Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ten vapik zo žiarovky je celkom super vec....jeden som si urobil (az na druhy pokus - praskla ziarovka) a funguje to super....avšak je to trochu ine ako klasika....
Původní příspěvek od SaMoLeBKa jj přesně tak lepší by asi bylo to žhavít horkovzdušnou pistolí,THC se myslím vypařuje při 200stupních,stači věděl kolik pistol žhaví a time to fly
Cuz,přednedávnem sem tenhle homemade-vap zkoušel podle tohoto plánku a moc mě nepotěšil,ale když se na to s ostupem času podívám tak ho udělám znova a pořádně ''vysolím'' žárovku no uvidíme tu chut bych přirovnal k sušenému jitrocelu.Taky mi vadila ta černota,která se tvořila na místě nažhavování,protože sem byl okamžitě špinavý a to taky k celkovému dojmu moc nepřidalo.Má někdo tenhle ''vap'' doma a je s ním spokojený?Stejně se mi zdá blbost že by mohli věci za cca 100kč nahradit několikatisícové komerční vaporizéry byl bych strašně moc rád kdybych tímhle způsobem ušetřil několik tisíc tak to budu zkoušet vychytávat samozřejmě děkuju za podělení se o originální nápad....a ještě otázka na konec čím to žhavíte místo toho zapalovače?kahanem?
Come let's smile in Jamaica come on and smile in jamaica yo
No s kámošem sme zaimprovizovali a udělali si vaporizer z takový tý kulatý baňky(na chemii, ukrad ji ve škole, ale musí se vymejt-my sme na to zapoměli a bylo to docela hnusný:-D) a pak sme si užízli vršek od petky a přidělali to na vrch, no a pak sme jenom udělali díry, přidali brčko a bylo to SUPER
už sem siho taky udelal ale teda vydlabat tu žárovku je peklo - já nahřívám klasik plynovim zapalovačem - je to jiný než joint nebo bong ale rozhodně je to good
Původní příspěvek od Calzone Jak to vždycky přibližně dlouho zahříváte? Kolikrát si tak potáhnete dejme tomu z 0,1G? Vůbec nemám představu, když neni vidět žádný kouř. Díky.
My to zahřívali docela dost, takže potom z toho šel i docela viditelnej kouř, ale spíše je lepší orientovat se podle teploty toho, co vdechuješ. Prostě to zkoušej metodou pokus omyl.