Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak jste objevili Grower a jak často se na něj vracíte ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Autor
Téma 
comix
Stálý Člen

Karma uživatele comix - 62% PěstitelskáKarma uživatele comix - 62% PěstitelskáKarma uživatele comix - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

od kamosa sa mi dostalo pod ruku filmik I GROW CHRONIC a k tomu par semien....film ma taaaak nadchol ze som chcel dalsie informacie a dostal od toho isteho kamosa aj typ na grower.cz a odvtedy ( co uz je nieco viac ako 2 roky ) sem chodim skoro kazdi den...

---> zoznam beletrie s drogovou tematikou

Old Post 09-07-2008 v 07:52 AM
comix je offline   Profil uživatele comix   Find more posts by comix   Foto galerie člena comix   Click here to Send comix a Private Message   Add comix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Siki
Stálý Člen

Karma uživatele Siki - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

zcela náhodou a vracím se tak 2 X týdně.G dal mému pěst nový směr.

Siki

Old Post 13-07-2008 v 11:12 AM
Siki je offline   Profil uživatele Siki   Find more posts by Siki   Foto galerie člena Siki   Click here to Send Siki a Private Message   Add Siki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 83

Já jsem na grower poprvé zavítal cca. dva roky před mojí registrací, když mě kámoš posílal fotky extrémních kytek. Po registraci jsem tu byl skoro pořád, poslední dobou ale G navštěvuji míň a míň - o prázdninách brigádničím, takže není čas a také tu přestávám cítit tu přítelskou a pohodovou atmosféru, co dřív. Holt, server se mění se stále větší členskou základnou ....

Old Post 13-07-2008 v 18:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

já sem přišel až letos... ikdyž koukal sem asi o pul roku driv... je mi lito, ze sem tady nezazil tu pratelskou a menepopulacni atmosferu, kterou vsichni popisujou, ale snazim se ji vytvaret a k četnosti návštěv... hm... sem magor, skenuju to tady většinou několikrát denně, abstinuju jenom když vážně nemůžu, protože sem někde absolutně v tahu

EnPsyRo - nejlepší web o kytičkách pro všechny z nás
jungle grow 2008

Old Post 13-07-2008 v 18:44 PM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

skoro denně...............a dlouho Příspěvek č. 85

Dobrý večer Vám všem zde.
grower mám rád a to tak,že jsem zde již potřetí,ne snad z důvodů,že bych raději novou identitu,protože SIMOR jde se mnou pořád.
Jen jsem na něj sem tam zapoměl až se mi registrace vypařila,prostě jsem dvakrát nezareagoval na mail týmu,že bych měl registraci obnovit a bylo to
...to jsem to tu navštěvoval spíše ze zvědavosti a obdivoval plody některých satanů,i těch,kteří už zde nejsou...

grower.cz mi doporučil kolega z práce v roce 2003 na podzim si pamatuji jsem zde poprvé proklikal pár fotek,první registrace přišla zanedlouho,proč asi ?
....tehdá co pamatuju to bylo vždy zadara,no já byl vždy pro nějakou úplatu za dobrou práci.
prostě supr web......

proto mě sere,když tu vidím články a vlákna,které nejsou zrovna bratru vhodné.

zdar přátelé

Romis

Old Post 13-07-2008 v 19:22 PM
Kalidor
Stálý Člen

Karma uživatele Kalidor - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

tak tož mně táhlo na dvacet a tehdy mne pozval kamoš na špeka snovýho kouzelnýho-animákov ,, od te doby sem tak magický stav už nezažil ani (byl to první stávek.) Mně se to zalíbilo a dychtil sem po víc informací,, kamoš který mě zhulil mi dal adresu grower.cz no a tak se to stalo

Old Post 27-07-2008 v 01:30 AM
Kalidor je offline   Profil uživatele Kalidor   Find more posts by Kalidor   Foto galerie člena Kalidor   Click here to Send Kalidor a Private Message   Add Kalidor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freshman
Stálý Člen

Karma uživatele freshman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

tenkrat když jsem začínal zjištovat o čem to je jsem tak nejak hledal vic info, a objevil jsem tuhle studnu ....jsem spis ctenar, prispevku opravdu neni mnoho od toho r. 2001 :-P

Old Post 28-07-2008 v 13:59 PM
freshman je offline   Profil uživatele freshman   Find more posts by freshman   Foto galerie člena freshman   Click here to Send freshman a Private Message   Add freshman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gr@njero
Stálý Člen

Karma uživatele Gr@njero - 89% PěstitelskáKarma uživatele Gr@njero - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

S Growerem mě seznámil kámoš krátce před mojí 1. sadbou.Našel sem tu cenné a důležité rady jak se starat o kytku atd.Na Grower NEDÁM DOPUSTIT!Viva la Grower

Old Post 30-07-2008 v 15:32 PM
Gr@njero je offline   Profil uživatele Gr@njero   Find more posts by Gr@njero   Foto galerie člena Gr@njero   Click here to Send Gr@njero a Private Message   Add Gr@njero to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Gr@njero! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 89

na Grower mě naved kámoš, už ani nevim kdy to bylo (hehe, dá se to zjistit podle data registrace).Nejdřív host, pak registrace no a tady mě máte. Moje pravidelnost je tady asi taková, že občas jsem tady každej den a pak mě tu nikdo třeba půl roku nevidí. Důvodem toho je, že ze dne na den se tady celkem pendrek děje a člověka to omrzí.

