Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem tady delší dobu nebyl a tak procházím, co jsem nečet a vidím, že se tady mnoho zlepšilo, je vidět spousta práce a realizovanejch dobrejch nápadů, uznání všem, co se na tom podíleli
No s tou karmou, to se nějak nepovedlo. Stále jsem hledal chybu, proč se mi nezobrazuje karmovací placka a teprve z tohoto threadu jsem pochopil, že u nezemnědělských threadů se už nekarmuje. Hmm.
Taky vidím, moje karma v pr.... Ale to přežiju. Jen to zamrzí. Nemohl by mi někdo smazat i ten poslední čvereček ? Myslím, že by se to už nemělo jmenovat Karma, když byla znárodněna těm, kteří si ji nějak vybudovali v časech, kdy se to posuzovalo jinak.
Už kdysi tady někdo navrhoval, aby byla karma jenom za pěstování a vím, že se to tenkrát s velkým ohlasem nesetkalo.
Já dlím nejraději v Kuřárně, tak už si nezakarmuju. No dost už o karmě
Nový vzhled a možnosti fóra se mi líbí moc. A taky je tu pořád co číst a stojí to za to číst. Tak pohoda.
Každý musíme snést názor druhého. Demokracie znamená diskusi. T.G.M.
oni ti, co si ji "pracne vybudovali v casech, kdy se posuzovalo jinak" o ni prave prisli. :-) Vsichni, kdo si ji vybudovali predtim v kurarnach atd ji najednou nemaji. A tak se stalo, ze jsem treba ja prisel o vice jak 650 karma bodu... ale svet se nehrouti, ze ne?
Hej nechápu k čemu je dobrý pachtění po karmě, třeba ja chodím na Grower už přez dva roky a protože jsem línej psát tak ji moc nemám a nevidim v tom hendikep! Vy jo?
Byl jsem sice také znárodněn o 600 K, ale o tom to opravdu není. Stále se cítím členem velké rodiny, stále jsou zde všechny myslitelné informace, stále je zde ještě konopná kultura a ne ten pseudodemokratický šantán "tam venku"! Užívejte si to a na Karmu nemyslete. Tak vám poroste ta skutečná, ne ta naše místní.
Pa
Rada vsem, ktere karma stve/nezajima: kaslete na ni, nedivejte se na ni, nerozdavejte a je klid. Ja to tak delam a jsem ok Az na karmu je IMHO vsechno na Groweru super.
Já nevím,jsem tu nový.Hodlám tu zůstat,píši jen pravdivě ale nakonec si někdo řekne jen áááá ten má nízkou karmu na toho kašlu a nikdy se mi nezvedne protože na mě budou kašlat všichni
Kuřte cíga a mějte rakovinu,
Chlastejte a bějte pupek jak magor,
Hulte a mějte vypracovaný břiho vod smíchu
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
konecne to nekoho napadlo udelat imho idealni reseni, pro karmohonice jak delany, uz se nebude soutezit kdo ma vic kostek ale kdo ma delsiho obdelnika
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Nechci váš zklamat pánové, ale připadá mi, že ten obdélníček má neměnnou velikost. Soudím tak kromě oka i zdrojovým kódem, kde neni údaj o velikosti žádný (bylo by to udělaný nejspíš stylem, že PHP vygeneruje každýmu jinou šířku toho obdélníčku). Ale třeba se pletu a vyřešili to jinak.
Pokud to tak skutečně je, tak se mi to moc nelíbí, to už bych radši udělal třeba čtverečky jiné barvy co budou za X zelených.
Hele spis by me zajimalo, jaktoze muzu dostat karmu bez vyplneneho komentare a bez udaje kdo mi ji dal...to je divny, dyt davat k muzou jen reg uzivatele ne?
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