Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
expire dobře takže už budu fotti jen vedne kytky se tedkom nijak moc netahnou spiš jen paličky rostou jinak sem už trošičku oholil kytky od listi ale to už asi tak před tydnem jinak kytkaám se daři dobře hnojim 5ml WS a 9ml OBM /Litr vody
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
No,na spodku hlavne tej pravej musí byť dosť tma.Radšej to ohol,nech to dáva hlavne do vrcholkov,kde majú viac svetla.Všimni si,že to robia asi všetci,čo majú scrog.
vždyť to neni tak hustý a světlo máš dost blízko ,pokud si nemýlim tak jsi 16/12 a to se už nebude nějak tahat a listí zásobuje palice živinama,IMHO bych to nějak extrémně nečesal jen ty nejspodnější listy a pak jen konečky listů nebo nějaké čepele
Ustipat palice co jsou pod pletivem. Takove ty male dole. Nebudou mit svetlo tak z nich nic moc nebude. Listy nechat, zasobuji kytku zivinami.
Nekteri scrogari to holi dole tolik proto, ze to tam maji opravdu huste a boji se plisne.
Tak som to neopísal presne,samozrejme že listy na ktoré ide svetlo nechať.Ošmikať tak ako píše Sinuhet,malé spodné zárodky paličiek.Listy odspodu,ktoré nebudú mať dosť svetla aj tak odpadnú sami.Aspoň mne to tak robia.Ak by si ošmikal komplet listy,tak by imho začali rásť nové a v šiškách,čo asi nechceme.
Ale nemyslel som,že to treba vysvetľovať takto polopate ,keď niekto začne používať nejakú techniku prvý krát,tak predpokladám,že si o tom čosi prečíta.A takisto predpokladám,že ľudia trochu aj rozmýšľajú.
expire ja sem si otom četl hodne ja se radeji ujištuju a co by bylo ještze nejlepši jasne že to neoholim všechno spodni listky odpadnou sami protože budou mit malo svetla a nebudou tvoořit fotosintezu(zelene barvivo)a tak ten listek pomalu zežloutne a odpadne už jsme oholil male paličky pod mřižkou tak uvidime jak se to bude vyvijet dale..
Tedkom už to skoro vubec neroste už se tvoři jenom paličky takže je to OK .A ješte ja ScroG nepouživam poprve už sem to mnel ve skřini ale to bylo jak sem tam mnel 11 kytek Jack Herrer a to mi spiš prorostlo takže to bylo celkem na pi*u ale tedkom si myslim že se mi to povedlo tedy doufam no posudte sami.............. chybama se človek uči ale nekdy drahyma!!
Zdravim tak sme už ve 21dni květu.........
Hnojky jsou míchany a to tak :13ml OBM 5ml WS /litr vody
Phytamin už nedavam bojim se že by to mohlo chitnou plisen !
Venl¨tilace přidal jsem stolni ventilator na ofuk stonku a vetviček no viz foto.. Jinak se to pomalu šišati co vy nato........
Už to vubec neroste jenom se zvětšujou paličky jupíí .. .
Dival jsem se že JH kvete 8tydnu takže si ješte počkame dlouho.
Jinak poradte co bych mnel ješte vylepšit...
A ješte teplota u vršku paliček je kolem 27C večer je teplota 25C..
Mám skřin v pokoji takže se tam udela teplota tak jak v mistnosti takže OK... Mohla by tam byt menši ale ja na noc ventilaci vypínám. A Vlchkost je kolem 15%...
A jsou tam i nejake makrofotky paliček jak se to vyvíji a přirovnaní k žiletce no posudte sami neroste to krásně!!
Chtěl jsem se zeptat tedkom hnojim 15ml OBM a 5ml WS na litr vody chci se zeptat jestli mám ješte přidavat OBM nebo to mám nechat tak kytky to davaji normalne nebo mám už ubirat WS ??