Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja pojedu: Orange bud
Blueberry
Durban poison
Early girl
Northern light
(snad) White widow
Noname asi 5 druhu
A jeste pak nakej jinej Northern light, z jinyho zdroje
Vse (az na vdovu) ze seminek
TAKZE JA POFRCIM JEDNOZNACNE MOJ HYBRID TOPko
AK47xSHIVA
moju stalicu S H A M A N
PASSION 1 /dudusek/
od PAPAJU TO JEHO SIALENE KLANDESTINO EGIPT + BBG
SHIVA
D.POISON od original THC*
..mozno ze este nieco,ale momentalne si nespominam.
Inak ak ma niekto niejake kvalitne semena naviac /myslim tym clenou co uz maju nieco za sebou a da sa im verit/,tak by som nieco este mohol vymenit..
pm
INAK VSETKYM VSETKO DOBRE V NOVOM ROKU!!
Ja asi z Nirvany: White Rhino
AK-48
Durban Poison
Kedže mam malo penazi,
chcel by som objednat od www.growshopalien.com
Mate niekto s touto seedbankou niake skuswnosti ?
Su sice najlacnejši,ale aby sa to neodrazilo nebodaj na qualite osiva alebo taq.Neviem,ale asi to risknem.
Taq do noweho roka a nowej pestitelskej OUT sezony wam aj
vaším kitkam wela zdravia a štastia na ceste životom !
ZDAR
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
Já mám spadeno na tohle - Durga Mata, Early Skunk, Orange Bud, Nebula...ty půjdou do kýblů na strom. No a páč mám letos tu jedinečnou možnost dát pár kytíz ke kámošovi do fóliáku, bude to ještě i Passion n.1 (prozatimní předpoklad jsou 3 kusy).
Každopádně mám spoustu svýho celek dobrýho no-name. Ale z Nirvana se mi páčí model New Purple Power. Pěkná fialčička která by mohla pěkně dozraát i u nás. A každopádně bych znovu chtěl nějakou tu ICE QUEENu protože letos se mi fakt povedla.nabylo toho sice moc ale ta skunková chut a high, to bylo fakt skvělí. ZAtiAl :-))
Původní příspěvek od rasta.p Každopádně mám spoustu svýho celek dobrýho no-name. Ale z Nirvana se mi páčí model New Purple Power. Pěkná fialčička která by mohla pěkně dozraát i u nás. A každopádně bych znovu chtěl nějakou tu ICE QUEENu protože letos se mi fakt povedla.nabylo toho sice moc ale ta skunková chut a high, to bylo fakt skvělí. ZAtiAl :-))
Nechci ti to vymlouvat,ale tenhle rok sem NPP jel a VUBEC nedokvetla! A to sem ji nechal fakt extremně dlouho a myslím, že nejsem sám.
Mno ja se letos chystam na Nirvanu special.Jsem zvedavej co tahle odruda ukaze.Nikdo ji moc nema,ale pritom podle popisu vypada hodne slibne..No a to hlavni bude G13xBB mnam.
AK-48 (10ks , semena, Nirvana)
BLUE MISTIC (10ks, semena , Nirvana)
Safari Mix (bonus, 10 ks, semen)
Shaman (5ks ,growershop )
Skunk (20-30 kusov neviem coho ale nieco ako Belladona,PowerPlant..)
A snad sa mi este podari vymenit nejak semena s kamosmi (chcel by som Afhgan)
Uz sa na to tesim jak male decko , a dufam (ale pochybujem) , ze sa mi podari z niekade zohnat TRIPLE AFGHAN SLAM
Nieco z toho pojdem na stromoch, nieco normal na fleku, a paru na streche jedneho domu