Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
psytrancík když sem stoned a když nejsem tak taky
do toho systemy, johna fleminga, soulfly, něco od slipknotů, korni, creed, apocalyptica, rob dougan, astral projection, infected mushroom, push, disturbed, něco od jiříka shmitzerovýho , marilyn manson, puddle of mudd, ret hoty, prodigy, Kuffdam & Plant, Leftfield, james holden, vatos locos, shpongle, tiesta a pvd občas, airwave
a na víc si teďky nevzpomenu
ještě 1200Mics(best song Rennnaisance superman), Astrix, Digital blonde, Electric universe, Marcos, LSG, Oliver prime, starší Dumonde, Ronald klinkenberg, Primer, plastic Angel, Miika Kuisma, Solar Stone, Wizzy Noise, Freak & Exo
a pak hafo kompilací Goa trancíku, u kterejch neznám názvy. To už by mohlo bejt tak fše co poslouchám a mám rád
poslední dobou posloucham celkem psycha. vrátila sem se k Smashing pumpkins (jestli vam to neco rika), pak teda nedam dopustit na Placebo , nevadí mi Coldplay, a začínam se zajímat o Godhead. ale chtěla bych něco hustýho a na to mi fantazie už nestačí tak třeba poradte..