Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Co budete sázet příští rok , od roku 2004 až do 2010.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
hehelum
Stálý Člen

Karma uživatele hehelum - 61% Pěstitelská

Obecné MOJE 2006 Příspěvek č. 81

Ja pojedu: Orange bud
Blueberry
Durban poison
Early girl
Northern light
(snad) White widow
Noname asi 5 druhu
A jeste pak nakej jinej Northern light, z jinyho zdroje
Vse (az na vdovu) ze seminek

Old Post 22-12-2005 v 19:53 PM
hehelum je offline   Profil uživatele hehelum   Find more posts by hehelum   Foto galerie člena hehelum   Click here to Send hehelum a Private Message   Add hehelum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bBoOrReE
Stálý Člen

Karma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

TAKZE JA POFRCIM JEDNOZNACNE MOJ HYBRID TOPko
AK47xSHIVA
moju stalicu S H A M A N
PASSION 1 /dudusek/
od PAPAJU TO JEHO SIALENE KLANDESTINO EGIPT + BBG
SHIVA
D.POISON od original THC*

..mozno ze este nieco,ale momentalne si nespominam.

Inak ak ma niekto niejake kvalitne semena naviac /myslim tym clenou co uz maju nieco za sebou a da sa im verit/,tak by som nieco este mohol vymenit..
pm
INAK VSETKYM VSETKO DOBRE V NOVOM ROKU!!

Old Post 08-01-2006 v 10:53 AM
bBoOrReE je offline   Profil uživatele bBoOrReE   Find more posts by bBoOrReE   Foto galerie člena bBoOrReE   Click here to Send bBoOrReE a Private Message   Add bBoOrReE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrandmammGANJA
Stálý Člen

Karma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Ja asi z Nirvany: White Rhino
AK-48
Durban Poison
Kedže mam malo penazi,
chcel by som objednat od www.growshopalien.com
Mate niekto s touto seedbankou niake skuswnosti ?
Su sice najlacnejši,ale aby sa to neodrazilo nebodaj na qualite osiva alebo taq.Neviem,ale asi to risknem.

Taq do noweho roka a nowej pestitelskej OUT sezony wam aj
vaším kitkam wela zdravia a štastia na ceste životom !
ZDAR

Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !

Old Post 08-01-2006 v 17:33 PM
GrandmammGANJA je offline   Profil uživatele GrandmammGANJA   Find more posts by GrandmammGANJA   Foto galerie člena GrandmammGANJA   Click here to Send GrandmammGANJA a Private Message   Add GrandmammGANJA to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrandmammGANJA! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 84

ja jdu do passion#1 a super haze
no uvidime

Old Post 23-01-2006 v 14:21 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Varuker
Stálý Člen

Karma uživatele Varuker - 74% PěstitelskáKarma uživatele Varuker - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Já mám spadeno na tohle - Durga Mata, Early Skunk, Orange Bud, Nebula...ty půjdou do kýblů na strom. No a páč mám letos tu jedinečnou možnost dát pár kytíz ke kámošovi do fóliáku, bude to ještě i Passion n.1 (prozatimní předpoklad jsou 3 kusy).

Old Post 23-01-2006 v 15:55 PM
Varuker je offline   Profil uživatele Varuker   Find more posts by Varuker   Foto galerie člena Varuker   Click here to Send Varuker a Private Message   Add Varuker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WirusH
Stálý Člen

Karma uživatele WirusH - 78% PěstitelskáKarma uživatele WirusH - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Tak jsem zabrousil k mandala seeds a ikdyz jsem chtel objednat něco od dutch passion tak musim urcite jit do hashberry a dal se uvidim.