Old Post 30-07-2008 v 16:24 PM
Šafi
Stálý Člen

Karma uživatele Šafi - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

Zdravím..
na grower jsem narazil při hledání infa pro první grow...to už je let...ze začátku jsem tu byl docela často, ale tak dva roky zpět už sem zajdu jen občas pro nějakou novou inspiraci. Připadá mi že poslední dobou se tu v roční periodě řeší pořád stejný věci, takže když už nepotřebuju vyhledávat info pro aktuální pěst tak sem koukám jen po zajímavostech. Ovšem nemůžu na grower nadávat, do začátku mi dal HODNĚ DOBRÝCH RAD za což mu a jeho členům patří dík...

Šafi

...zkušenosti získáváme postřehy a radami...proto Grower.cz

Old Post 30-07-2008 v 16:36 PM
Šafi je offline   Profil uživatele Šafi   Find more posts by Šafi   Foto galerie člena Šafi   Click here to Send Šafi a Private Message   Add Šafi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TSO
Stálý Člen

Karma uživatele TSO - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

citace:
Původní příspěvek od TSO
Ja o groweru vim asi 2 roky od kamose, ale v te dobe jsem nehulil a hlavne jsem mel hrozne pomale pripojeni(uz ani nevim jak se to menovalo, ale realna rychlost pri stahovani byla okolo 0,9kb/s a platilo se za kazdou minutu). No a asi pred 2 mesicema jsem si na to vzpomel, zacal hledat a nasel. Puvodne jsem se ani nechtel registrovat, ale tak nejak se mi zalibila tahle komunita tak jsem neodolal a poslal jsem esej. Jenze moje trpelivost je takova vrtkava tak jsem za 3 dny poslal sms. A chodim sem skoro denne, akorat ted o prazkach tu moc nebudu.

Je to tady naky navykovy...uz sem chodim nekolikrat denne(nebo spis pokazdy kdyz sem u pc:teef

Old Post 05-08-2008 v 09:39 AM
TSO je offline   Profil uživatele TSO   Find more posts by TSO   Foto galerie člena TSO   Click here to Send TSO a Private Message   Add TSO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scott
Stálý Člen

Karma uživatele Scott - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

Grower.cz jsem našel při brouzdáni po netu , jak jsem hledal neco o konopí a jeho pěstováni , ale to je asi tak 3-4 roky zpátky , ale registroval jsem se teprve nedávno ale vzopínam si jak byla ješte registrace free, ted už mám grower jako homepage ..
ale taky jak říka Ramon jsem na groweru každej den ale někdy to človeka omrzí , ale když to mám jako domovskou tak tady kouknu vždycky

1.Stavba boxu HPS&MH
2.White Russian
3.Hashberry TestGrow
4.White Satin & Hashberry
5.G13Skunk
6.Scott & Outdoor
7. White Widow (SOG)
8. Space Queen & Sage (BIO)+NL (COCO) Test

A real taste ?

Grow organic plants !

True

Naposledy upravil Scott 05-08-2008 v 22:15 PM

Old Post 05-08-2008 v 22:10 PM
Scott je offline   Profil uživatele Scott   Find more posts by Scott   Foto galerie člena Scott   Click here to Send Scott a Private Message   Add Scott to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Scott! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zenga
Stálý Člen

Karma uživatele Zenga - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zenga - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Ja jsem taky grower objevil nahodou,kdyz jsem na netu hledal neco o pesteni.A kdykoliv jsem na netu,tak se mrknu co je novyho.

Old Post 06-08-2008 v 14:47 PM
Zenga je offline   Profil uživatele Zenga   Find more posts by Zenga   Foto galerie člena Zenga   Click here to Send Zenga a Private Message   Add Zenga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PineCone
Stálý Člen

Karma uživatele PineCone - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

Já jsem to tu objevil v době, kdy bratr přinesl semínka a já zjistil, že o této magické rostlině nevím skoro nic. Tak jsem hledal, četl různé stránky o trávě, až jsem narazil na Grower a nějak se začetl. Čím dál častěji jsem se sem vracel a nějak se mi to zalíbilo. Poslední dobou jsem zde trávil několik hodin denně, což mě donutilo se konečně zaregistrovat.

Dáme shota, dáme, plíce roztrháme!

Old Post 08-08-2008 v 23:33 PM
PineCone je offline   Profil uživatele PineCone   Find more posts by PineCone   Foto galerie člena PineCone   Click here to Send PineCone a Private Message   Add PineCone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hellfire
Stálý Člen

Karma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

To už je dávno, hledal sem tenkrát kvalitnější návod na výrobu mlíka a napadlo mě se podívat sem. Trochu jsem tady brouzdal a narazil jsem na thread, který mě v té době uplně pohltil. Šlo o indoor nějakýho člověka co pěstoval v komůrce pod schodama. Já před tím jel jen venek a když sem to viděl, tak sem myšlenku na indoor už nemohl dostat z hlavy. Od tý doby se sem stále vracím. Později jsem se i registroval. Jestli nějaký pamětník ví, o kterém threadu mluvím, tak ať mi prosím pošle link. Dík.

1. 70W, Bushman, Hlína, PC-CASE
2. 70W, WW & OB, Hlína, Nová skříň

Old Post 09-08-2008 v 10:11 AM
hellfire je offline   Profil uživatele hellfire   Find more posts by hellfire   Foto galerie člena hellfire   Click here to Send hellfire a Private Message   Add hellfire to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

ůplnou náhodou když jsem scháněl hnojky a vracím se na grower denně

Old Post 12-10-2008 v 15:22 PM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:37 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás