Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to naty kaktusy nevím, ale až se vrátím z pole,tak sem může dát ty procenta NPK, zdá se mi , že ten přípravek má nějak moc dusíku oproti OBM, spíš jak Wuxal, ale nevím to teď na 100%. Včera jsem byl na jednom poli a kytky jdou krutě do květu, vyrval jsem 13 samců, ale drtivá většina tam stále stojí a až cca. na jednu kytku, která ještě na květ nenasadila by to měli být samice. Ten Phytamin jsem nesehnal, ale podařilo se mi sehnat Vermifluid na plodovou zeleninu, taky pak napíšu víc - výrobce atd.
Máte někdo zkušenost se stimulátorama od Ecolizeru? Sou sice nechutně drahý, ale zase sou extra koncentrovaný a docela by mě zajímalo, jestli je někdo zkoušel a může je porovnat s přípravky od Plagronu, B'cuzz atd...
Včera jsem to už nezvlád, ale jestli to někoho zajímá pro porovnání s hnojivama co můžete sehnat, tak tady jsou údaje v procentech:
Wuxal Super: na růst
dusík N: 10,2%
fosfor P: 8%
draslík K: 6%
podelím sa s vami o moje skromné skúsenosti s hnojením
ako základ používam starý kravský hnoj + políčková zem
1:3 + škrupinky z vajec 2-3%. Po mesiaci je zem pripravená.
Počas roka som prihnojova KRIS-talónom.
a teraz môj úžasný objav: nechám zovrieť vodu a zalejem ňou
5-násobné odporúčané množstvo KRIS-talónu. Ešte vlažnou zmeskou
pooblievam celú rastlinku, prípadne len korienky. Rastlinky idú prasknúť.
Tento rok som pridal výluh holubieho hnoja (vedro holubieho+10vedier vody) v pomere 1:5(vody) rastlinkám sa to páči a krásne voňajú.
Plán do budúcna: rituálne zpololňovanie ryby a následné hnojenie.
Čo rastlinka, to ryba. Ešte že nejdem SOG, lebo nie som rybár.
Já sem vyskoušel řadu Hesi Hydro a můžu jí všem velice doporučit je to trojsložka + se přidává vitamín supervit neni to sice čistá příroda ale dobře se sní pracuje a neni drahá.Ke koupi jr v Naturaltechnologies.
Slapičinec-hodně dusíku a dobrej je i v květu a je to bio,mlíko-na vápník,Kristalon start-rychlejší růst a vyvážený prvky,Kristalon plod a květ-zdravý květy vyvážený prvky,OBM-hnojivo na dost dlouho který je docela i dobrý,Kopřivy-dobrej a rychlej růst a hlavně bio,Minerální voda-hodně stopovejch prvků a hlavně CO2,Glukosa-kytka po ní vypadá hodně zdravě a rychlejš roste,i ty hnojiva z Growshopu jsou hodně dobrý,jen škoda že sou tak drahý,fakt dobraj je Wuxal Super,Plargon a Phytamin.
Jinak na outdoor bych použil BIO hnojky,a na indoor nějaký ty CHEMKY
Valdbur:takze wuxal super neni z growshopu ale normalne z obchodu a OBM taky.wuxal stoji 50.-Kc
Amfetamin:jestli myslis tohle tak to tim nehnoj hnojil jsem to tim letos a kytky me pripadali spis jako kdyby meli pevnejsi stonkya drevnately hodne,jinak si myslim ze to hnojivo v nicem jinem nenapomaha kytce k zdarnemu a peknemu rustu jak treba A.H. ale to je jasny.jinak slepicaky muzu jen doporucit ale jejich mnoystvi musi byt primerne kytce a stari kyticky.
Slepicakama lye snadno prehnojit kyti,no a potom abys ji zalival stimulaxem michanym jeste s necim to je o nicem.
proste nejlevnejsi nejlepsi hnojky josu OMG a wuxal no a palmy a sukulenty chci zkusit
OBM jsem koupil v obyc kvetinarstvi ...
Ale tenhle rok jedu AHcka (bloom,growt/bloom excelerator,emzymy+,final solution!)
Obcas dam i to OBM a strikam Phyt aminem!
Na rust jsem jel Alga Grow od Plagronu a koprivy ...
A zatim si vsechno chvalim!Pohoda ...
Vic v galerii a mem threadu
Peace ,ll..
Máte někdo nějáké zkušenosti s p-k13+14 od bionovy?? Pokud ano, zajímalo by mě, jak dávkujete...například na první týden květu je doporučeno 25ml/100l, což je 0,25ml/l a to je těžko odhaduje:/! Nejde dát víc?? Taky by mě zajímalo, jestli se může míchat s libovolnými hnojivy?? Předem díky, za jakoukoliv odpověď...