Outdoor Morava 04 Outdoor Morava 05

Old Post 24-01-2006 v 07:26 AM
WirusH je offline   Profil uživatele WirusH   Find more posts by WirusH   Foto galerie člena WirusH   Click here to Send WirusH a Private Message   Add WirusH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rasta.p
Stálý Člen

Karma uživatele rasta.p - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Každopádně mám spoustu svýho celek dobrýho no-name. Ale z Nirvana se mi páčí model New Purple Power. Pěkná fialčička která by mohla pěkně dozraát i u nás. A každopádně bych znovu chtěl nějakou tu ICE QUEENu protože letos se mi fakt povedla.nabylo toho sice moc ale ta skunková chut a high, to bylo fakt skvělí. ZAtiAl :-))

Old Post 24-01-2006 v 08:25 AM
rasta.p je offline   Profil uživatele rasta.p   Find more posts by rasta.p   Foto galerie člena rasta.p   Click here to Send rasta.p a Private Message   Add rasta.p to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fantasie
Stálý Člen

Karma uživatele Fantasie - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Ja pojedu monstre projekt
blueberry 3 ks
AK-47 3 ks
G13 3ks
Pot of Gold 3ks
Durban 3ks
White Widow 1ks
Afgan 3ks
Early Misty 3ks
Skunk 11 1ks
Passion1 5 ks

vetsinu mam ze semen od kamosu bude to silenost

Indica Sativa Alumni*

Jak nejlépe dát rostlinám přirozenou výživu – aneb kompost, terra preta, biodynamics
venek 06' - AK47, White Widow, Pot of Gold, G13
venek 07' - Shiva, Shaman, Top44, White Rhino, Lowryders
venek 08'09' - Sweet Tooth, Mazar, Chronic, Shiva, Lowryders
venek 10' - Extreme Indica, Pure AK, Bubble Gum, Widowrella, LowKiller
venek 11' - WhiteWidow, Orange Bud, BlueBerry, Skunk1, LowKiller
venek 12' - FrisianDew, SnowBud, Afghan Kush, GreenPoison, ThinkDifferent, WW ..
venek 13' - DINAFEM, T.H.Seeds, Sweet Seeds.
venek 14' - DINAFEM, OG Kush, Bubba Kush.
venek 15' - Critical 2, FrisianDew,CaliHashPlant, Bubba Kush 2, S.A.D.

Old Post 24-01-2006 v 15:20 PM
Fantasie je offline   Profil uživatele Fantasie   Find more posts by Fantasie   Foto galerie člena Fantasie   Click here to Send Fantasie a Private Message   Add Fantasie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WirusH
Stálý Člen

Karma uživatele WirusH - 78% PěstitelskáKarma uživatele WirusH - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

citace:
Původní příspěvek od rasta.p
Každopádně mám spoustu svýho celek dobrýho no-name. Ale z Nirvana se mi páčí model New Purple Power. Pěkná fialčička která by mohla pěkně dozraát i u nás. A každopádně bych znovu chtěl nějakou tu ICE QUEENu protože letos se mi fakt povedla.nabylo toho sice moc ale ta skunková chut a high, to bylo fakt skvělí. ZAtiAl :-))

Nechci ti to vymlouvat,ale tenhle rok sem NPP jel a VUBEC nedokvetla! A to sem ji nechal fakt extremně dlouho a myslím, že nejsem sám.

Outdoor Morava 04 Outdoor Morava 05

Old Post 24-01-2006 v 16:49 PM
WirusH je offline   Profil uživatele WirusH   Find more posts by WirusH   Foto galerie člena WirusH   Click here to Send WirusH a Private Message   Add WirusH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 90

Zostava na sezonu 2006 je nasledujuca:

New Purple Power
Hollands Hope
Sweet Purple

mozno este neco pribudne...
strasne sa uz tesim ked zacne jar laaaasky cas a drzim vam vsetkym palce a nech corkari maju zakalene oci.....

