Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V prvom rade chcem, aby ma prijali do práce. Majú mi dať vedieť budúci týždeň.
Ďalej chcem, aby mi vyšiel Grow a aby som stihol vypestovať nejaké poriadne buds & weeds do Hodokvasu, nech si môžem na cestu pribaliť jointíky.
Materiálne veci radšej ani nespomeniem .
Po duchovnej stráne chcem dosiahnuť večnú vnútornú vyrovnanosť.
Původní příspěvek od Ljuba Jo, ještě bych chtěla dodat, že tenhle výčet se vztahuje k časukracujícím úvahám "co bych dělala, kdybych měla bambilióny". Co se týče reálnýho života, tak bych chtěla, abych měla celej život po boku tu svojí spřízněnou duši a abych nebyla příliš často v hajzlu.
občas v hajzlu jsme všichni, záleží na tom ja se s tim kdo vyrovná
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
xerthon: víš, ženský neexistujou jenom v jednom prototypu, kterej se složí, kdykoliv uvidí kočár a šišlá z toho ještě za dvě hodiny. Tvůj dotaz mě vážně dostal, jak kdyby všichni lidi museli mít rádi to samý a to podle svýho pohlaví=chlapi maj rádi auta a ženský děti,tečka. Já je prostě ráda nemam a mít je nechci. Nepřipadá mi to zas tak divný..
PORSCHAK: no, když se člověk pokusí sehnat párkrát tejdně dost lidí na nějakej kolektivní sport(téměř nemožné), tak se tohle přání dostane mezi ty základní
Ljuba: Podle mě každá ženská jednou dospěje k tomu, že po sobě bude chtít zanechat potomka(y). Biologické hodiny začnou tikat.. Ať už ve dvaceti nebo ve čtyřiceti. Zákony přírody ovlivňují i rozhodování lidí..
Moltres: každá ne. A myslim,že potomky po sobě nechtěj zanechávat jen ženský, ale i chlapi, takže nechápu ten postoj, že je to čistě ženská záležitost...
Index:takže si sám odpověděl a ten jeho dotaz byl zbytečnej... Proto jsem mu musela takhle odpovědět..
Ljuba - hehe ten tvuj tradicne nevyvratitelne nesmiritelne negativni postoj k materstvi...
Uz jsem ti k tomu kdysi napsal svoje a nepresvedcil jsem te, ale myslim si to co ostatni, ze to na tebe proste jednou prijde, ted jsi mlada a vis prd o tom, co bude za 10 let..
spokojena 120kg maminka, po 6i detech, zcela pohlcena rodinnym zivotem
Původní příspěvek od Ljuba xerthon: víš, ženský neexistujou jenom v jednom prototypu, kterej se složí, kdykoliv uvidí kočár a šišlá z toho ještě za dvě hodiny. Tvůj dotaz mě vážně dostal, jak kdyby všichni lidi museli mít rádi to samý a to podle svýho pohlaví=chlapi maj rádi auta a ženský děti,tečka. Já je prostě ráda nemam a mít je nechci. Nepřipadá mi to zas tak divný..
jj,vim,obcas jsem se zenskyma ve styku :-)
jedna vec je nechtit mit deti,proc ne kazdy at si zvoli svoji cestu.
Druha vec je tvuj pripad.Hlasat,ze nemas deti rada a touzit po jakesi zone bez deti......to mi normalni neprijde,kor u ženy
skoro to vypada,ze ti deti vadi,ze je nenavidis....a ja se jen v miru zeptal proc
Taky mám skoro pocit, jak kdyby jsi děti měla víc než nerada... Ale to nejspíš zkresluje ten "papír". Nevím kolik ti Ljubo je let, ale ještě jsem neviděl ženskou, co by jednou nechtěla děti...
S tím týmem to naprosto chápu, teď přebývám v Anglii a paradoxně tady právě mám s tím stejný problém, ó jak já bych byl štastný, kdybych mohl s někým dvakrát týdně kopnout do meruny. Bééé
Kluci, já nevim, proč je to pro vás tak nepochopitelný. Kdybych napsala, že bych chtěla 20 km zónu bez důchodců, tak by to nikoho nepřekvapilo ani by se v tom nerejpal. Máte zažitý nějaký představy o tom, co je "normální" - mateřskej pud- a když někdo vybočuje(já), tak máte pocit, že s ním není něco v pořádku. Každej přece víme, co máme rádi a co ne. Já nemám ráda děti, tak to berte jako fakt. Nezáleží přece na mym pohlaví,věku,na vašich zkušenostech(všechny ženský kolem vás chtěj děti),záleží na mý volbě a ta je takováhle.
Tolerance. To není špatný slovo... Mimochodem za pár měsíců mi bude 23,takže zas tak mladá nejsem...
Původní příspěvek od Ljuba Moltres: každá ne. A myslim,že potomky po sobě nechtěj zanechávat jen ženský, ale i chlapi, takže nechápu ten postoj, že je to čistě ženská záležitost...
Jasně, však já nenapsal, že je to čistě ženská záležitost.. já chci mít taky spratka. Aspoň takového, jaký jsem byl já
PalYno: Presne to_!!!
A aby som mohol slobodne pestovať bez strachu že ma zatvoria_!
aby to bolo legalne_!!! a aby to všeci skusili aby si nemysleli že to ma učinok ako z nejakého filmu že duha z hlavy alebo nejaké stavy mimo realitu_!!!