Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včera jsem taky setnul poslední tři rostliny, dva durbany a jeden SK#1, jsem měl strach, že to po tom pátečně-sobotním docela silném mrazu už neustojí, ale kytky byly v klidu, jako by se to jich ani netýkalo a ještě trochu kvetly, nicméně go home...
zdravim
ja mam jeste 6 kytek venku a z toho dve ve skleniku docela me sere ze jsem je nesklidil uz minulej vykend protoze vypadali docela uzrate ale v tom skleniku se jim snad nic nestane, doufam, modlim se, uz aby byl vykend a holky pekne pod kudlou peace
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by
La Grand
srnec*musim udelat to stejny-presun dovnitr. jenze ak-47 jeste potrebuje tak urcite 3tydny(sklidit to jeste nemuzu). sem zvedavej jak si stim za voknem poradi, ale rekl bych ze lip jak s mrazem - co na to rikate???
dik*opatrujte se