Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Trolejbus jasne ze sa to tu hodi ak nie naky admin to kopne inam
ja som mozno paranoik ale o3 je kurva jedovaty na tej stranke o tom nic nepisu pisu tam dokonca o jeho kladnych ucinkoch na cloveka
preco asi mate tlaciarne a kopirky v odelenych miestnostiach a nie tam kde pracujete?
ja sice niesom v tejto problematike fundovany ale na tie iony sa vyser podla mna tie ziadne pachy neneutralizuju to robi ten o3
priority hehehe su dolezite ale ak nebyvas sam tym ozonom ohrozis aj okolie no mozno je to len paranoja
Chtěl bych se vás někoho zeptat, jestli by se na ten hlukový a pachový filtr dala použít i skelná vata. Mám ji v garáži hafo. Jestli ne, tak asi budu muset něco koupit.
Chtěl bych se zeptat, jestli by se dal ten filtr a tlumič instalovat přímo do skříně. Tzn. že by se vzduch přes filtr tahal otvorem pryč ze skříně a přicházel by nový otvorem do tlumiče, který by si ho nasával. Doufám, že pochopíte, jak jsem to myslel
Čus pánové
Tak jsem si sestrojil tlumič (jen jsem plně nepochopil obalení větráku molitanem,protože mi to vzalo dost tahu) a s výsledkem nejsem plně spokojenej
posílam foto (šílená kvalita)
to Panjahoda: Dojdi do Hornbachu, Baumaxu nebo Obi a najdes nejen Euro 1, ale treba i Euro 2 ci 3...
...v Hornbachu to hned najdes, takze nemusis ani hledat obrazek...nicmene mrkni treba sem na tohle forum "Cooltube za 10 min.", koukam, ale ze uz si tam byl :-)
Ted jsem se docetl na overgrow, ze se da vyrzne usetrit za aktivni uhli tim, ze si nakoupite granulky, do nichz serou kocky, stejny vysledky, tretinova cena.