Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cus tak sem hledal neco o listech a nasel jsem tohle http://www.marijuana-seeds.net/Thanks/ThankYou.htm
a moje kytky se nejvic podobaji ty skrouceny jak je pod nadpisem Nitrogen
bohuzel neumim anlglicky tak by me zajimalo jestly takhle kyta vypada kdyz je dusiku moc nebo malo.....
2koli: zdravim... máš to docela hezký, teda až na ty listy. Zajímalo by mě jak máš vyřešené dveře ("panty" ??)
a jak máš tlusté stěny. Jinak ohledně těch listu to je imho nedostatkem nějákého prvku... ovšem konkrétně kterého to nevim:/
Přehnojenim to podle mě není, protože kytka se brání a tvoří se jí takové razantnější fleky. Držim palce ať ti to dobře dopadne:)
cus no dvere mam na panty zavirani sem moc neresil po obvodu jsem dal tesneni a jak je ta skrin r¨trosku skroucena tak to ty dvere svira a neodviraj se....jinak tem dvoum kytkam asi udelam posledni pomazani jelikoz dou asi pod drn......palicky sou nulovy a uplne cely seschly...zalivka je dostatecna ale kytka si tu vlahu proste nebere vetvicky se lamou a kdyz ej zlomim tak uz nesrostou jako u zdravy kytky... priste hodim naky fota mejte se PEACE
koli: hmmm... skus nafotit aj korenový systém v jakém sou stavu kořeny - z toho jde ledacos rozpoznat. Skus i nějákí makro, jestli se ti povede...
Jinak na kolik tě vyšla skřín (čistě jenom skřín.. dřevo) ?
takze sem zas tady ...no ty dve kytky se zda neprezily presazeni do vetsich kvetinacu nebyly vubec prorostly v tom novym substratu...korinky byly takovy napul seschly a napul shnily,fotky sem taky dam.....jinac po 67dnech kvetu sem skosil zbytek kytek rom jedny ktera zacla nakvitat o par tejdnu pozdejc...po zvazeni toho bylo ..krom ty jedny 160g mokryho i s vetvickama..no moc toho nebude no...ty dve spatny kytky me docela nastvali no ..priste se polepsim..... a taky sem soupnu naky fota.. ijnac tu skrin sem si dal sam z naky drevotrisky co jsem nasel takze ta byla zadaco....