Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toto je vlhkoměr,teploměr,tlakoměr.Docela starý ,ale když facha tak proč ne(fakt se mi nechce davat nejakejch 750,- za digitalni)
cenu neznam, nalezeno doma
PEACE
1)kokosovy substrat pro zakoreneni a lepsi vyvin korenoveho systemu.
2)digi merak na teplotu a na mereni vlhkosti
3)vermesfluid eko hnojivo a prirodni stimulator pro optimalni vyzivu rust a vytalitu kitiz,zvysuje mnozstvi kvetu a vynostnost o 20-70%,urychluje dozravani u plodu a zvysuje obsah cukru a vitaminu C,snizuje poskozeni listu kyselimy spady a savym hmyzem.
4)tak todle je dobra vec na rust optimalni slozeni NPK
5)snadne a prakticke obohaceni o CO2 cena bombicek 10ks 30kc
6)proti skudcum a muskam ktere se zdrzujou na hline ma vysoky obsah dusiku
7)organicko mineralni vyziva rostlin vhodny na kvet kazdy vo co go
8)todle je pro rychly rust korenoveho systemu vhodny pro rizkovani
9)kristlon start ujde s tim hnojit pro rust ,kvet+plod samotny je nic moc a z kobinaci OBM docela ujde.Je to klasika pro financne nenarocne.
A co takhle pořádnej odvlhčovač? Tenhle model mě šokoval tichostí, spotřeba (cca 180W),za bůra je to fakt hustá mašinka, která najde využití i v domácnosti. Tři rychlosti ventilátoru(100-150m3/h), snadné nasměrování proudu vzduchu atd. Při teplotě vzduchu cca 20°C a 80%RH vyfukuje cca 26°C a 35%RH. Nádrž je na cca pět litrů. hmotnost přístroje jen 12,5 Kg odvlh. výkon cca 12L/den.
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
odmerka na tekuta hnojiva z hadicky . . . staci zmerit vnitrni prumer a spocitat delku hadicky pro 1ml
edit: protoze mi jeden nejmenovany clen napsal ze to je slozite , tak prihazuju vzorec pro vypocet delky hadicky o objemu 1ml, dosad za D vnitrni prumer v mm:
L=4000/(pi * D^2)
pro moji hadicku vnitr.prum. 5,5mm je L 42mm . . .