Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co by jste všechno v životě chtěli ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Autor
Téma 
DAG OF MORD
Stálý Člen

Karma uživatele DAG OF MORD - 83% PěstitelskáKarma uživatele DAG OF MORD - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

V prvom rade chcem, aby ma prijali do práce. Majú mi dať vedieť budúci týždeň.
Ďalej chcem, aby mi vyšiel Grow a aby som stihol vypestovať nejaké poriadne buds & weeds do Hodokvasu, nech si môžem na cestu pribaliť jointíky.
Materiálne veci radšej ani nespomeniem .
Po duchovnej stráne chcem dosiahnuť večnú vnútornú vyrovnanosť.

| Rád by som sa predstavil! | Začíname, mamičkáreň! |
| Chytač rýb fajka sklo 40mm. | Môj vlastný wallpaper. |

Old Post 08-02-2007 v 19:56 PM
DAG OF MORD je offline   Profil uživatele DAG OF MORD   Find more posts by DAG OF MORD   Foto galerie člena DAG OF MORD   Click here to Send DAG OF MORD a Private Message   Add DAG OF MORD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aenema
Stálý Člen

Karma uživatele aenema - 38% PěstitelskáKarma uživatele aenema - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

citace:
Původní příspěvek od Ljuba
Jo, ještě bych chtěla dodat, že tenhle výčet se vztahuje k časukracujícím úvahám "co bych dělala, kdybych měla bambilióny". Co se týče reálnýho života, tak bych chtěla, abych měla celej život po boku tu svojí spřízněnou duši a abych nebyla příliš často v hajzlu.
občas v hajzlu jsme všichni, záleží na tom ja se s tim kdo vyrovná

"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus

Old Post 08-02-2007 v 20:10 PM
aenema je offline   Profil uživatele aenema   Find more posts by aenema   Foto galerie člena aenema   Click here to Send aenema a Private Message   Add aenema to your buddy list     Navštiv homepage uživatele aenema! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deskrypt
Nový Člen

Karma uživatele Deskrypt - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Ja snivam o jachte a o krasnom hektarovom poličku pri mojom dome niekde na sicilii )

http://imagegen.last.fm/archaeopteryx6/oartists/Digitallamkynet.gif

Old Post 08-02-2007 v 20:18 PM
Deskrypt je offline   Profil uživatele Deskrypt   Find more posts by Deskrypt   Foto galerie člena Deskrypt   Click here to Send Deskrypt a Private Message   Add Deskrypt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ljuba
Nový Člen

Karma uživatele Ljuba - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

xerthon: víš, ženský neexistujou jenom v jednom prototypu, kterej se složí, kdykoliv uvidí kočár a šišlá z toho ještě za dvě hodiny. Tvůj dotaz mě vážně dostal, jak kdyby všichni lidi museli mít rádi to samý a to podle svýho pohlaví=chlapi maj rádi auta a ženský děti,tečka. Já je prostě ráda nemam a mít je nechci. Nepřipadá mi to zas tak divný..

PORSCHAK: no, když se člověk pokusí sehnat párkrát tejdně dost lidí na nějakej kolektivní sport(téměř nemožné), tak se tohle přání dostane mezi ty základní

Old Post 10-02-2007 v 11:01 AM
Ljuba je offline   Profil uživatele Ljuba   Find more posts by Ljuba   Foto galerie člena Ljuba   Click here to Send Ljuba a Private Message   Add Ljuba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Ljuba: Podle mě každá ženská jednou dospěje k tomu, že po sobě bude chtít zanechat potomka(y). Biologické hodiny začnou tikat.. Ať už ve dvaceti nebo ve čtyřiceti. Zákony přírody ovlivňují i rozhodování lidí..

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Old Post 10-02-2007 v 11:20 AM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Index
Stálý Člen

Karma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Ljuba: a hlavně xerthon psal většinou, to neznamená vždy - asi jsi to menší procento, no...

Old Post 10-02-2007 v 11:29 AM
Index je offline   Profil uživatele Index   Find more posts by Index   Foto galerie člena Index   Click here to Send Index a Private Message   Add Index to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ljuba
Nový Člen

Příspěvek č. 87

Moltres: každá ne. A myslim,že potomky po sobě nechtěj zanechávat jen ženský, ale i chlapi, takže nechápu ten postoj, že je to čistě ženská záležitost...

Index:takže si sám odpověděl a ten jeho dotaz byl zbytečnej... Proto jsem mu musela takhle odpovědět..

