Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to ja mam ve tride jen jednoho hulice hroznej pohodasr¨... no tak vzdycky hulim s nim ... ale taky tam mam kamosku ktera furt do me jebe ty ses zas vypalena z tebe cejtim travu, podivej se jak blbe cumis a kecas picoviny a furt .... jinak kdyz sem si cetla o tom nackovi tak muj svara byl sice skyn ale je to suprrovej hulic ... kterej si nechava rikat A_N_T_H_R_A_X fakt hustej typek kor kdyz je vypalenej .... a pisemky ve skole ty sou v poho sme psali v utery z angliny no a jaksi sme neodhadli brko pro dva a najednou z toho bylo pro ctyri ja nemohla ani poradne psat ale jestli tu nekdo dela anglictinu tak kazdej vi ze anglicky rhinoceros - je nosorozec a ja napsala MIMOPOTAMUS .... no proste kravinu ....
Ja to ted ve skole asi nedam.je to dojeb ale co bud me vezmou nekam jinam nebo budu delat v nejhorsim nejaky ucebni obor s maturitou.ale troche dojeb jit ze tretaku na gymplu znovu do prvaku..hehe bude sranda
V loni jsem kvuli huleni propadnul a letos hulim ve skole uz min a letos prospivam v pohode s jednou 4. takze skola a huleni nejde moc k sobe! Stejne jako kazdej se rad spalim na nejaky nezazivny predmety ale nic se nema prehanet... Ja si treba vzdycky skvele pokecam s ucitelem kterej spis mrte chlasta... Je to vzdy prdel....
asi to znáte-řikam-do školy hulit nebudu, potřebuju aspoň chvíli dávat pozor, a pak přijde kámoš-máš papírek? oukej dem na brko a za chvílu sem spálená jak taška tak mi poraďte jak nehulit ve škole, když mam tůze malou vůli
moswa> sak ono to nejni tak strasny, ne? kdyz nejde o nejaky silny modely, tak se da ve skole celkem v poho soustredit..
teda ale posledne.. vyplnovali jsme hlavicku pisemky z matiky, kterou jsme psali par dni pred tim( jeste v tom samem tydnu) a ucitelka mi s tim fakt musela pomahat, nebyl jsem schopnej zpocitat datum.. >.0)
no neni to tak strašný ale zhulený se mi tam dvakrát nechce ještě když pak máme třeba laborky z chemie to tam nechápu a ještě vyrábíme nějaký zabijácký sloučeniny
hulení ve škole mi přijde dost na pytel...ještě že už to nedělám! I přes to, že dost hulím, do školy už ne, můj prospěch se rapidně horšil, protože jsem nebyl schopny se věnovat vyuce a vzdycky sem raději kutal nake picoviny
lululang: bych řek, žes to docela posral. Já teda na tom ve škole taky nejsem zrovna nejlíp, ale než jít znova do prváku, nebo opakovat ročník na té pakárně jménem gymnázium, tak toho radši nechám a jdu makat na dráhu.
Hulíme ve škole dost, ale to je jedno, protože ta škola má takovou úroveň že se tam stejně hovno dělá a učí, takže proč se nudit.
kusher: kutal nake picoviny, haha
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Skola o hulenie?....Moj naj kamos akurat dostal titul Ing. Spravil druhu najtazsiu (technicku) univerzitu v SR na "marihuanovom" oblaciku-on sam to tak povedal.Ja tiez studujem ako o preteky...Som jednym z najlepsich studentov z nasho odboru-to si nerobim prdel...No a rolim denne uz ...hmmm asi zo 7 rocikov.Teraz som to ale zacal kvapku prehanat..hulim tak 4-5 krat za den a uz sa to zacina prejavovat...nechce sa mi ucit ani za svet-nastastie mi uz ostala iba jedna skuska tento rok...no a ta bude lahka.Mozno nebude A-cko,ale spravim ju isto...takze co sa tyka mna-skola a hulenie no problem.......
Ale treba to brat zodpovedne a strazit si to-skratka vediet kedy mozno rolit a kedy nie ...cuz peace
Presne tak jak vetsina pise...Udrzet to v urcitejch mezich a je to pohoda(taky bych si huleni ve skole moc nevychutnal)...S hulenim se da v pohode projit i vejska..NA druhou stranu nejsem ten co by hulil kazdej den,ale jednou za tejden si dam...Do pohody..