Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
od kamosa sa mi dostalo pod ruku filmik I GROW CHRONIC a k tomu par semien....film ma taaaak nadchol ze som chcel dalsie informacie a dostal od toho isteho kamosa aj typ na grower.cz a odvtedy ( co uz je nieco viac ako 2 roky ) sem chodim skoro kazdi den...
Já jsem na grower poprvé zavítal cca. dva roky před mojí registrací, když mě kámoš posílal fotky extrémních kytek. Po registraci jsem tu byl skoro pořád, poslední dobou ale G navštěvuji míň a míň - o prázdninách brigádničím, takže není čas a také tu přestávám cítit tu přítelskou a pohodovou atmosféru, co dřív. Holt, server se mění se stále větší členskou základnou ....
já sem přišel až letos... ikdyž koukal sem asi o pul roku driv... je mi lito, ze sem tady nezazil tu pratelskou a menepopulacni atmosferu, kterou vsichni popisujou, ale snazim se ji vytvaret a k četnosti návštěv... hm... sem magor, skenuju to tady většinou několikrát denně, abstinuju jenom když vážně nemůžu, protože sem někde absolutně v tahu
Dobrý večer Vám všem zde.
grower mám rád a to tak,že jsem zde již potřetí,ne snad z důvodů,že bych raději novou identitu,protože SIMOR jde se mnou pořád.
Jen jsem na něj sem tam zapoměl až se mi registrace vypařila,prostě jsem dvakrát nezareagoval na mail týmu,že bych měl registraci obnovit a bylo to
...to jsem to tu navštěvoval spíše ze zvědavosti a obdivoval plody některých satanů,i těch,kteří už zde nejsou...
grower.cz mi doporučil kolega z práce v roce 2003 na podzim si pamatuji jsem zde poprvé proklikal pár fotek,první registrace přišla zanedlouho,proč asi ?
....tehdá co pamatuju to bylo vždy zadara,no já byl vždy pro nějakou úplatu za dobrou práci.
prostě supr web......
proto mě sere,když tu vidím články a vlákna,které nejsou zrovna bratru vhodné.
tak tož mně táhlo na dvacet a tehdy mne pozval kamoš na špeka snovýho kouzelnýho-animákov ,, od te doby sem tak magický stav už nezažil ani (byl to první stávek.) Mně se to zalíbilo a dychtil sem po víc informací,, kamoš který mě zhulil mi dal adresu grower.cz no a tak se to stalo
tenkrat když jsem začínal zjištovat o čem to je jsem tak nejak hledal vic info, a objevil jsem tuhle studnu ....jsem spis ctenar, prispevku opravdu neni mnoho od toho r. 2001 :-P
S Growerem mě seznámil kámoš krátce před mojí 1. sadbou.Našel sem tu cenné a důležité rady jak se starat o kytku atd.Na Grower NEDÁM DOPUSTIT!Viva la Grower
na Grower mě naved kámoš, už ani nevim kdy to bylo (hehe, dá se to zjistit podle data registrace).Nejdřív host, pak registrace no a tady mě máte. Moje pravidelnost je tady asi taková, že občas jsem tady každej den a pak mě tu nikdo třeba půl roku nevidí. Důvodem toho je, že ze dne na den se tady celkem pendrek děje a člověka to omrzí.
Zdravím..
na grower jsem narazil při hledání infa pro první grow...to už je let...ze začátku jsem tu byl docela často, ale tak dva roky zpět už sem zajdu jen občas pro nějakou novou inspiraci. Připadá mi že poslední dobou se tu v roční periodě řeší pořád stejný věci, takže když už nepotřebuju vyhledávat info pro aktuální pěst tak sem koukám jen po zajímavostech. Ovšem nemůžu na grower nadávat, do začátku mi dal HODNĚ DOBRÝCH RAD za což mu a jeho členům patří dík...
Šafi
...zkušenosti získáváme postřehy a radami...proto Grower.cz
Původní příspěvek od TSO Ja o groweru vim asi 2 roky od kamose, ale v te dobe jsem nehulil a hlavne jsem mel hrozne pomale pripojeni(uz ani nevim jak se to menovalo, ale realna rychlost pri stahovani byla okolo 0,9kb/s a platilo se za kazdou minutu). No a asi pred 2 mesicema jsem si na to vzpomel, zacal hledat a nasel. Puvodne jsem se ani nechtel registrovat, ale tak nejak se mi zalibila tahle komunita tak jsem neodolal a poslal jsem esej. Jenze moje trpelivost je takova vrtkava tak jsem za 3 dny poslal sms. A chodim sem skoro denne, akorat ted o prazkach tu moc nebudu.
Je to tady naky navykovy...uz sem chodim nekolikrat denne(nebo spis pokazdy kdyz sem u pc:teef
Grower.cz jsem našel při brouzdáni po netu , jak jsem hledal neco o konopí a jeho pěstováni , ale to je asi tak 3-4 roky zpátky , ale registroval jsem se teprve nedávno ale vzopínam si jak byla ješte registrace free, ted už mám grower jako homepage ..
ale taky jak říka Ramon jsem na groweru každej den ale někdy to človeka omrzí , ale když to mám jako domovskou tak tady kouknu vždycky
Já jsem to tu objevil v době, kdy bratr přinesl semínka a já zjistil, že o této magické rostlině nevím skoro nic. Tak jsem hledal, četl různé stránky o trávě, až jsem narazil na Grower a nějak se začetl. Čím dál častěji jsem se sem vracel a nějak se mi to zalíbilo. Poslední dobou jsem zde trávil několik hodin denně, což mě donutilo se konečně zaregistrovat.
To už je dávno, hledal sem tenkrát kvalitnější návod na výrobu mlíka a napadlo mě se podívat sem. Trochu jsem tady brouzdal a narazil jsem na thread, který mě v té době uplně pohltil. Šlo o indoor nějakýho člověka co pěstoval v komůrce pod schodama. Já před tím jel jen venek a když sem to viděl, tak sem myšlenku na indoor už nemohl dostat z hlavy. Od tý doby se sem stále vracím. Později jsem se i registroval. Jestli nějaký pamětník ví, o kterém threadu mluvím, tak ať mi prosím pošle link. Dík.