Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Oznámení » Co je Karma?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 5 6 7 8 9 »
Autor
Téma 
Avitas
Stálý Člen

Karma uživatele Avitas - 10% Pěstitelská

To jsem z toho jelen Příspěvek č. 97

Tak jsem tady delší dobu nebyl a tak procházím, co jsem nečet a vidím, že se tady mnoho zlepšilo, je vidět spousta práce a realizovanejch dobrejch nápadů, uznání všem, co se na tom podíleli

No s tou karmou, to se nějak nepovedlo. Stále jsem hledal chybu, proč se mi nezobrazuje karmovací placka a teprve z tohoto threadu jsem pochopil, že u nezemnědělských threadů se už nekarmuje. Hmm.

Taky vidím, moje karma v pr.... Ale to přežiju. Jen to zamrzí. Nemohl by mi někdo smazat i ten poslední čvereček ? Myslím, že by se to už nemělo jmenovat Karma, když byla znárodněna těm, kteří si ji nějak vybudovali v časech, kdy se to posuzovalo jinak.

Už kdysi tady někdo navrhoval, aby byla karma jenom za pěstování a vím, že se to tenkrát s velkým ohlasem nesetkalo.

Já dlím nejraději v Kuřárně, tak už si nezakarmuju. No dost už o karmě

Nový vzhled a možnosti fóra se mi líbí moc. A taky je tu pořád co číst a stojí to za to číst. Tak pohoda.

Každý musíme snést názor druhého. Demokracie znamená diskusi. T.G.M.

Old Post 28-02-2003 v 18:19 PM
Avitas je offline   Profil uživatele Avitas   Find more posts by Avitas   Foto galerie člena Avitas   Click here to Send Avitas a Private Message   Add Avitas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 98

2 avitas

oni ti, co si ji "pracne vybudovali v casech, kdy se posuzovalo jinak" o ni prave prisli. :-) Vsichni, kdo si ji vybudovali predtim v kurarnach atd ji najednou nemaji. A tak se stalo, ze jsem treba ja prisel o vice jak 650 karma bodu... ale svet se nehrouti, ze ne?

Old Post 01-03-2003 v 06:20 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 99

2Wall
heh, no najednou mi pripada tvuj karma strom malo kosaty
U tebe se ta karma ani neda pocitat...

Inac sem taky prisel o nakej ten (jeden) karmik

!!! Carpe diem !!!

Old Post 03-03-2003 v 00:31 AM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blondacek
Stálý Člen

Karma uživatele Blondacek - 80% PěstitelskáKarma uživatele Blondacek - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

Jo jak se zda tak budu muset vypestovat tunu extremne kvalitni travy, rozdat ji fsem co chodi na grower a doufat v dynamicky rust karmy

I'am not a chain smoker..realy!
Balkonova kytka
Anketa - Co mate nejradeji - dopohody nebo dokase?
70W eXXtreme mini GROW

Old Post 21-05-2003 v 17:59 PM
Blondacek je offline   Profil uživatele Blondacek   Find more posts by Blondacek   Foto galerie člena Blondacek   Click here to Send Blondacek a Private Message   Add Blondacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KLKOV
Stálý Člen

Karma uživatele KLKOV - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 101

Hej nechápu k čemu je dobrý pachtění po karmě, třeba ja chodím na Grower už přez dva roky a protože jsem línej psát tak ji moc nemám a nevidim v tom hendikep! Vy jo?

KLKOV

Old Post 26-05-2003 v 10:23 AM
KLKOV je offline   Profil uživatele KLKOV   Find more posts by KLKOV   Foto galerie člena KLKOV   Click here to Send KLKOV a Private Message   Add KLKOV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 102

Byl jsem sice také znárodněn o 600 K, ale o tom to opravdu není. Stále se cítím členem velké rodiny, stále jsou zde všechny myslitelné informace, stále je zde ještě konopná kultura a ne ten pseudodemokratický šantán "tam venku"! Užívejte si to a na Karmu nemyslete. Tak vám poroste ta skutečná, ne ta naše místní.
Pa

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 04-06-2003 v 07:23 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 103

Rada vsem, ktere karma stve/nezajima: kaslete na ni, nedivejte se na ni, nerozdavejte a je klid. Ja to tak delam a jsem ok Az na karmu je IMHO vsechno na Groweru super.

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 07-06-2003 v 14:51 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astahoe
Stálý Člen

Karma uživatele Astahoe - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 104

Já nevím,jsem tu nový.Hodlám tu zůstat,píši jen pravdivě ale nakonec si někdo řekne jen áááá ten má nízkou karmu na toho kašlu a nikdy se mi nezvedne protože na mě budou kašlat všichni

Kuřte cíga a mějte rakovinu,
Chlastejte a bějte pupek jak magor,
Hulte a mějte vypracovaný břiho vod smíchu

Old Post 18-06-2003 v 16:15 PM
Astahoe je offline   Profil uživatele Astahoe   Find more posts by Astahoe   Foto galerie člena Astahoe   Click here to Send Astahoe a Private Message   Add Astahoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 105

Co to máme všichni za pásky dole místo čtverečků sakra?

Old Post 22-02-2008 v 17:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 106

To máš jen ty. Asi nějakej virus, tak mazej do karantény woe

Anebo jsi prošel směnným obchodem 10 kostek za 1 obdélník pyčo

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 22-02-2008 v 17:58 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 107

ja to chytl taky
rappa siritel

Old Post 22-02-2008 v 23:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 108

ciwe taky jsem nakazen

konecne to nekoho napadlo udelat imho idealni reseni, pro karmohonice jak delany, uz se nebude soutezit kdo ma vic kostek ale kdo ma delsiho obdelnika

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Naposledy upravil Krychle 23-02-2008 v 07:17 AM

Old Post 23-02-2008 v 07:11 AM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 109

ještě trošku a budu ho mít stejně velkej jak péro

!!!CHLASTAFARI!!!

Naposledy upravil JAHmaican 23-02-2008 v 11:19 AM

Old Post 23-02-2008 v 11:02 AM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

Nechci váš zklamat pánové, ale připadá mi, že ten obdélníček má neměnnou velikost. Soudím tak kromě oka i zdrojovým kódem, kde neni údaj o velikosti žádný (bylo by to udělaný nejspíš stylem, že PHP vygeneruje každýmu jinou šířku toho obdélníčku). Ale třeba se pletu a vyřešili to jinak.
Pokud to tak skutečně je, tak se mi to moc nelíbí, to už bych radši udělal třeba čtverečky jiné barvy co budou za X zelených.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 23-02-2008 v 14:06 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirosk
Stálý Člen

Karma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 111

Súhlas s calzone, radšej inú farbu, tieto zelené srandy vyzerajú ako nejaká karma zo sci-fi fóra alebo vesmirni-lide.cz

Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASK DÓZABONG

Old Post 25-02-2008 v 21:03 PM
mirosk je offline   Profil uživatele mirosk   Find more posts by mirosk   Foto galerie člena mirosk   Click here to Send mirosk a Private Message   Add mirosk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 112

Hele spis by me zajimalo, jaktoze muzu dostat karmu bez vyplneneho komentare a bez udaje kdo mi ji dal...to je divny, dyt davat k muzou jen reg uzivatele ne?

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 30-07-2008 v 09:39 AM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 5 6 7 8 9 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás