Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pildo : jo to kdybych mel poradnej fotsk tak bych tp vyfotil je mozny ze to je i samec tak samice protoze na vrcholku to robi kulicky a pod nim mam list a pod listem mi to dela kulicky ze ktery de takovy bili vlakno??
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
xerthon: jo jakto hele hermouse kdyz necham jen tak ladem nekde kde to pude tak to bych mohl mit jjen semena zejo a jen samicky nebo 80prc. samicek nebo ne tak to tady nekdeo nekde psal?
a nebo me napadlo orezat samci koule a nechat jen paldy??
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
pildodobre no ja to teda necham aspon tejden abych mel 100prc. a jinak necham jinym sanci hele muzes rizkovat mesic starou rostlinku??a teda z hermace jsou semna jen hermaci jo? takze kwuli semnum si nechat jednoho samce a samici zavritz ji spolu a pak si dojit only pro semna tady sem nekde cetl ze jde opylit samicku samickou ale jedn a tou samou a budes mi 99prc. samici semena?je to tak!
-------------
skus napisat PM Maharsi mu, on pisal ten navod na feminizovanie. zatial som neskusal, neni kde. samca mozes dat kludne do inej miestnosti, na ine pole, do inej skrine. zozbieras pel a cielene si oplelis palicku ktoru chces. stale bude mat dostatok semien a budes mat aj celkom slune palicky. myslim ze tu niekdo pisal ze z hermaca dostanes len hermaca ale neviem na 100 pro, treba pohladat alebo vyskusat ale asi bude velke percento hermacov takze by osm sa na to vysral
OK takze ho jen tejden mu davam lhuta a kdyz je to teplou tak jde do rici hahaha a nebo ho zhulim jen tak ze zvyku(nic neprijde na zmar)taky ho muzi pridat do koblizku haha ja ale potrebuju hafo semen kolik jich budu mit ze dvou 1-1,5m vysokych samic kdyz necham samce(outdoor)
-------------
Původní příspěvek od onrejblesk Antymo : asi to je problem protoze me to udelali asi v 10dnu asi tak na 10dnu se uplne zastavili rusta ale pak naprosto extra to bombili dal a hlavne do sirky
pildo :ja mam ted dve kytky sic na in ale prec a ta jedna mi roste pekne pohlavi neukazala a le ta druha uplne na vrcholku udelala bobulky a pod listam mi dela bobulky ze kterejch vychazi nejaka jakoby ticinka mylim ze je to pestik co to teda je??? jo a ve faq sem to nasel ale mocmi to nepomohlo
Antymo
: jo jako me ale lidi tak ta jedna to byl hermac(ende - uz sem ji zhulil jen tak ze zvyku)a ta dalsi ta me tedkom taky nejak rociluje pod listama mi ukazala asi koule(neeeeeeeeeee mesic v riti )to nastve aby ze dvou semen byly dvy samci asi jinecham jestli to sou samec a nebo ne doufam ze ne ale jinak ji zahodim zhulim a vysadim novou vcera sem misto toho hermace dal new semeno ale ted du do out mam 10mist na zemi a min.15ve stromech!! tak nechavam predpestovavat semena nemate nekdo nejaky znackovy semena ja mam only NONAME
-------------
jj tohle je mooooc dobrej prispevek,az na tu chybku s co2, je pravda,ze to tam musi bezet prez den.... nechapu prosimte ale ten hasicak,vzdyt z neho musi neco strikat ne??? rozepis prosim jeste nejake info o co2 z hasicaku,taky bych to zkusil.. dd. jinak ja nechavam klicit seed rovnou ve sklenici s vodou,odstatou a jde to docela v pohode.pri sazeni klicek dolu. to je muz nazor
ta ikonka je v pravo dole pod prispevkom, vedla polozky edit.
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
mno, ja to delam taky s vatou .. s tim ze vetsinou vecer zasadim, a na druhej den rano, nez jdu do skoly uz tam ma klicky, takhle to necham jeste dva dny, abych mel pevnejsi klicek a vetsi sanci uchytit.Pak presazuji do maleho kvetinacku opet vecer, a rano uz mi vylejzaj prvni dva listky.Ale toto jsem dycky pak daval bratranci, nepestoval jsem doma protoze bydlim ve meste, ale ted mam moznost pestovat uplne ,.., tudiz mi prosim reknete jak nejvetsimu hlupakovi kdy mam poznat esli je rostlinka samec ci samice, je to podle barvy?nebo jak?prosim ..
Nazdar groweři, sem tady novej tak doufam ze nic nepokazim.ja pěstuju
7let outdoor a 2roky indoor.moje skřin: 160cm,110,55(v,š,h) 150w sodik,3x ventilator na odtah(ventilatory z PC)+zvlášť okruh na sodikovku.momentálně tam mam 1x Orange bud 1x Ingemars punch
1x Double parple ale nic moc,jo a jedu hlínu.Po hodinách stravených zde sem se rozhodl
ze začnu znovu.moje představa je:400W Sodík+cooltube(budu to mít v prázdným baráku takže ventilaci moc neřešim)Hlínu už ne a zkusím
2x bubler.všechno okolo už mám nastudovaný.takže kopil sem hnojky
od AHáček + Root stimulator + Growth/Bloom excellarator + Enzymes+
+ Phy-tamin a Final solution.Vyčetl sem ze mám dávat 33% koncetraci.u Dutch formula mě je to jásný ale u ostatnich nevím.proto
potřebuju poradit jestli mám ty ostatní(Root stimulator + Growth/Bloom excellarator + Enzymes+)taky ředit na 33%???
Foťák zatím nemám ale bude,potom udělám ňáky foto.
Předem dikec za radu.
33% koncentrace se dava do bubleru proto, ze koreny jsou oproti klasickemu hydru ve vode nonstop. Pokud jde o hnojivo listove jako napr. phytamin, tak to se davkuje normalne. Jinak nevim co je ten Grow/bloom excellator, ale jestli obsahuje N,P,K tak v kombinaci s AH to prehnojis tak bacha. Jinak vidim ze na to jdes z ostra, ale tu ventilaci nezanedbavej, malo lidi si uvedomuje, jak moc je dulezita. Za prvne kvuli teplote, za druhe kvuli plisni a naslo by se urcite za treti, za ctvrte,.... Urcite pak postni fotky do galerky, uz se tesim zatim zdarec
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.