Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kytky máme všechny v zemi a máme v tom trochu zmatek, tak jsme se rozhodli, že uděláme shrnutí. Všechno jsou to noname, ale pár kytek už teď vykazuje znaky lišící se od ostatních, tak doufejme, že tam nějaká ta odrůdka bude.
- 6.7 - 3 kytky - 9 týdnů starý a 6 kytek - 5 týdnů starý
- glade - cca 35 kytek - 3 týdny starý
- wasteland - 3 kytky - 3 týdny starý
Tak a je to všechno pohromadě, jenom doufejme, že vše vyleze bez problémů a bude horda samic.
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Zdrawím Faldu a Selfíka. Tak po prečítaní new príspevkov si myslím, že ste šikovný a urco s toho budu pekne kytosky!!! Inak máte ich dosť tak by som sa nebál experimentovať (fim) a k tej normal zemine si myslím, že pohoda ja to mam tiež tak a kuknite do vysadby aký matroš mi na tom raste :-) tak na záver nech sa vám darí hoši...
to Morpheuss: Ahoj, káždá takováto lichotivá zprávička zahřeje na srdíčku. Moc děkujeme. Experimentovat určitě budeme, vlastně už jsme začali tím, že jsme vzali 5 kytiček a zasadili jsme je do jedné jamky, tím pádem by měl (mohl) vzniknout spletenec. Koukal jsem na tvé kytky a jsou fakt bomba, přeji velikou sklizeň!
Dneska přijdu na pole a co nevidim....igelitka s hnojením v půlce políčka....kytičky na zemi a některý mrtvý...........srnka se prohnala přes políčko....polovina kytek na padrť
nenávidim srny
Na druhym políčku zase vše zabily deště a slunce....takže fakt vydařenej tejden
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
jak tak pozeram, ze vasim kytkam sa dari skvele a chcem vam povedat ze ked ste ich dali do zeme tak ste urobili podla mna dobre mozu pustit korene co najviac v kybly by taku moznost nemali ...a tych kyticiek co vam ta zkurvena srna zabila je mi luto mne sa to tiez stalo uz viackrat staci ked kolom policka nabyjete palice a natiahnete spagat nebo silon a problem je vyrieseny ...tak zatim a nech sa dari....
Tak jsem tady s těma fotkama našeho zničenýho políčka, ztráty snad nejsou takové a kitičky se snad zmátoří....
to cantona9: My sme tam udělali stěnu z větví cca metr a půl vysokou a stejně ji přeskočila mrcha
Ztráty: Dvě celé kytky v ři** + jedna větývka od jedný nádherný kitičky + dvě kitičky jsou trochu zvadlý
no mne ta ohrada vzdy pomaha staci ked sa ta ku...va srna dotkne silonu splasi sa o uteka o zivot ...chcem sa este opytat ci su tie rastlinky vazne skoro styri mesiace stare???
Selfik je debzot........to bysme je museli sazet v unoru..chuj neumi pocitat....jsou stary 2 mesice a mesic - rostou akorat, ale hodne jich heblo kvuli srne...............jinak diky vsem za radu, ted uz to asi nema cenu a navic tam se to neda dat
Nevadi.....ale mam tu pro vas jiny poteseni...tyhle kiti mam doma a byly vysazeny kolem 5.6.07 ... rostou jako svina rychle diky hnojivu agro ..., sestrihali mi je slimaci, ale i tak rostou jak sileny a to je striham .....kvuli tomu maji takovou strukturu...........je to moje chlouba, ikdyz to neni nic moc, ale na prvni rok pestovani je to slusny ......... jsou to dve kiticky ....jedna byla zastrizena FIMem a vyrostly 4 stonky -> pote jsem strihl znova a z kazdyho stonku roste dalsich 6-8 stonku -> to mame zatim 24 - 32 stonku z jedny kiti a z druhy mam zatim 4 stonky, ale za tyden ji zase strihnu
Vrátil jsem se z dovči a doma mi moje kiticka po 14 dnech moc neudelala...sice jsem ji střihl, ale ona se na me vyprdla a jede do vejšky místo do šířky....a řekl bych, že se trošku i zpomalil růst.........může to být malým květináčem??
Na políčku jsme zatim ještě nebyli, ale před dovčou tam byly dvě kiti a z toho jedna samice!!!!!!!!!
uvidime jestli vubec přežila
fota 1.-3. = to co mam doma
Druhej Update
bilance:
Selfik: 3 samice/ze ctyr
Falda: 2 samice/ze dvou
Doma se mi v tom keriku jedna kiticka ukazala jako samicka!!!..dokonce i ta druha!!!
Na policku vse zije, takze uz je vse OK
prinasim nove fotos z domovana mojich dvou kitickach.......
.....kvetou uz 4 tydny a hnojim hnojivem na kvet Plantella - KVĚT
Zacina se tam delat solidni pryskyrice, objevila se mi naka odrudka na jedny kiti, ale bohuzel nevim co to je, jeste to nepoznam......
Tesim se na pokourenicko .....
cca za dva az tri tydny sklizim , takze si myslim, ze je vse v cajku..
.......................................................zdar a zitra Selfikuv report o jeho polic
Cau vsichni.....
Potrebuju poradit..omylem jsem asi pred dvema tydny znicil vrchol jedne palice a ted jsou ty spodni mnohem vetsi nez na ostatnich stoncich, tak jsem dnes vytahl nuzky a zastrihl i ostatni, myslite ze jsem udelal dobre?
Podle me tim nic nezkazim, uz to cukruje dobre, tak si myslim, ze se to uz muze jen zvetsit....(princip vlastne zastrizeni, ostatni vetvicky(palice) prevezmou ulohu te hlavni!!!