Old Post 10-02-2007 v 15:03 PM
Ljuba je offline   Profil uživatele Ljuba   Find more posts by Ljuba   Foto galerie člena Ljuba   Click here to Send Ljuba a Private Message   Add Ljuba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Ljuba - hehe ten tvuj tradicne nevyvratitelne nesmiritelne negativni postoj k materstvi...
Uz jsem ti k tomu kdysi napsal svoje a nepresvedcil jsem te, ale myslim si to co ostatni, ze to na tebe proste jednou prijde, ted jsi mlada a vis prd o tom, co bude za 10 let..
spokojena 120kg maminka, po 6i detech, zcela pohlcena rodinnym zivotem

p s y c h o 8 4

Old Post 10-02-2007 v 17:25 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 89

citace:
xerthon: víš, ženský neexistujou jenom v jednom prototypu, kterej se složí, kdykoliv uvidí kočár a šišlá z toho ještě za dvě hodiny. Tvůj dotaz mě vážně dostal, jak kdyby všichni lidi museli mít rádi to samý a to podle svýho pohlaví=chlapi maj rádi auta a ženský děti,tečka. Já je prostě ráda nemam a mít je nechci. Nepřipadá mi to zas tak divný..

jj,vim,obcas jsem se zenskyma ve styku :-)
jedna vec je nechtit mit deti,proc ne kazdy at si zvoli svoji cestu.
Druha vec je tvuj pripad.Hlasat,ze nemas deti rada a touzit po jakesi zone bez deti......to mi normalni neprijde,kor u ženy
skoro to vypada,ze ti deti vadi,ze je nenavidis....a ja se jen v miru zeptal proc

Old Post 10-02-2007 v 18:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

Taky mám skoro pocit, jak kdyby jsi děti měla víc než nerada... Ale to nejspíš zkresluje ten "papír". Nevím kolik ti Ljubo je let, ale ještě jsem neviděl ženskou, co by jednou nechtěla děti...
S tím týmem to naprosto chápu, teď přebývám v Anglii a paradoxně tady právě mám s tím stejný problém, ó jak já bych byl štastný, kdybych mohl s někým dvakrát týdně kopnout do meruny. Bééé

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 10-02-2007 v 23:21 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ljuba
Nový Člen

Příspěvek č. 91

Kluci, já nevim, proč je to pro vás tak nepochopitelný. Kdybych napsala, že bych chtěla 20 km zónu bez důchodců, tak by to nikoho nepřekvapilo ani by se v tom nerejpal. Máte zažitý nějaký představy o tom, co je "normální" - mateřskej pud- a když někdo vybočuje(já), tak máte pocit, že s ním není něco v pořádku. Každej přece víme, co máme rádi a co ne. Já nemám ráda děti, tak to berte jako fakt. Nezáleží přece na mym pohlaví,věku,na vašich zkušenostech(všechny ženský kolem vás chtěj děti),záleží na mý volbě a ta je takováhle.
Tolerance. To není špatný slovo... Mimochodem za pár měsíců mi bude 23,takže zas tak mladá nejsem...

Old Post 11-02-2007 v 12:10 PM
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

citace:
Moltres: každá ne. A myslim,že potomky po sobě nechtěj zanechávat jen ženský, ale i chlapi, takže nechápu ten postoj, že je to čistě ženská záležitost...

Jasně, však já nenapsal, že je to čistě ženská záležitost.. já chci mít taky spratka. Aspoň takového, jaký jsem byl já

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Old Post 11-02-2007 v 13:36 PM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PalYno
Stálý Člen

Karma uživatele PalYno - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

zo vsetkeho najviac asi chcem aby tento skurv*ny stat nezatvaral mladych ludi do basy za marihuanu.That is all

what a fuck?

Old Post 11-02-2007 v 13:41 PM
PalYno je offline   Profil uživatele PalYno   Find more posts by PalYno   Foto galerie člena PalYno   Click here to Send PalYno a Private Message   Add PalYno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 94

Ljuba ..úplne s Tebou súhlasím ...človek sám vie , že čo chce...resp.nechce...

Old Post 11-02-2007 v 15:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr*Skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

PalYno: Presne to_!!!
A aby som mohol slobodne pestovať bez strachu že ma zatvoria_!
aby to bolo legalne_!!! a aby to všeci skusili aby si nemysleli že to ma učinok ako z nejakého filmu že duha z hlavy alebo nejaké stavy mimo realitu_!!!

OUT_05-06-07-2008
LegalizÁcia Marihuany Na Slovensku
Prenos rastliniek_!
Ako funguje hemisfera mozgu_!
Poľnohospodár telom aj dušou_!
Zi tak,aby ked zomrieš,sa všetci Tvoji známi začali nudiť...
S pozdravom Jozef Kocik pre koktavých stačí iba Jozef

Old Post 12-02-2007 v 12:28 PM
Dr*Skunk je offline   Profil uživatele Dr*Skunk   Find more posts by Dr*Skunk   Foto galerie člena Dr*Skunk   Click here to Send Dr*Skunk a Private Message   Add Dr*Skunk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dr*Skunk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fourtet
Nový Člen

Karma uživatele fourtet - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

klííídek...

Old Post 18-02-2007 v 23:16 PM
fourtet je offline   Profil uživatele fourtet   Find more posts by fourtet   Foto galerie člena fourtet   Click here to Send fourtet a Private Message   Add fourtet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás