Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jahůdka!: což srandu si dělám neustále, jen mně napadlo, že ta sprcha by fakt pomoct mohla. Já to teda nepraktikuju, ale třeba se někdo najde...
A je fakt, že po dobrým brčku člověk spíš jen tak oddychuje, než aby se sunul pod studenou sprchu. Ale tady to bylo o tom, jak se probrat - tak to zkuste, lidi, když to nebude fungovat, zbijte mně - a když jo, víte sami...
sika1 - Mno ciste teoreticky by to fungovat mohlo,ale ja bych teda nechtel bejt ten dobrovolnik co by mel tu studenou sprchu zkouset
To uz budu radsi v klidku sladce spat
Jinak by taky mohlo bejt zajimavy vzit led z mrazaku a ten nekomu nasypat treba za triko..To by byl asi hodne rychle probranej
no vidíš, jsou různý způsoby, jak se probrat. lidi o nich ví, ale nechtějí je používat. Jsme moooc pohodlný. Ať sprcha nebo led - ani jedno nikdo nepoužije...A pak si stěžujme a ptejme se, jak na únavu
jaký si to uděláš, takový to máš
Já taky nelezu do sprchy /kort studený!!!/, když zahulím.
Ale tady je to o tom, co proti únavě.
Já nevim, jak vy, no...Třeba přesazovat stromky nebo fakt nevim - ale u mě je klasika, že přijdou lidi, který jinak nechoděj a já se mám tvářit v pohodě. A probrat se musím
mirkoff: hele já vim že z vědeckýho hlediska je ten nejtvrdší spánek právě když člověk má sny, ale mě ty sny jenom prudí a nechce se mi pak vstávat. mam radši když se vyspim prostě tak že se mi nic neděje v hlavě, a to je přesně po hulení...a nevim jestli se to časem změní, už mi to takhle vyhovuje dlouho...
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
říká se, že pokud chceš někoho opravdu zničit, nedovol mu snít... mě časem sny opravdu chybět začali, i když se mi většinou zdaj pěkný sračky.. pravdou je, že když se člověk probouzí ještě lehce omámen, tak se ze snu vystupuje občas opravdu pomalu...
mirkoff: to teda jo, já když se mi něco zdá, vůbec nejsem schopná vylézt z postele, vstávat do "tvrdý reality". Já si totiž ve snu opravdu užívam sny mi vadí proto, protože nejsou realny, a to mě štve když sny nemam, vstávam mnohem spokojenější, ale asi máš pravdu, úplně bez snění by to nešlo, občas si trochu zasním
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
mirkoff: ty máš přes den noční můru? tak to s tim něco udělej. ale dá se to tak říct. člověk si na nic nehraje jen tehdy když je sám se sebou-tudíž ve snech je nejskutečnější-není to teda vlastně ta největší realita? asi jo co? cool!
Mno co sa tyka mna, taq po ganji mam okrem sladuckeho spanku aj celkom dobre sny, a spim o nieco dlhsie, takze dost rad si davam vecer speka a potom sa aspon zobudzam v dobrej nalade ktora mi ostava cely den...
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama