Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vood: Kdyz je nekdo blbej, tak podvod na nem neni spatnym cinem? Jo aha, uz chapu ze to mate s brachou spolecne. Jen to pak dotahni do faze, ze kdo neuskoci holt bude zastrelen. Kdo je blbej, je podveden. To je podobne.
wood "nepletu se do toho no, ať si to vyřešej." jo jasne blbecek se nasere ze ho bracha vojebal protoze se mu nekdo vysmeje naprasi to rodicum....a argumenty typu to bylo jen listi? asi ne...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
To je, ale musim se ho trochu zastat (i když sem nechtěla), má ňáký rodinný problémy. je mrňavej a brejlatej. prostě to neřešim, jinak bych nad tim musela strašně přemejšlet, jestli si to zaslouží, nebo jestli je chudák...prostě neřešim
Původní příspěvek od vood ..... má ňáký rodinný problémy. je mrňavej a brejlatej. .....
To myslis vazne?? ... jako ze kdyz je "slabsi" tak ti to dava pravo ho vojebavat??? ...
Tvuj bratr by zaslouzil TERROR uz za to ze prodava ... a jeste naky sracky ... kurva to me toci jak se nekery lidi k ostatnim chovaj ... este jim to prijde normalni
Ahoj lidičky, já sice nejsem tatík (doufám že mi to ještě dlouho vydrží :-)) ale s tatíkem si zahulim dost často. Je mi 19, první brko sem si s nim dal na moje 18 narozeniny, byl to plastik a fakt úžasnej. Před tim sem hulil taky, ale tajně. Fogin pěstoval, ale teď to leží na mejch bedrech,je to fakt pohoda. Často navštěvuju technopařby, takže s tvrdejma drogama (Ečka, piko a LSD-25) sem se setkal, ale jednalo se jen o experiment o kterym tatik nema ani paru. Seru na to, protože sem zjistil že dát si špeka se s jinejma drogama naprosto nedá srovnávat. Já pracuju s foginem a řeknu vám, že přijít z práce unavený jak sviň, ubalit to, zhulit na balkoně a pak si dát pivko, je naprosto jedinečný. Díky osudu za to co mám. Mějte se fajn, fotříci, maminy a ratolesti. LEGALISE IT!!!
Tisková oprava:
Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem
uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd.
Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd.
Všem obyvatelům Brd se hluboce omlouváme.
Az ted o vikend jsem mela moznost poznat lidi, kteri maji deti a pritom si pestuji a kouri, a udelalo mi to velikou radost. A to nejen proto, ze mi vypraveli, jak uz jim doslo koureni a ze se minuly tyden krasne zhulili, protoze z teplaku jejich dcery vypadla palicka zabalena ve staniolu...
Tady tuta diskuze je opravdu mila... jen tak dal
Zhulili jste někdy Vaše rodiče? Jaký byly jejich stávky? Já jsem zatím rodiče nezhulil, protože trávu nemaj moc rádi, ale nezakazujou mi jí. Zatim největší trumf je, že jsem naučil hulit špeky bratra.Takže pohůdka!
Zdravím Vás....žiju s pánem 2 roky, máme 1,5letýho,nádhernýho,zdravýho kluka a oba máme jonta(y) každý den už 4 roky (já mám několikadenní přestávečku).
Mám ale pocit, že můj pán se úplně změnil,snad se zbláznil,......přestal být pohodář...!!!! Stal se z něj vášnivý slídič a intrikář, chorobný žárlivec,neschopnej a línej mluvka..........hlavně mít co hulit a mámo posarej se ............!!! Pro mě to je lék na duši a na nervy......,ale potom nechápu co se děje s ním???
Milá prvosenko, tvůj drahý začíná magořit. Přecijen je ten svět okolo dost náročnej na přežití. Kdo bydlí a má děti, má zodpovědnost. Zodpovědnost za rodinu. Ty i von.
Vypadá to na závislost.
Jaman: určitě, až bude správnej čas, rádi si dáme s dcerou špíčka...
A bát se, že jí to nebude stačit? Myslíš, že to závisí na tom, jestli si s náma někdy zahulí? Já doufám, že si s ní budu rozumnět a že se shodneme na tom, že je to cesta nikam a že je lepší a mnohem obdivuhodnější znát a udržovat určitý hranice bezpečnosti. Nechci jí nic nutit ani zakazovat-nedělám to ani teď, už v tomhle věku má možnost se rozhodovat a chci aby to tak bylo vždcky. Do její osobnosti chc vědomně zasáhovat jedině tak, že jí určitý věci vštípim jako správný a možná si toho ani nevšimne.
2 vood máš správny prístup , aspon mne sympatický , ovplyvnovat deti je velmi tazke ,zakazovaním sa nic nevyriesi ,ja som vzdy vsetko porusil uz z princípu ,ale vekom to prejde ,myslím