19, první brko sem si s nim dal na moje 18 narozeniny, byl to plastik a fakt úžasnej. Před tim sem hulil taky, ale tajně. Fogin pěstoval, ale teď to leží na mejch bedrech,je to fakt pohoda. Často navštěvuju technopařby, takže s tvrdejma drogama (Ečka, piko a LSD-25) sem se setkal, ale jednalo se jen o experiment o kterym tatik nema ani paru. Seru na to, protože sem zjistil že dát si špeka se s jinejma drogama naprosto nedá srovnávat. Já pracuju s foginem a řeknu vám, že přijít z práce unavený jak sviň, ubalit to, zhulit na balkoně a pak si dát pivko, je naprosto jedinečný. Díky osudu za to co mám. Mějte se fajn, fotříci, maminy a ratolesti. LEGALISE IT!!!

Tisková oprava:
Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem
uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd.

Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd.
Všem obyvatelům Brd se hluboce omlouváme.

Old Post 01-11-2004 v 13:27 PM
Mr. Knorr je offline   Profil uživatele Mr. Knorr   Find more posts by Mr. Knorr   Foto galerie člena Mr. Knorr   Click here to Send Mr. Knorr a Private Message   Add Mr. Knorr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Micasa
Stálý Člen

Karma uživatele Micasa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

Az ted o vikend jsem mela moznost poznat lidi, kteri maji deti a pritom si pestuji a kouri, a udelalo mi to velikou radost. A to nejen proto, ze mi vypraveli, jak uz jim doslo koureni a ze se minuly tyden krasne zhulili, protoze z teplaku jejich dcery vypadla palicka zabalena ve staniolu...
Tady tuta diskuze je opravdu mila... jen tak dal

Old Post 01-11-2004 v 17:34 PM
Micasa je offline   Profil uživatele Micasa   Find more posts by Micasa   Foto galerie člena Micasa   Click here to Send Micasa a Private Message   Add Micasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

Deti jeste nemam a ani nevim, jak to pak budu resit. Asi az budou v "rozumnem" veku, at se sami svobodne rozhodnou..

p s y c h o 8 4

Old Post 30-11-2004 v 11:38 AM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nepi
Stálý Člen

Karma uživatele nepi - 16% Pěstitelská

Zhulili jste někdy Vaše rodiče? Příspěvek č. 122

Zhulili jste někdy Vaše rodiče? Jaký byly jejich stávky? Já jsem zatím rodiče nezhulil, protože trávu nemaj moc rádi, ale nezakazujou mi jí. Zatim největší trumf je, že jsem naučil hulit špeky bratra.Takže pohůdka!

Old Post 25-01-2005 v 20:29 PM
nepi je offline   Profil uživatele nepi   Find more posts by nepi   Foto galerie člena nepi   Click here to Send nepi a Private Message   Add nepi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rotor bitevnik
Nový Člen

Karma uživatele rotor bitevnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

no, to sa mi este nepodarilo, ale prislub od mamy mam, ze ked foter nebude doma, tak si spolu dame

Old Post 25-01-2005 v 20:36 PM
rotor bitevnik je offline   Profil uživatele rotor bitevnik   Find more posts by rotor bitevnik   Foto galerie člena rotor bitevnik   Click here to Send rotor bitevnik a Private Message   Add rotor bitevnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Prvosenka_Lee
Nový Člen

Karma uživatele Prvosenka_Lee - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

Zdravím Vás....žiju s pánem 2 roky, máme 1,5letýho,nádhernýho,zdravýho kluka a oba máme jonta(y) každý den už 4 roky (já mám několikadenní přestávečku).
Mám ale pocit, že můj pán se úplně změnil,snad se zbláznil,......přestal být pohodář...!!!! Stal se z něj vášnivý slídič a intrikář, chorobný žárlivec,neschopnej a línej mluvka..........hlavně mít co hulit a mámo posarej se ............!!! Pro mě to je lék na duši a na nervy......,ale potom nechápu co se děje s ním???

Old Post 28-02-2005 v 01:35 AM
Prvosenka_Lee je offline   Profil uživatele Prvosenka_Lee   Find more posts by Prvosenka_Lee   Foto galerie člena Prvosenka_Lee   Click here to Send Prvosenka_Lee a Private Message   Add Prvosenka_Lee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moriaty
Stálý Člen

Karma uživatele Moriaty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

Milá prvosenko, tvůj drahý začíná magořit. Přecijen je ten svět okolo dost náročnej na přežití. Kdo bydlí a má děti, má zodpovědnost. Zodpovědnost za rodinu. Ty i von.
Vypadá to na závislost.

Old Post 28-02-2005 v 20:08 PM
Moriaty je offline   Profil uživatele Moriaty   Find more posts by Moriaty   Foto galerie člena Moriaty   Click here to Send Moriaty a Private Message   Add Moriaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaman
Stálý Člen

Karma uživatele jaman - 61% Pěstitelská

Vlastné deti a tráva Příspěvek č. 126

Dovolili by ste vlastným detom aby fajčili ganju ? Nebáli by ste sa , že pokročia dalej ?

jaman

Old Post 27-06-2005 v 00:02 AM
jaman je offline   Profil uživatele jaman   Find more posts by jaman   Foto galerie člena jaman   Click here to Send jaman a Private Message   Add jaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 127

Jaman: určitě, až bude správnej čas, rádi si dáme s dcerou špíčka...
A bát se, že jí to nebude stačit? Myslíš, že to závisí na tom, jestli si s náma někdy zahulí? Já doufám, že si s ní budu rozumnět a že se shodneme na tom, že je to cesta nikam a že je lepší a mnohem obdivuhodnější znát a udržovat určitý hranice bezpečnosti. Nechci jí nic nutit ani zakazovat-nedělám to ani teď, už v tomhle věku má možnost se rozhodovat a chci aby to tak bylo vždcky. Do její osobnosti chc vědomně zasáhovat jedině tak, že jí určitý věci vštípim jako správný a možná si toho ani nevšimne.

Old Post 27-06-2005 v 11:00 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaman
Stálý Člen

Karma uživatele jaman - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

2 vood máš správny prístup , aspon mne sympatický , ovplyvnovat deti je velmi tazke ,zakazovaním sa nic nevyriesi ,ja som vzdy vsetko porusil uz z princípu ,ale vekom to prejde ,myslím

jaman

Old Post 27-06-2005 v 11:10 AM
jaman je offline   Profil uživatele jaman   Find more posts by jaman   Foto galerie člena jaman   Click here to Send jaman a Private Message   Add jaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás