Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdybys mi prodal "nejakou zprcanou venkovku" za 200stovky a je se stim sral 3-4mesice venku a byla by z toho sracka tak bych byl fakt nadsenej , spatnej priklad jsi uvedl , dale , kdyz neco budes schanet ,neni od toho nabidka ? Ty si jen vybers co chces a napises PMko autorovi a je to , slo hlavne o to zpoplatnit lidi kteri maj v bazaru inzerat neustale na prvni strance darovaci a vymneny tread myslim bude docela v pohode jen se tomu budem muset venovat vice , domnivam se ze nabidka v bazaru prevysuje poptavku , tzn. ze bys měl sehnat cokoli aniž bys se musel registrovat ...
Já jsem samozřejmě nemyslel jen tak nějakou "venkovku". Myslel jsem, když budu mít genetiku ze seedbanky za několik desítek eur, pěstovanou venku a náhodou nevychytám nějakýho samce...
V tom případě jsou dvě kila za dvacet semen myslím docela směšná cena. Pokud tu bude free thread s nabídkou, pak jsem z ticha. Ale ještě bych tedy přidal thread s poptávkou. Co když budu schánět něco konkrétního, speciálního a nikdo to nebude nabízet v threadu s nabídkou? Třeba když budu shánět semínka nějaké ethnobotanické rostliny. Přeci nebudu posílat 80kč za to, že ani nemám jistotu, že se někdo ozve(=za nic). Pokud by se toto vyřešilo nějakými volnými vlákny(které se ale musejí pravidelně promazávat pro udržení přehlednosti), pak mlčím a snahu o zpoplatnění inzerátů, zavánějících komercí, chápu
S pozdravem The Chemical
EDIT: Pravopis
Naposledy upravil The Chemical 07-08-2008 v 21:01 PM
Původní příspěvek od Svahadji - smazání neaktivních threadů starších jak jeden rok (kromě síně slávy)
- smazání fotek z galerií neumístěných v aktivních threadech
.
S tim bych zasadne nesouhlasil. A abych jen...:
profil clena : -vsechny temata jim zalozene + jeden klik ke vsem prizpevkum clena
Veci avatary se mi nezamlouvaji, co je male to je hezke
Jinac by me zajimalo razeni temat podle karmy, to jako system vypocita z karmy prispivajicich? Neslo by udelat pro temata zvlastni karmu?
Dal by bylo super vice odkazu ve faq na temata, treba v receptari (prijde mi dost zastrceny, na to, ze tam jsou nejlepsi temata), nebo v pestovani. Tak zatim
Carlos:
ano, jsem tady chvilinku (protoze predtim byli placene registrace)
ale grower uz chvili sleduji, toto forum jsem zbezne taky proletel a musim nesouhlasit s jednou veci, porad dokola se tady omyla jak to tu maj lidi zadarmo (dokonce tucne)
"..schvalne sem vam tam dal vase registrace , kolik jsi toho Radoslave zaplatil ? NIC , kolikrat ses tady na neco dival a pomohlo ti to ? ZADARMO !!"
Jenze otazkou je, co tu mam zadarmo. Zadarmo tu mam obsah, ktery sem zadarmo vlozili jini lide. Pokud zde nekdo jen cte, tak at zaplati, to beru dokonce jako slusnost, ale pokud i prispiva obsahem tak proc by mel platit ? To byl take duvod proc jsem se neregistroval kdyz to bylo placeny. To jsem mel platit za to abych zverejnoval plany, zdrojaky atd co mam k automatizovane pestirne ? Platit za to ze tu zverejnim sve zkusenosti ? kapitalismus naruby
Grower je dobry web, hodne dobry web, ale nezapominejte kdo ho dela. Server si na sebe muze vydelat z navstevnosti pokud ji ma velkou (a to ze nemate nejake obchodniky co by vam to domlouvali je ciste vas problem). Takze prosim, ve jmenu lidske slusnosti, prestante porad omylat to, jak tady lidi maj neco zadarmo, a jeste k tomu to psat tucnym pismem. Jinak jsou pripravovane zmeny fajn a souhlasim i s tim rozdelenim na placeny klub a free cast. Jedine co mi rve oci je to "ZADARMO"
pripada ti blbe platit za pausal k internetu? tam je taky obsah zadarmo. Platis za HW, SW a podporu. To jak jsou vysky techto poplatku nastavene je ciste otazka Carlose.
