Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skúsim,ale zmestia sa mi tam max. tie 30cm,ešte to musím presne zmerať.A tie by som dal aj na bok,tak 20-25cm pod strop,nech to majú aj trocha zboku,trochu viac by to hádam presvietilo.Chcem to proste skúsiť inak,ako so sodíkom,s tým tu idú skoro všetci(a asi aj pomaly chápem prečo)
expiry_date1 - jako podle me to vypada dost dobre..Urcite to chce zkusit poradny hnojky jestli se neco nezlepsi..Ale pockej si na vysledek myho testu..1 kytku nehnojim vubec,dostava jen cistou vodu od zacatku do konce tak uvidime jak to dopadne a jestli vysledek hnojeni/nehnojeni bude nejak znat...Asi by to chtelo priste zkusit ty oceanic colour to je pravda...Koukam ze je tu nakonec budou zkouset vsichni aby jsme spolecne mohli vsichni rict ze stojej za hovno a vratit se zpatky k osvedcenymu sodiku
No,zase som pozeral na tie fotky a fakt tam žiadnu živicu nevidno.Ale je tam!Neviem,či veľa alebo málo,ale určite viac,ako je vidno na predošlých fotkách.Samozrejme najviac je na misty(obr.4),ale je na všetkých.Ten foťák je fakt na prd,musím zohnať lepší.Makro sa s tým fotiť nedalo absolútne,fotiť sa dalo len od určitej diaľky
Jahudka! netráp tú kytičku bez hnojiva,prosímNemyslím,že to má zmysel,logicky bez potravy bude v pr**li.Podľa mňa to na výnose vidno bude,ani to nemusíš skúšať,nebude mať z čoho tvoriť palice.Možno len do času,kým bude mať ešte nejaké živiny a potom spomalí,alebo úplne prestane.Radšej skús nejakú komerčnú hnojku a napr. len s jednou ísť až do konca,z toho bude väčší úžitok.Aspoň zistíme,či sa fakt až tak oplatí investovať,ale to tu už aj tak asi skúšalo už kopec ľudí.Nech sa darí.
expiry_date1:No k tomu nehnojení je to myslim dobrej pokus...a rozdíly nebudou podle mě tak drastický esi vůbec znatelný,diť v hlíně je přece živin dost..a když to vezmu z jinýho hlediska tak doma mam pokojovou kytku třeba 10 let v tý samý hlíně a nijak si neztěžuje...
Jahudka!:můžeš sem hodit link na ten pokus?
No,neviem,väčšina substrátov,ktoré sa predávajú píšu,že obsahujú hnojivo na 6 týždňov.To s tými pokojovkami máš pravdu,ale od nich zase nechceš poriadne palice!Ale aj tak sa asi ten test fakt oplatí,nepremyslel som si to poriadne,len mi bolo ľúto kytičky,aby neumrela od hladu a netrápila sa.Tak to s tými hnojkami potom skúsim ja,keď kúpim aj nejaké lepšie.
xpapousek - ten pokus provadim v mym threadu..Thread neni jenom o tom pokusu ale protoze jsem koupil samozavlazovaci koliky tak jsem k jedny kytce napojil jenom kanystr s obycejnou vodou.Ostatni kytky dostavaj AH hnojiva.Zatim rozdily nejsou vubec znat..Rostou vsechny stejne hezky..Ale jak rikam uvidi se ve finale.Kazdopadne vzhledove to poznat neni ani nahodou..
-ja to prave zkousim z toho duvodu ze me zajima jesti se vliv hnojiv moc neprecenuje..Hlinu musim dat stejne na dalsi sklizen novou a at me nikdo nerika ze v 10L hliny neni dostatek zivin na 2 mesice...Kazdopadne se uvidi...
Jinak to je naprosta pravda ktera me taky napadla..Pokojovy kytky mam ve 2L kvetinaci treba 5 let a pohoda....
Jo jo dyt i THC je hlavně z uhlíku,kyslíku a vodíku a to si kytky berou ze vzduchu a vody a ne z hnojek.S tim přeceňovánim hnojiv se mi to taky tak jeví...no uvidime jak ti to dopadne...držim palec..
expiry_date1 - kamos co mel travu na zahrade to urcite nicim nehnojil.Taky je fakt ze to nijak extra silny nebylo a navic to bylo oprcany.Myslim si ze i plno outdoor pestitelu taky nehnoji a neco jim vyroste.Tady na groweru jsem takovej pokus jeste nevidel ale taky je mozny ze jsem ho prehlidnul..Tak ted to proste zkousim ja a pak se prokaze jak moc velkej vyznam to hnojeni ma..
Takže dnes ma čakalo jedno prekvápko.Sundal som jednu misty(bola malá a v tieni) a dnes som z nej vylovil semienko!
Je možné,aby sa z odrezku stal hermáč?A že som to nevidel?Teda na začiatku som na nej videl niečo ako gule,tak som to dal preč,ale potom z takých istých začali vyrastať blizny,tak si myslím,že to boli puky.Síce to mám na povale,ale v okolí pravdepodobne žiadne konope nebude,jedine,že by to doniesol nejaký hmyz.Čo si o tom myslíte???
To bude odroda-misty x ?(tecnické)
misty urcite neni hermac. iba ak by si ju moc stresoval. vsetky hermace co boli v matkarny uz niesu. na oute mam z matiek rastliny a nemam to vobec oprcane (normalne som smutny ze som zatial ziadne semeno nenasiel)
Takže by som chcel napísať nejaké prvé dojmy:
MISTY-začína veľmi rýchlo kvitnúť a hneď tvorí živicu(pryskyřici).
Odporučil by som tomu,kto chce rýchlo nejaký matroš na pohúl.
Má síce trochu menší výnos(ale to len pod úsporkami,s lepším svetlom neviem).Taká menšia nevýhoda(výhoda?) je,že veľmi,veľmi silno voní,ale veľmi príjemne a chuť tiež výborná(podľa mňa,je to myslím dosť individuálne) a samozrejme aj potencia.
Dá sa z toho vypestovať,myslím,dosť dobrý matroš aj pod úsporkami.Odporučil by som ju napr v kombinácií s dlho kvitnúcimi odrodami,to,čo som čital o nej v seedbanke,tak doba kvitnutia 45-50 dní,súhlasím.Takže môžete mať prvú úrodu oveľa skôr.Ale je menšieho vzrastu,resp. po prepnutí už moc neporastie,tak s tým treba rátať.
Ostatné dva druhy začali tvoriť živicu až min. 1-2 týždne po nej.Ale zase majú väčšie palice.Uvidím,aké budú,tie som ešte neskúšal(len spodné šišky).
Takže,kto chce rýchlo húliť,tak MISTY(pre veľkých nedočkavcov,myslím,že už po 30 dňoch by sa to dalo sundať a húliť,ale asi sa oplatí počkať)
btw,neviem si predstaviť Early Misty.
a aj na out sa celkom hodi. neni tak nachylna na plesen ako ww, skor dozrieva. len vynos je trochu mensi ale to bude asi aj tym ze ww bola byvala matka takze sa fakt velmi vetvila
Keďže tie posledné fotky boli také zlé.tak sem hodím ešte nejaké,ktoré som síce nefotil ja,ale kamarát a to pekelne drahým foťákom.Neviem,či je tam dosť živice na 56. deň,však posúďte sami.
1.Nejaké to porovnanie
2.Ja
3,4,5.Misty
6,7.Neviem,buď papaye,alebo NLxShiva
8.Takéto mladé kvietky to furt vyháňa
Skúste si to otvoriť v plnej veľkosti,tie makrá sa mi zdajú fakt pekné