Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ak by fakt bol výsledný materiál citeľne kvalitnejší,tak by som si ju určite kúpil.Osobne mi o kvantitu v prvom rade nejde,tak Ťa Sinuhe tprosím,ak dokážeš posúdiť,osobne mňa by zaujímal hlavne smoke report spod týchto lámp
Sám som sa snažil spochybniť genialitu HPS ,akurát že pod hocijakou HPS rovnakej watáže vypestujete veľmi podobný materiál(myslím tým napr.400W son-t vs.400W agro),aspoň teda podľa všetkého tam nejaké výrazné rozdiely nie sú.
btw,čo by si volil za kombináciu na kvet?Len červenú,alebo aj fialku?
expiry, ak ti ide hlavne o kvalitu, mozno by stalo za to pouvazovat o UV-B ziarivke. Viacero studii, ktore som nasiel na nete sa zhodlo na tom, ze produkcia THC je stimulovana UV svetlom.
Mna by zase zaujimal smokereport dvoch rovnakych modelov, v rovnakom setupe, ale z toho jeden pestovany s pridavkom UV.
Z docela duveryhodnych zdroju se ke me doneslo, ze pri pokuse s nurturem v identickych podminkach pro srovnani se sodikem, bylo z pod 2x200W nurtur stejne mnozstvi huleni jako z pod 600W sodik a jeste k tomu to od nurturu bylo "lepsi". Nic vic vam k tomu nereknu. Nic vic nevim. Jak jsem koupil, tak prodavam. Muzeme tu teoretizovat cele dny, stejne to nevymyslime. :-)
Co se tyce kombinace, tak pry na kvet jen tu cervenou. Nekombinovat.
Hodlam nakoupit spousty levnych sklenenek a usporadat po sklizni s prateli slepy test. Kazdy dostane hromadu cistych skel a bude si nabijet z neznamych sacku ruzne vzorky a tridit. Z kazdeho skla povolen jen jeden nadech. Uvidime. :-)
srovnání se sodikem? jakej amater to testoval, že tam nepřidal ani MH vybojku na rust, když už teda srovnal spec. vybojky vs. spec. zařivky...?! dále jsem taky přesvědčen, že při srovnatelnym vykonu obou testovanych zdroju tzn. 600w MH+SODIK vs. 600w NT- 3spektra, dokaže NT vyrovnat kvantitu s vybojkami...ale kvalita jestli je tedy lepší z pod zářivek o čem bych nepochyboval, ale zase u vybojek by se to dalo dohnat právě přidaním UV zdrojem s dobrym UV-B spektrem, takže až pak by byla potřeba testovat... a co se tyče té kombinace, ja bych tou fialovou určo přisvicoval, pokud neni druhy předřadník, tak samo jen čistě tou modrou a červenou...teoretizovat můžeme opravdu cele dny, ale stejně je to z nejvtetší časti o samotným pěstitely...
Naposledy upravil indicky-konopi 04-04-2006 v 15:55 PM
Ve skříni proběhl výrazný upgrade. Z dřevěných hranolů 3x3 cm jsem sešrouboval podstavec, který zvedne kytky výše a umožní mi pod ně dát nádrže na drip systém, nebo jinou hydroponii, kterou do budoucna zkusím. Asi NFT. Je to vyměřeno na výčku kýble, takže jsem přišel o 35 cm z výšky zkříně. V této sezóně to nevadí. Kytky přestaly růst po třech týdnech květu a nejvyšší má 45 cm. Ale v příštích sezónách musím dávat na výšku ještě vetší pozor. Drip je docela nutný, protože je nestíhám zalévat. Minimálně konev denně vypijí. Teploty ve skříni už se pohybují kolem 30 stupňů, což není dobře. Vlhkost kolem 35 %. Kdybych měl drip od začátku a mohl do nich tlačit maximum živin myslím, že by to mohlo být ještě lepší.
Na první fotce vidíte nejvyšší rostlinu ze skříně. Má 45 cm a palice má 20 cm.
Na další fotce je pro porovnání velikosti palice ruka.
Zatim nejake rozdily ktere by vypadaly verohodne nevidim. Uvidim az tesne pred sklizni. Az to budu mit urezane, tak si je polozim vedle sebe a zkusim neco vysledovat. Zatim se zda akorat ze ty tri kytky pod nurt jsou ze vsech nejmensi, ale jen vyskove, palice maji myslim ok. A taky si myslim ze byly nejmensi uz pred pridanim nurtu, jeste se podivam na stare fotky.
Ty jo,myslíš,že tá farba je spôsobená toru lampou?Alebo už si išiel túto genetiku aj čisto len pod sodíkusom?
Všimol som si,že aj metalsodík mal pod oceanicami také krásne,tmavé rastlinky.Aspoň na pohľad sú tie špeciálky vhodné a človek vidí,ako im to vhodné spektrum prospieva