Vim ze se v tom asi toci uz docela slusne penize, ale vite kolik tak velky projekt a stoji hodin casu? Kolik hodin premysleni? Pokusu?
Nasranosti ze neco nefunguje?
Je na absolutne na kazdem, jak se rozhodne ohodnotit svuj cas.
EDIT: opravil jsem gramatiku, predtim jsem spal mooc malo, a tak to tak vypadalo jinak si za tim stale stojim
Blokovat to samozřejmě jde, ale k čemu?... Co až dospějí a budou se sem chtít přihlásit? Druhá věc je, že ne každý má unikátní IP adresu. Uživatelé např. s připojením od O2 nebo UPC mají dynamickou adresu, a tak by se mohlo stát, že zabanovanou adresu dostane někdo jiný, kdo by se sem chtěl dostat. Je to sice malé procento, ale možnost tu je. Navíc ten, kdo ten ban obdržel, a připojí se za nějaký den, získá od DHCP adresu novou a tím i možnost se opět registrovat. Proto je zakazování přístupu na grower podle IP adres podle mě nesmysl...
ehm, tusim ze asi budu znacne OT ale ... co zavest anti-multi? aby mohl mit kazdy clen jen jeden nick, a pak by se tvorily vyjimky jako - jsme tri a mame jeden pocitac, chodi ke me na G bratranec a tak proste kdyz uz by bylo vice nicku na jednom IP tak by bylo idealni aby to bylo zduvodnene, podobne by se to dalo resit i se smazanymi uzivateli, ne kazdy ma bezdrat s nahodnym pridelovanim IP
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Původní příspěvek od Marokanec
Edit: a když tak o tom přemýšlím,dá se zabránit zneužívání karma systému?Já kdybych byl mlaďoch,nabouchal bych 10nicků a do půl roka bych měl spousty kostek úplně za nic
no a ? Tak bude karmu třeba s 50tisíci body ... ta mu je stejně k ničemu když se bude chovat jak debil nebo jak děcko stejně se snim bude tak jednat a navíc bude nápadnej a MODové myslím mají přístup ke karmám členů ... takže neřešit
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Původní příspěvek od Marokanec
Edit: a když tak o tom přemýšlím,dá se zabránit zneužívání karma systému?Já kdybych byl mlaďoch,nabouchal bych 10nicků a do půl roka bych měl spousty kostek úplně za nic
...už to tady hodne chytraku zkusilo ale nepochodily , za zneuziti karmy davame trestny body , kdyz člen nepochopi nasleduje ...
Původní příspěvek od Šlajs EDIT>
Jeste by nebylo zle dat clenum klubu pravo moderovat sve vlastni thready v Bazaaru. Protoze treba Guerilla prijima kontakty PM only, ale pisou tam lidi, co nemaji dostatek prizpevku pro zaslani PM. Tak by jim mohl poslat PMko on sam a posleze si svuj thread vycistit dle vlastniho uvazeni.
Kdyz ma clen nula prispevku, nemuze PMka nejenom psat, ale ani cist. Funkce se mu aktivuji po napsani jednoho prispevku
Původní příspěvek od Šlajs Ač ne příliš rád se taky vrátím k tématu karmy. Že by si ji "klubeři" mohli vypnout. Programátorsky jednoduché, ale má to svá plus i minus.
EDIT>
Jeste by nebylo zle dat clenum klubu pravo moderovat sve vlastni thready v Bazaaru. Protoze treba Guerilla prijima kontakty PM only, ale pisou tam lidi, co nemaji dostatek prizpevku pro zaslani PM. Tak by jim mohl poslat PMko on sam a posleze si svuj thread vycistit dle vlastniho uvazeni.
PM muzes psat hned, problem je v tom ze mu tam pisou protoze neumi pm pouzivat...
Ano, přehled těch co podpořili Grower předplacením Klubu chystáme. Označení Člen klubu bude však pro všechny předplatitele volitelné. Pokud si tedy člen bude přát, zaškrtne v Můj Grower příslušnou volbu a bude nést titul Člen Klubu a současně figurovat na zmíněném seznamu podporujících členů.
Možnost vypnout si sám sobě zobrazování karmy (pokud jste členem klubu) chystáme. Dále také možnost odfiltrovat si při procházení fór témata, která mají nižší úroveň karmy než např. 3 kostky. Mohlo by to přispět k jinému náhledu na užitečné diskuse, kdy veškeré nekvalitní diskuse vám systém automaticky skryje.