Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
řeším problém se smutnicema koupil jsem přípravek biobit XL ale neznám dávkování do půdy a jestli to tam lít samotný nebo můžu kombinovat s hnojkou prosím poraďte děkuju !!!
Původní příspěvek od salamist& takže kdybych neupravoval PH v zálivce (norm 6,9 s hnojkou - neupravené PH) - výtok by byl dobrý? 6,2 +/-?
To musíš vyzkoušet Ale skoro určitě to bude lepší než teď. Po pár zálivkách to změř znova (na výtoku) a podle toho upravuj dál
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Původní příspěvek od Ferda Mravenčák řeším problém se smutnicema koupil jsem přípravek biobit XL ale neznám dávkování do půdy a jestli to tam lít samotný nebo můžu kombinovat s hnojkou prosím poraďte děkuju !!!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Kytka je nějaká povadlejší a listy začínají pomalu žloutnout. Pravděpodobně jsem jí přelil, takže si myslím, že za to může tohle, mám pravdu? Pokud ano, co teď s ní?
Ahoj jsem pěstitel nováček, před týdnem jsem zasadila semínka, všechny mi vylezli ale u jedné roslinky mi začly žloutnout lístky. Nemáte nějaký tip co s tím může být? Moc vody? Díky za info
kentus-asi bych viděl problém v tom substrátu určitě na sazeničky je potřeba vzdušnost ke kořenům ne mokrá a těžká hlína a třeba ještě kyselá z lesa,,+perlit je třeba ideální...
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
Negative Creep: Spíš přehnojené kámo. Jestli jedeš hlínu tak jim tedy musel naložit pořádně. Vynech hnojení a prolej je čistou vodou pak by neměli usychat konce listů.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
darec, prosím o radu. Po přepnutí na květ ve druhém týdnu mně začali reznout listy. V době růstu jsem nehnojil ani do do této doby. PH vody kterou jsem zaléval bylo 7,4 po přečtení příspěvků jsem jej snížil na 6,4, ale listy reznou stále. Přikládám foto můžete se prosím podívat a případně poradit o co by mohlo jít ? Nemůže rostlinám chybět mangan ?