Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sinuhet, konečně mi někdo potvrdil tuhle šílenou teorii, protože přesně, jak píšeš do doby než jsem porídil CFL (a to mám ještě ty s předřadníkem na sobě ), jsem měl pocit, že Ph metr ukazuje nějak divně. Šel jsem s tím za kámošem oba to nakalibrovali (já mám ADWA, on Voltcraft) a ukazovalo to stejně +-0,1, ale pak přišel další kámoš s Voltcraftem a po opětovné kalibraci všech tří Ph metrů jeden Voltcraft ukazoval o cca 0,6-0,8 víc ve stejný vodě, jako ty druhý dva. Nakonec jsem přišel domů a voda která u toho kámoše oboum ukazovala Ph 6,0-6,1, po přečerpání do NFT (nad kterým samo jela lampa) mi to ukázalo Ph 7,2. Nechápal jsem čím to je, a protože nejsem ani žádnej technik, abych věděl, že to může dělat ta lampa měřil jsem nesmysly, dolejval kyselinu atp., a přitom to Ph bylo asi OK.
Včera už jsem to nevydržel a testnul co mi to tam roste. Teprve asi 30. den květu. Kytky mají dole větvičky s malými paličkami, které jsou úplně žluté. Asi ne nedostatkem živin, ale nedostatkem světla. Uvažoval jsem, že je ostříhám, ale zase na druhou stranu jsem si říkal, že bych je tam mohl nechat, že snad troškou přispejí do hashe, který z "odpadu" chci dělat. Tak par těchto žlutých paliček jsem usušil v mikrovlnce. Nejsou na nich vidět žádné kapičky, nic co by naznačovalo, že to 30. den bude vůbec něco dělat. Myslel jsem si, že ucítím něco na úrovni placeba. Tak jsem s troškou nedosušeneho materiálu zasedl asi v 18h k počítači. Nějak jsem se zahloubal a najednou bylo 23h, tři skleněnky vyhulené. DVD vypálené, udělané místo na disku. Skouknuto pár dílů seriálů a já jsem kroutil hlavou nad tím jaký to byl mazec. Zhulený jak dobytek. Budoucnosti se tedy nebojím. :-)
O chuti vubec nema cenu mluvit. Bylo to bez flushingu, nezrale a jeste ususene v mikrovlnce. Slo pouze o test psychedelicke potence. Nakolik me to zprasi.
Sinuhet:
a jak dopadnul test..?dava to..??
chtel jsem se te zeptat ,jestli se nemuzou koreny tak rozrust,ze by se dostaly tim odvodnovacim prepadem dolu k cerpadlu ,nebo jestli se to spis drzi jenom v ty pestebni rohozi nahore..??
jinak kytky vypadaj krasne zdrave K+
Sinuhet:
sem o tom prave premejslel a docela mi to vrtalo hlavou..treba pri decentne vetsim poctu rostlin to musi bejt asi jeste vetsi mazec..no napadlo me jestli by se ty koreny nemohli dostat az do cerpadla k sani a pak ho treba spalit..