Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Můj nejhustější zážitek byl když sme se zhulili s kámošem v Itálii, tehdá sme tam byli se školou a Itálie hrála s někym fotbal. Takže sedíme f poli dáváme bong a jak to tak u bongu bejvá tou dobou už smě měli celkem dost, a jak se hrál fotbal tak se najednou všude ozvalo góóóóóól no a jak sme byli zhulený tak nás to úplně wodrownalo ten góóóóóól se kolem nás točil,kroužil a poskakoval takže sme se wůbec nemohli hnout ale jenom poslouchali ten zvuk prostě psycho, když sme se asi po půl hoďce dokázali zvednout tak sme ušli asi dvacet metrů a zasekli se na stojací lampě. No a dál už sem to slyšel jenom z vyprávění takže nemůžu objektivně posoudit
Jó to byly tehdá časy (a model)
GOOD SMOKE
mno kdyz uz mate ty zazitky z bongu tak ja sem si bong udelal z pet lahve a vyzkousel sem ho na balkone a dal sem dvakrat plnou flasku a zapekl sem se na balkone na pul hodiny a cumel sem jen na zabradli: ) potom sem sel do kramu a zapomnel sem chodit..nevedel sem proste jak klast nohy takze jestli me nekdo videl tak to mohl bejt docela dobrej pohled jak jdu a nejde mi stridat prava leva
Zewl = EX Rexi-x
:._.:._.:._.:.:._.:._.::._.:._.:._.:..:._.:._.:._.:.
"Everybody smoking mariuhana!!!"
Nepřemýšleli jste někdy wo tom že to, co pro vás je nejlepší zážitek po hulení, je pro ostatní uplně normální "sek" jakejch se děje každýmu deně tak 100 ? A že ty psycha co s toho každej máme je prostě jen banalita (až na ty některý extrémy
peace zhulenci,tak sem se vratil z dovolene v italii a az ted sem se dostal na net,proto hned pisu co se mi stalo.
sedim si krasnyho vecera na plazi na lehatku,odpaluju si gzicht jednim praskem za druhym-v dalce na mori vidim hustou bourku,rikam si,ze to nemuze k nam dojit na pevninu,pokud jo,tak za 2-3 hodiny.jo to sem si jenom myslel.behem pul hodky se zvadl vitr,zacalo chcat jak z konve,tak sem si rekl ze bych se mohl jit schovat,ale co to najednou-nemuzu stat,jakoby nohy neposlouchali.zkousim to tak dalsi pul hodiny a furt nic,uz mokrej,ze sem vypadal ze neumim ani chcat-(pro slabsi povahy se omlouvam za toto slovo),no a na jednou se kouknu na nohy,nevim proc sem to neudelal driv a vidim ze si sedim na nohou od lehatka na tkanicce od bot.po vyprosteni sem zdrhal do apartmanu a tam se tlemil dalsi pul hodinu co sem to za hnupa a proto se rozhod,ze si za to zaslouzim zhulit.pak uz to bylo v klidu.tak dlouhej kour a pohoda jazz
Modrozelená slepota
Asi všichni znáte ten pocit když máte nízkej tlak trochu vám zmodrá před vočima nebo se vám motá hlava? No nic ale to takhle jedu vypálenej uplně přecpanou tramvají a udělalo se mi trocu šoufl sednout si nemůžu tak se to snažim přemoct, promnu si oči a v tu chvíli
nevid nic jinýho něž modrozelenou barvu jako bych měl neprůhledný brejle, si řeknete to je v poho ale skuste se procpat ke dveřim když nevíte kde jsou a přez lidi který vám vůbec neuhnou!
JO A TO JE MUJ NEJHNUSTĚJŠÍ ZÁŽITEK PO HULENÍ!!!!!
Moj najlepsi zazitok je asi taky ze ked som minule isiel do skoly kamos ze na tumas orange bud ja ze dik pohulim on si natiahol jedno potom druhe a ja ze naco stracat cas tak som si dal dokopy dve tucne bonga z orange bud a potom zacala jazda busom :-)))) nastupil som a zrazu sa mi zacalo zamlzovat asi tri minuty som nic nevidel a len tak som sa v buse hupal na tych ticiach, vysledok ? vsetci pozerali na mna jak na kokota ale mne to bolo jedno ja som nic nevidel potil som sa jak sfina a ujeby no co dodat. http://grower.cz/forum/newsmiles/jump3.gif
hehe brutální zážitek musel mít týpek, kterej sháněl v klubíku na špeka a dal si od nás naší super-maxim-brutal čokoládu a vyrazil do víru velkoměsta - byl to Lotyšec, kterej to tu nezná - jenom my sme byly rádi že sme došli domů
shimmy and Silas - hele takovejdle zážitek tady mam něgde taky - to je pocit na chcípnutí - sem neviděl nic - studenej pot - křečovitě se držet - lidi si myslí, že seš heroiner na absťáku - no more...
muj nejvetci hardcor
bydlim v brne na jednom hrozne velkym kopci (Vinohrady)
jedu si takhle do toho kopce shulenej jak paprika kecam s kamosema .
