Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ok videl som ako si tu vilievate srdce so svojim vekom , sa vylejem aj ja no , ale pozor budem liat len 21 ml, bo na viac nemam z toho 1/5 je zelenej tak veru,ale kua ved to staci nikam sa neponahlat ked je casu
g420: tak to všechno nejlepší k narozeninám. BTW. mám stejný pocit (taky jsem si ve 20 myslel, že už jsem velkej chlap s přehledem o světě a ejhle, je mi 26 a vidím to trošku jinak).
Mě je kolem 21 ale plice maj tak okolo 40 .Co se tyče toho prodeje ganji -jsem zasadě proti .Vyrostl sem mezi typama co by v životě za ganju nevzali ani korunu a když přišel někdo cizí tak maximalně řekli kup po pivku a pojd si s nama dat brko
Lennon svého času říkal "nevěřte nikomu, komu je přes 30", a o pár let později, že život ve 40 teprve začíná. (a pak si ho moc neužil).
Tím chci říct, že s věkem nic nenaděláš a úplně nejdůležitější to nebude. (to říkám, protože jsem spíš u těch starců :-)
ok pani dami 14-eho idem oslavovat vyrocie toho ako som uvidel prvy krat svetlo tohto sveta a verim, ze Super Widow nam bude robit dobru spolocnost+zolof(spetne vychytavanie serotoninu z mozgu)+popers(nie to pivko)=koniec dobry vsetko dobreeeee
intruder: tak to jsou sparvny lidi co vi, co pestujou..pestovat si, ale neprodavat, jsou lidi, co si to pestujou proto, aby si na tom vydelali penize a lidi co pestujou proto, ze je to bavi, staraj se o to a pak to maj pro sebe, pro svoji zabavu ale neprodavaj..a to je sparvny, neprodam zahul s nama..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..