Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nechci tady machrovat, ale můj foliák v lese má vyšší sledovanost
Jinak, Smahu, je to tak, jak říkají ostatní. Někdo si třeba hledá plac pro svoje kyti a najednou hele, stopy v poli, který je rozmoklý na sračku.. Proč by tam normální člověk, který tam nemá zasazené ještě něco jiného, lezl. Chytřejší čórky počkají, až to bude zralé, hloupější vezmou hned..
ten kluk začal bojovat, dělá ještě pár školáckých chyb, ale už ví, že je někdy dobré dát na rady...
Smahu u mě máš K+ za to žes to nevzdal!!!
čest
EDIT 10.11.09: beru to zpět, on si fakticky poradit nedá a ze školácké chyby je schopen vytvořit chybu fatální, jak říkal "staré Pánek: ...lidi jsou různé..."
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
připojuji se se k YagoManovi, to že jsi to vydržel i přes mizerný výsledky a trochu tvrdohlavosti se cení, je vidět že tě to baví, a hlavně že bez konopí ti vadí i vstát.
smahu, až bude hezky (a taky nebude prát slunko) tak to di přesadit hlína bude mokrá tak to pude. takhle to vypadá přímo děsně ale de o kořeny myslim že maj co dělat a úplně zbytečně . vykopej jámu větší a dej tam hlínu klidně i z pole trochu upravenou (tzn pohra si s tim nadrol to najemno trochu). tohle je na facku uvidíš že když to uděláš aspon na jedný tak ta pojede víc než ty ostatní kerý tak trochu zakrsnou , samo s tim že budeš přivazovat o 106 sám vidíš že to bude masakr ale zaslouženej a čorek se neboj pokud to je trochu dobrý místo ty držíš hubu a neděláš nějaký kixi
no a ted hodím fotky aktuálních kytek které byli jak ste si mohly všimnout na první straně jak sem jich nasadil moc u sebe tady je jak to vypadá fotky sou staré dva dny ...
kontroloval sem to z blízka sou to jen samičí květenstvý všude 60L je pro mě moc hlíny tam nosit je to horozně daleko a autem sa nedostanu s přesazením neni problém to mám skušenosti a ten porost tam je pro to aby to bylo nenápadný trochu protože to neni až na tak moc skrytým místě dík za rady K+ za to
jo ještě bych dodal co sa týče hnojení tak ty malé sem hnojil se začátku a pak už vubec ... jinak ted už dlouho nehnojím nic ono to nějak ani nejde každý den prší a nejde sa tam pořádně jak rozumě dostat