Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj mam dilemu ci je mozne miesat rozne hnojiva spolu. Mam Coco A+B od Plagronu plus Enzymes. Teraz by som potreboval nieco na kvet. Dostal sa mi pod ruku Biobizz TopMax. Moja otazka je ci je mozne to pomiesat... Alebo ak mate skusenost s niecim inym popr lacnejsim a dobrym. Lebo GreenSensation je ozaj peckaaa :O
Dik Plevel
Coco A + B jsou základovky. Enzymy jsou enzymy a Top Max je stimulátor. To, že je to od jiný firmy je v podstatě jedno. Jestli chceš něco na květ, co pomůže, kup si PK 13-14.
Jinak Green Sensation se mi osvědčil pouze jako dobrý zbavovač peněz...
Ten top max bys mohl použít v kombinaci s Bloom tzn biobizz Bloom a biobizz top max, jinak to nemá smysl, ale já bych hnojiva moc nekombinoval, jel bych vše od jedné značky, já jedu teď komplet biobizz
Ahoj, je to sice dlouho, co sem někdo něco psal, ale zajímalo by mě, jestli někdo, kdo pěstuje v hlíně a hnojí hnojivama od AH, jestli opravdu dává jen poloviční dávku....?
Nemůžu si pomoct, ale když mám nepředhnojený nebo lehce předhnojený substrát (např teď budu mít CANNA TERRA professional, kde nepíšou nic o hnojivech, jen, že je to dobrý substrát... kokoti, tak se to přece chová skoro jako kokos, ne? Všechny živiny má kytka z hnojiv a když budu dávat jen poloviční dávky, nebude to málo?
Močovinový dusík je najefektívnejšie prístupný rastlinám ako listové hnojivo aplikované postrekom v rastovej fáze, takže v neskoršej kvetovej fáze by som ho už nepoužil z dôvodu možnosti plesne.
Díky za názor, samozřejmě že bude použit pouze v růstové fázi. Bylo v plánu ho aplikovat zálivkou, ale skusím i ten postřik.
Ale hlavně mě zajímá zda nebude cítit chemie ve finálním produktu?
Nemám teď podmínky pro kvasení kopřiv a toto se mi zdálo jako dobrá ekonomická alternativa.
Zdravím
Na letošní out sem pořídil hnojiva guanokalong jak grow,tak bloom.U těch hnojiv chybí údaje NPK.Je tam pouze N/K-P fosfor se nějak vytratil a to i u bloomu.
Píšou tam growe N/K-6/3, bloom N/K-2,5/6. A ještě že je to 100% organický.Rozumí tomu někdo proč tam ten fosfor není? A co teď dodávat ho ještě s něčím jiným??Nebo to u těchto hnojiv není potřeba,protože fungují nějak jinak??Jak??Vrtá mi to hlavou,hnojiva bez fosforu a ještě na květ...Za odpovědi předem díky...
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
Na letošní out sem pořídil hnojiva guanokalong jak grow,tak bloom.U těch hnojiv chybí údaje NPK.Je tam pouze N/K-P fosfor se nějak vytratil a to i u bloomu.
Píšou tam growe N/K-6/3, bloom N/K-2,5/6. A ještě že je to 100% organický.Rozumí tomu někdo proč tam ten fosfor není? A co teď dodávat ho ještě s něčím jiným??Nebo to u těchto hnojiv není potřeba,protože fungují nějak jinak??Jak??Vrtá mi to hlavou,hnojiva bez fosforu a ještě na květ...Za odpovědi předem díky...
Zdárek
Zdravím
Tento rok sa chystám prvý krát pestovať a to na strome. Po prečítaní hodného kusu tohto fóra som sa rozhodol pre hnojivá biobizz grow, blom, fish mix a od bio nova pk 13/14 plus nejaký zakoreňovač http://www.growland.sk/sk/detail/bi...rootjuice-0-25l alebo http://www.growland.sk/sk/detail/an-piranha-250ml ten an pirahna vyzerá zaujímavo je tam toho viacej, chcel by som vedieť váš názor na kombináciu a hlavne nikde som tu nepostrehol aké množstvo zálievky treba napríklad na 20l kvetináč. Bude to v záhradníckom substráte FLORIA z mykorhizou. Díky
Aloha
pěstoval jsem s cannou a asi 2 roky spokojenost ale dvě poslední sklizně byly furt přehnojený a nějak se mi to nepodařilo vykorekturovat velká slabota přemýšlím o změně hnojiva na powder feeding od green house mám připravené ak47 od natural seeds a nevim který zvolit (short,hybrids nebo long flovering)táké tam píšou že se nemusí hlídat PH je to možné?nějaké zkušenosti rady poznatky? nebo doporučí někdo jiné hnojící schéma?
Celkem by me taky zajímalo, jestli s tím ma někdo zkušenosti. Při různých nákupech se me tu už sešlo celkem dost tech jejich sáčku, tak uvažuju, ze bych je zkusil.