Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
moswa: Na Uno je hustej videoklip.Náká slečna slyší hrát Muse v mrakodrapu ale furt je jen slyší a nemuže je nikde najít.Málem při tom hledání spadne do výtahový šachty.Pak už je z toho docela fest zoufalá a uplně tam bloudí. No doporučuju Radiohead ale asi neni třeba je nák představovat. Karma Police od nich je fakt úlet a to i opět videoklip.
fakundo: jojo, rymus převzal z hiphopu (a zbytek z jamaiského etchna ) ale občas mi přijde že punk taky má kolikrát typický techstepový rytmus
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Ahoj, kdo mate rad jungle, doporucuju set Pineapplehead - eat shit and die ze stranky www.dnb-sets.de , je uplne super, dostalo me to i kdyz jsem si to pustil dneska uz asi 5x :-))) fakt mazec, tomu rikam RYCHTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No, vono je tam toho nalinkovanyho trochen vic :-)))
cesky hip hop celkem odsuzuju, daleko radsi mam zahranicni jakozto WWO, Freeman, FF, IAM, Loop Troop, Arsenik, Akhenaton.
Ale taky mam rad hodne HARDCORE, to kdyz su nacazeny, tak si natom nehorazne ulitavam )
Původní příspěvek od Az4zeL cesky hip hop celkem odsuzuju, daleko radsi mam zahranicni jakozto WWO, Freeman, FF, IAM, Loop Troop, Arsenik, Akhenaton.
Ale taky mam rad hodne HARDCORE, to kdyz su nacazeny, tak si natom nehorazne ulitavam )
to já to mam naopak, když hiphop, tak českej, zahraniční nemam ráda...když už hip hop, tak tomu chci aspon pořádně rozumět...
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
to drinker hulič: Orbital - jasná věc . Mno a ještě si všichni poslechněte ORB a jejich starší alba, to je prostě klasika klasik, jedni z mála na prvopočátku elektronické scény, jejich ranej ambient mě vždycky dostane...