Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar. tobe uz to kvete?? ne ze bych se divil uz jsem jednou kvetl no name v tuhle dobu ale nepletes si to jen s perflowers???
byt tebou smahu tak uz bych to si nepresazoval. kdyz se ti to podari tak budes pri nejlespism mit 3 dny stop!! kdyz se to nepodari tak to muzu i pojit
radeji zkus prihnojit. ted kdyz uz je to v kvetu sezen nejake slepicaky namoc je na tyden do vody a pak udelej decentni roztok
(sici by to mohlo byt brano jako tyrani kytek ale kdyz neco takoveho micham napr guano nejdrive davku vyzkousim na nejakem jinem kvitku ale s vetsi citlivosti napr rajce kdyz chvipne tak tim nezalevej)
nevím je možné že to bylo skřížené z nějakým early hybridem nebo ruderalis kdo ví ale je to od dobrého pěstitele tady z města ... ok s těma slepičákama to sto pro udělám zajdu k babice do kurniku
přesazení jak kdybych to nepsal tedka už se jakž takž vzpamatovaly snad a rozhodně to pohnoj kopřivama když nebudeš přesazovat ale nebude to tak dobrý jako kdybys už na začátku si připravil hlínu etc...ono to neni žádná prdel udělat pořádnej outdoor vid
Nejvyšší kytka
1. z boku
2.ze spodu
3. z vrchu
4. z vrchu
5. se spoda žloutnou listy nevíte čím by to mohlo byt babička říká že tým přesazením to muže být nebo tím že furt tedkom pršalo
spodnil listy zloutnou bezne prose uz na ne nesviti tolik svetla tak jsou pro kytku nepotrebne. i kdyz jsou nepotrebne tak NETRHAT!!!!! v tech zlutych listech jsou porad ziviny ktere uz kytka stravila ze zeme a jsou pro ni jednoduchym zdrojem zivin tudis by jsi odtrhutim listu odtrhnul i ziviny.
no vidíš Smahu nakonec nevypadaj tak špatně, tak hlavně ať to sklidíš, aby ti to nepřejel pak sklízecí stroj na kukuřici, moje kytí už taky začínaj nakvétat pomalu , ale jistě , tak mnoho zdaru
to že to kvete zapříčinilo počasí . dytje furt pod mrakem ! kytky musej být naprosto zblblý tyjo. mě užtaky ukazujou týden dva preflowers ale doufám že kvést takhle na začátku 7.měsíce to by bylo brzo pro mě, ideál za měsíc a půl
to žloutnutí je normální jak bylo řečeno ... akorátužbych nedával tolik kopřivy na ty kvetoucí
mam dotaz kdyby my to nestihlo dokvést v kukuřici a já věděl že mají každou chvíly sklízet lán co mám s těma kytkama udělat vyplatí se to přestěhovat ? třeba na jiné mýsto i když by byli v zemy a na květu ?
Mno pokud bys věděl 100% že to budou kosit a že ti holky nestihnou dojet, tak yo.
Takže pokud máš podezření, že to bude krmná, tak to přesaď radši hned...
Pokud nevíš, tak to neřeš
Ale v přesazování už v tom máš praxi ...
to jo to mám přesazovat umím nehlede na to že přesazuju ruzné věci ne jen ganju pěstuju i leonotisi leonurus a prérijní mimosi no a aby byl tento příspěvek kloudný tak zde mužu snad dodat že skusím na test pěstovat jednu vytáhlou cannabis na stromě dnes během hodiny či dvou hodím fota a info ...
tak tady to je kytka kterou jsem přemístil z ne moc dobrého místa ve větrolamu na strom ... jabloň
Info: No Name slabší kuřivo...
výška -> 100cm
počet pater -> cca 7-8 (začíná mírně větvyt)
je to hrozně vytáhlá kytka ale to je tím že byla v hrozném stínu ted na stromě tam bude svítit víc sluníčka uvidím co to udělá květináč má cca 10L,když sem ji přesazoval kořenový bal byl cca v průměru 8cm