Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2slonekk - to asi neni uplne dobrej napad kdyz novacek prvnim prispevkem urazi dlouhodobeho clena s obrovskymi zkusenostmi .. (nechci aby to vypadalo jako ze nekomu lezu do prdele ale rekneme ze az budu mit tolik zkusenosti jako snark, a budu schopen davat cenne rady tak ochotne jako on, tak si muzu rikat grower... Snark - RESPECT 2U MAN !! ) ...
A Uz vubec nechapu kdyz nekdo novej jako prvni prispevek hodi tohle.... (a jeste do staryho trydu) tim si rika o peknou smrst .... (a pokud se budes ubirat timto smerem tak pozdeji i BANana)..
chtěla jem něco říznýho napsat.... ale předtím jsem si dala GWS... takže se mi teď nechce nechat si kvůli jednomu infantilně se chovajícímu kokůtkovi kazit milou náladu....
mno a já zase říkám, že snarkie není kokot (je mi jasný, že se při týhle debatě božsky pobaví ), takže třeba vím víc, já u snarka byla někdy před třemi dny nebo tak nějak
2:hezka holka - Jo mas pravdu... mozna sem jenom mel trosku spatnou naladu, tak sem se trosku namichl,kdyz vidim manika s jednim prispevkem a paradoxne hned urazlivym... (zcheckoval jsem jeho prispevky, ale stejne nikde nic ohledne pesteni nepsal.... Ale jinak souhlasim s jeho nazorama v treadu o nabozenstvi)...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Zdarec všichni, koukal sem, že se poslední dobou roztrhl pytel s tituly. Chtěl jsem se všech majitelů nových titulů zeptat jakou formou dosáhli titulu a popř. prozradit částku, kterou přispěli na paměti do serveru (předpokládám). Díky za odpovědi
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Rozhodně souhlasím. Měli bychom obnovit akci "člen měsíce" pro nejpřínosnější uživatele.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy