Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od doxenon Na svilušky je toho hodně, já ti neporadím co je nejlepší, protože jsem ty bestie ještě nikdy neměl.
Ale určitě mě jednoho dne taky poctí návštěvou a já bych to řešil B.A.C. o kterým čtu jen samou chválu ale je to ta dražší varianta ale všichni přece chceme pro svoje kytky to nejlepší :-)
Máš i spoustu levnejch prostředků např. Biool, Svilustop atd. atd.
Klikni nahoře na liště na hledání, do okýnka zadej svilušky a najde ti to odkazy, nebo použij FAQ.
citace:
Původní příspěvek od gardner Zdravim, ve čtvrtém týdnu rústu se mi začaly dělat na listech malé tečky a listy postupně začínají žloutnout. Rozlizá se to víc a víc, můžete mi poradit co to je a jak se toho nejlíp zbavit?
no ja musím říci že B.A.C je nejlepší pokud do toho pujdeš tak zabirá paradně a hlavne po 24 hod jsou pryč osobně stříkam i při přepnutí jako prevenci a hlavně paradně funguje i proti stresu a navic bio doporučuju neznám nikoho kdo by použil a nadaval opravdu nikoho :-)
Původní příspěvek od Grazzl ten výluh z tabáku prý pomáhá osobně sem to nezkoušel někdo tu i říkal že výluh z habaněro papriček jinak co mám odzkoušené je vertimec 1,8 ec a u mě fungoval se 100% úspěšností
vyluh maka ale u mě jen poprvé pokud přežije jen jedina mas smulu tabak už mi nezabiral :-(
Původní příspěvek od Grazzl ten výluh z tabáku prý pomáhá osobně sem to nezkoušel někdo tu i říkal že výluh z habaněro papriček jinak co mám odzkoušené je vertimec 1,8 ec a u mě fungoval se 100% úspěšností
taky mam osobní zkušenost s vermitecem a zabral na 100%...
Původní příspěvek od gardner Dik moc, A nevíš jak mám co nejlíp zakročit, abych se toho zbavil? mám rozmočenej tabak a večer to chci postříkat, bude to stačit uplně nebo mam použít ještě nějakou chemku? (popřípadě jakou?)
Svilušky jsem měl zatím letos 2x, na 100% mi vždy zabral vertimec 1.8 EC. Nic jinýho jsem nezkoušel, ale tohlecto fakt funguje. Jestli zatím nekveteš (což ne) tak ti doporučuji použít toto.
vlhkost je jako vzdy a problem nikdy nebyl spis bych rek ze jim neco chybi .... hnojky komplet biobizz substrat lightmix - cocos 50/50 v tom jedu uz po 4te a taky nic ale toz totok vrchy krasne zelene ale spodky zloutnou a fest
Ahoj, na listech jednoho řízku mi vylezly tyhle nepěkné nekrotické fleky a pomalu se šíří. Řízky jsou asi 10 dní po přesazení do velkých květníků.
kytka: mazar
světlo: 125 cfl
odtah: vko 185 m3
půda: light mix plagron
hnojivo: plagron alga grow, enzimy (zatím dvě zálivky po 2ml grow a 1ml enzimů na litr, pH 6,2 - 6,4), 3x postřik cropmaxem (teď se jmenuje vita start...)
Teplota: 19 - 23°C
Vlhkost: 50 - 60%
Nevím co by to mohlo být, problém s výživou asi ne, ostatní kytky jsou úplně v pořádku, listy mají tmavě zelené. Přelití vypadá jinak, navíc jsem zalíval za těch 10 dní jen dvakrát. Možná vadí nižší teplota, nebo je to pHackem, mam nový pH metr takže nemůžu vědět jestli neblbne. Případně nějaká plíseň (podle FAQ možná prachová?)
to bull: diky, jak říkáš, mám to taky na menších listech a tenhle řízek je i ze všech nejlabší. Všechny napadený listy jsme obral, čím to mám postříkat? Diky
ahoj, mam trochu problem s listy, viz foto, projizdel jsem to tu a mozna spatny PH? Chtel bych ale radsi znat Vas nazor z fotky.
Jedna se o blueberry normal pod 400w...teplota 21-32C vlhkost 40-80, dost mi to kolisa, tak nevim jestli treba tim? Sazeno od seminka do rockwoolu, pak prechod do substratu allmix od biobizz, kytky stary cca 3 tejdny, zatim jsem prolejval jen vodou s upravenym ph bez hnojek. PH vytoku 6.9, snazim se to ted snizovat kazdou zalivkou. Snad jsem popsal vse. Predem diky za pomoc.
zkusim zkusim, ja jsem prave myslel, ze v allmixu to par tejdnu pojede vklidu bez hnojeni....kazdopadne jsem teda ted zalil 1ml/l grow a postrikuju fishmixem, uvidime co to udela, snad to pomuze, diky za tip.