Naposledy upravil 06-02-2006 v 17:59 PM

Old Post 01-02-2006 v 18:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bBoOrReE
Stálý Člen

Karma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

Jahudka!-vuune a chut a ucinky.
Mam toho viac za sebou v pestovani,nez v huleni,no a to jeho mi fakt chutnalo!!
cuz

Old Post 01-02-2006 v 20:13 PM
bBoOrReE je offline   Profil uživatele bBoOrReE   Find more posts by bBoOrReE   Foto galerie člena bBoOrReE   Click here to Send bBoOrReE a Private Message   Add bBoOrReE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
armaggedon
Stálý Člen

Karma uživatele armaggedon - 97% PěstitelskáKarma uživatele armaggedon - 97% PěstitelskáKarma uživatele armaggedon - 97% PěstitelskáKarma uživatele armaggedon - 97% PěstitelskáKarma uživatele armaggedon - 97% PěstitelskáKarma uživatele armaggedon - 97% PěstitelskáKarma uživatele armaggedon - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

shaman,voodoo,ww,superskunk,durban poison,mendocino madness.

armaggeon never ending...

Old Post 06-02-2006 v 22:43 PM
armaggedon je offline   Profil uživatele armaggedon   Find more posts by armaggedon   Foto galerie člena armaggedon   Click here to Send armaggedon a Private Message   Add armaggedon to your buddy list     Navštiv homepage uživatele armaggedon! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Harvest...
Stálý Člen

Karma uživatele Harvest... - 96% PěstitelskáKarma uživatele Harvest... - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Power Plant
Ice
Nebula
Great White Shark
Apollo 11 x Matanuska Thunderfuck
AK47

tak tohle je základ co budu dávat ven.......

Hárvyho OUT 06

Hárvyho OUT 05

HÁRVYHO MATKÁRNA

trpím závislostí na šlechtění konopí.

Old Post 07-02-2006 v 10:54 AM
Harvest... je offline   Profil uživatele Harvest...   Find more posts by Harvest...   Foto galerie člena Harvest...   Click here to Send Harvest... a Private Message   Add Harvest... to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Harvest...! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

Apollo11 x MTF

Orange Bud

AfricanaDurbanPoison x skunk#1

prekvapko1: samice Early bud x samec(durban, passion 1 nebo K2)

prekvapko2: samice(Durban, Passion 1 nebo k2) x samec (Durban, Passion 1 nebo k2)

Tak tohle,kdyz klapnou vsechny dohody,co mam uzavrene

"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."

Old Post 09-02-2006 v 16:37 PM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

Mno ja se letos chystam na Nirvanu special.Jsem zvedavej co tahle odruda ukaze.Nikdo ji moc nema,ale pritom podle popisu vypada hodne slibne..No a to hlavni bude G13xBB mnam.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 09-02-2006 v 17:25 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anonymer
Stálý Člen

Karma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anonymer - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

Ja chystam:

AK-48 (10ks , semena, Nirvana)
BLUE MISTIC (10ks, semena , Nirvana)
Safari Mix (bonus, 10 ks, semen)
Shaman (5ks ,growershop )
Skunk (20-30 kusov neviem coho ale nieco ako Belladona,PowerPlant..)
A snad sa mi este podari vymenit nejak semena s kamosmi (chcel by som Afhgan)

Uz sa na to tesim jak male decko , a dufam (ale pochybujem) , ze sa mi podari z niekade zohnat TRIPLE AFGHAN SLAM

Nieco z toho pojdem na stromoch, nieco normal na fleku, a paru na streche jedneho domu

???
FUCK SYSTEM
rise SVK unda repp

Slovak cooperation 2005
Botanic project (Out v našom podaní) 2007

Old Post 09-02-2006 v 17:52 PM
Anonymer je offline   Profil uživatele Anonymer   Find more posts by Anonymer   Foto galerie člena Anonymer   Click here to Send Anonymer a Private Message   Add Anonymer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Anonymer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-02-2021 - Co budete sázet příští rok , od sezóny 2009 až po současnost . II. - 673 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás