Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vole máš říct,pojedu za tebou až na konec světaNééééééé?Východní Čechy-pokud tvuj zájem trvá,napiš PM,a já ti napíšu lokalitu přesně.Jsi zatím první,ještě dva fleky-ale nechávám si právo výběru
Nevim jestli se mam cim chlubit, ale zatim jezdim na skutru Kentoya Zomm 4-takt, coz nebyla moc dobra koupe, ale na seznameni staci. I kdyz se casto neco sere, vyhodu to ma v tom, ze se to toho hrabe a pozna se kde a co patri a jak a co funguje.
Jinak na pristi rok planuji koupi skutru Yamaha Majesty 400 (cca.100 000kc, jety z italie). Mam v planu trosku pocestovat Evropu, zajet za segrou do Italie atd...
Uvazoval jsem i o klasickem cestaku, ale za 100tis. asi toho moc nesezenu a taky se v tom nevyznam.
coprus - to seš docela dobrá vůle olgy havlový - já se hlásim že sem ochotnej povozit lidi a protočit strachoměr do červenejch ale nikomu bych svýho coopera nepučil na pilotáž ani za zlatý prase - jedinkrát když mě tejral testační komisař a prezident veteránskýho klubu tak sem svolil a kdybych ho z toho po padesáti metrech nevypohlavkoval tak sem dostal tanec svatýho víta
choulostivější stroj je citlivej na řízení jinym pilotem - všechny věci dostávaj jiný torze, jiný průběhy sešlapů pedálů, neni to dobrá věc - kdybych měl v motoru písty s vosmihodinovym resursem tak by mi vokolo auta ani nesměli lidi nahlas mluvit, kouřit a dupat
Znám jednu kouzelnou hospůdku jménem MOTORÁj a tam chodí spousta motorkářů a prodává se tu fakt dobrý holadsko
Ergo hulení nezná rozdíli
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
V Garazi mam Jawa250/353 kejva, ČZ 175/501 skůtr a momentalne jezim na Cagiva elefant 125 otevrena verze(36koni) - gumy mitas trelleborg vzadu 180 docela brutalni drapec,ladenej vejfuk atd.....
Bejvalka Honda CR80 asi 30koni- vymenil sem protoze sem potreboval neco s cim muzu normlne jezdit
Ale jet do lesa zkourenej je strasnej mazec! Nebo kdyz jedem na trat a sem zkourenej tak se ze me stane nehorazny hovado
Jestli udelam papiry tak snad Suzuki GS 500
jinak ja mam doma CBR F-sport (šestku) s akrapovičem)
a moje laska prodelava upravu teda spis si nechavam nastrikat rafky na cerveno a "brzdička taky" az bude hotova hodim fotecky
jinak hadry klasická komba od Psích tlamiček) a helma Nolanka v italske červené a botky enduracky Still Martin ješte z dob kdy sem lital po polu ) peace
Popořadě:
Snark:Sic máš určo recht kámo,ale věř mi,že vim,co dělám-víc jak jedno kolo nikdo bez treninku nevydrží,takže strach nemám
V tom srazu bych neviděl problém.Na trati je místa dost (i pro zaparkování více než dvoustopých vozidel)Nejni problém se dohodnout-suda a chlazení,stany se tam daj rozbít taky,a na jednu či na dvě noci nás tam nikdo vyhánět nebude-takže stačí zájem.Při počtu do deseti lidí(víc se nás tam nesjede ani náhodou)nevidim žádnej problém.
Až poleví počásko,tak se tu snad dohodnem a něco uspořádáme....O.K.?
tak pro ten srazík, s pivním sudem u tratě jsem taky, popijeme, pohulíme, kouknem na copruse jak skáče, nemuselo by to bejt špatný! tak že se hlásim, samozřejmě až bude počasí