Najednou koukam jakoze na silnici ,predstavte si vozickar a jeste v rychlim pruhu nás predjel ja na to koukam ) jako tele
drbnu do kamose a ukazuju mu toho vozíckáre a najednou tam nebyl kamos zacal rvat na celej trolejbus jako divej , lidi na nas zacali cumet jako blbý no taksme vystoupily a jeste si zahulili ..
jinak to bylo AK-47 a potom zahulení sem chitl holotropa ..
..........k do hulí tak blbne kdo nehulí tak z ostatních zblbne ....
(výde to nastejno)
ja sem mel nedavno zase takovou brutalitu jako ze sem videl mrtvy lidi ktery tam pak nebyli kdyz sem se podival znova .... anebo prave pred chvili sem si myslel ze sou u nas zlodeji a kdyby nahodou prislo na boj tak sem si radsi vzal dva noze do ruk a dival se na televizi ..
ja ja som mal tiez 1 brutalny zazitok (no niekto tu uz nejaky podobny opisoval) kupili sme s chalanmi nejaky noname - zevraj to malo byt nieco dost dobre, no nevedeli sme vobec co to je. zacali sme to hulit....1.prask=nic, 2.prask=takisto nic, 3.prask=tiez vobec nic (uz som myslel ze je to nejaky nekvalitny grass), 4.prask=pri vydychovani som citil taky divny pocit, akokeby sa mi zatriasol obraz. a 5. prask si uz moc nepamatam, iba viem ze som zrazu nic nevidel, citil som sily uder do zadnej casti hlavy(pretoze som spadol rovno hlavou o kmen stromu). za chvilu som si zacal uvedomovat, ze lezim na zemi (v snehu, bol asi december) a raz za cas som sa zatriasol, nemohol som poriadne otvorit oci, nemohol som sa postavit, len som mal take divne myslienky-cely zivot mi brebiehal pred ocami, rozmyslal som ci som uz mrtvy alebo nie. zrazu som stal na nohach a povedal som si: "pekna haluz" a potom sme islii, niekam sadnut, bol som z toho dost v p**i. strasny zazitok, niekedy aj teraz rozmyslam ze ci takto nejako vyzera smrt, uvedomujete si ze ste ale nemozte nic robit iba mysliet...
Nekde sem se tu dočetl o dvou typcih co mneli stejnou halusku, to se mi stalo taky ( rozsedli sme lavicku - videno z nekolika pohledu ) Tak mam jeste jeden cerstvy: S kamosem sme byli pomahat uklizet jednu klubovnicku a nasli sme tam 2 takovy trubky. Byli sme zmasteny jak uklizeni potrebuje a tak sme si rekli jako ze byudeme sermovat. Star Wars, vite co? Chtěli jsme normalne sermovat ale za boha sme se nemohli strefit mecema. Proste sme oba uhybali na ruzne strany,vertikalne,horizontalne, oba sme se snazili uderit a zaroven uhnout, ze sme se proste netrefili.
Tak sme chvilku pockali a zkusili to znova - zase to samy!!!Videli nas kamosi (strizlivy) a nemohli tomu verit. Zase sme pockali a zkusili sme to po treti a zase (!) sme se ani nedotknuli mecema. Pokazdy jeden uhnul a druhy zautocil mimo. Tohle vsechno se delo v tesne blizkosti a velke rychlosti.
Kdyby mi to potom nekdo takhale nevypravel,tak neuverim.
Teď jsem si vzpoměl na jeden zážitek. S kámošem jsme šli zkouřený jak papriky zkouřený na umělou horolezeckou stěnu v Trutnově. Já jakožto lepší lezec jsem chtěl vytáhnout naší obvyklou rozlejzací cestu. Tak do ní nastoupím udělám krok a najednou mě popadne šílenej pud sebezáchovy. Chytil jsem se nějakýho chytu a asi po minutě jsem spadnul (asi tak 60cm) kámoš co ještě oblíkal sedák na ně koukal jak bukač z rákosí co to tropím. No ale přesto všechno jsem se navázal na lano a hrdinně začal stoupat do dost těžký cesty, nějak jsem kupodivu ztratil ztrach a připadal si motýl. Jenže v převisu mě ujela ruka a já jsem až na zem protože kámoš se nějak zasekl a pustil lano. Když jsem dopadl tak se ještě smál proč tak rychle slaňuju :-°) Pak sme si nechali lano vytáhnout nahoru a s horním jištěním sme tam celou hodinu dělali kraviny. Např houpačku přes celou místnost, přeskakovali sme s cesty na cestu. Dělali cvičný pády, ... a u všeho sme se strašně tlemily. No a druhej den jsem se probudil s pocitem že jsem se stal terčem ukamenování. Celej rozlámanej, všude modřiny. Ale stálo to za to :-°))