Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Ramon_Dexter Koneckoncu, jsem rastafarian a alkohol odmitam. Jenom Plzen, nebo nejaky dorby vinko.
Ta veta je prece nesmysl. Maximalne muzes teda rict, ze vetsinu alkoholickych napoju odmitas, ale ne, ze odmitas alkohol, kdyz to druhou casti vety vyvracis.
Já to moc míchat nemusím, někdy je to v klidu a někdy se zabluju, ale to je spíš z toho chlastu.
Ale to vykládejte kamarádovi, ten dal pár piv zahulil a ještě dal plyn a seklo to sním. Blbá smrt a stráta bylo mu 18.
i kdyz se zhulim jako ten nejvetsi dobytek tak mi rano neni zle netahne ze mne neusnu na stole(v prikope na schodech na silnici) pamatuju si co jsem robil nedelam veci za ktere bych se pak stydel(no obcas se neubranim) jasne ze se obcas namazu ale chlast narozdil od huleni pritahuje problemy moji zene je taky milejsi kdyz vi ze jdu hulit a ne chlastat protoze vi ze budu druhy den pouzitelny alkohol je proste blba droga
spravny pomer je zaklad pekneho vecera..ked sa to prezenie s chlastom aj s hulenim tak to byva niekedy drsne, ale aspon mam na co spominat...nie je nic lepsie ako sa poriadne vypiect trosku popit, zase sa zhulit a tak dalej dokola, kym nie je prazdna penazenka a fajka...potom je sice rano aj hlava prazdna, ale da sa na to zvyknut..
moje nejlepší zkušenost s alkkoholem vs. thc je pití šampáňa...teda spíš sektu, na šáňo nemam.
Ani to moc nestojí...v tescu maj nějakou zn. Moskito za 50,-nebo tak nějak a fákt je to nářez...vubec mě po tom není blbě...ani lidem kolem mě...doporučuju vyzkoušet
podle me par pivek a doby brcko dohromady neuskodi.. samozdrejme ze bych to nadaval porad, ale priznam se nekdy mi piti s ganjou vyhovuje vic nez samotna trava.. ale to vetsinou jenom kdyz du nekam na kalbu, abych pak nebyl umrtveny..
tak já už nepiju alkáč od 99-týho co vešla v platnost novela drog. zákona.prostě sem si řek,že budu alkáč bojkotovat a užívat pouze ganju-a dělám to tak doteď.
uz jsem prisel na to kdy pri askohol vs.thc zvitezi alkohol kdyz prijdeme do hospody nezhuleni a nejak se to s tim hulenim zasekne takze se nejdriv pripijem a teprv pak hulime(a nakonec vzdycky hulime)no tak to se pak nekdy pekne zvrhne ale to znaj prece vsichni
alkohol uz ne ne, iba v pripade nudzovom. nie zeby nevyvolaval stavy rozkosne ale kto nevie kedy je FULL tak z toho nic nema. (vid. ja)
takze u mna je to jednoznacne
no mně to dohromady moc dobře nedělá. Můžu tak jedno pivo a pak špeka. Víc chlastufakt nemůžu. Dvakrát jsem udělal, že jsem měl asi tři pivka, pak brko a pak ještě jedno pivko. Oak jsem hodil šavli a celej večer jsem byl nepoužitelnej. Fakt nevermore....
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.