Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jinac bych doporucil zalozit tryd "Jak pestovat uchazejici matku pro vlastni ucely", kde by se dalo v klidu mluvit o usporkach a tak vitejak
edit chell
si me predbeh hehe sem to vcera nestihla... takze zcela souhlasim ve flejmovani pokracujte v kanale..
(juhehe se tam neukazuje ze sem ti to editla ted ti muzu udelat bordel v tvejch prispevkach hehe
edit Dude: hehe si zkus - clovek to tu uklizi a pak naka pankerka v tom dela bordel
snark: ...sem se docetl, ze obecnou stresovou reakci v rostlinach spousti kyselina abscisova (ABA) a jejimz prirozenym antagonistou jsou gliberiny...takze...?:-)
...ja vim, ze jsme to tu uz probirali
--- ale furt mi jsou dostupnejsi (predpokladam) asi spatne (nizkowatove) rizky (alespon do te doby nez prijdou seminka)
---- a furt mi prijde "lehci" (snark by asi rekl amaterske (min)) rizky drzet pod mensi watazi, a mit moznost odstresovat az pred vyrobou rizku...?
.....akorat ted nevim, co je levnejsi kvalitni rizky ci gliberiny....:-)
giberelin - jeden z funkčních rostlinných hormonů
co vim tak je podstatnou složkou přípravku No Mercy - nevim jestli ten link maká http://www.nomercy.nl/en/framesets/fs-prod.html
používá se i pro feminizaci - pokud vím používá se cca 2 - 3 týdny po přepnutí jako postřik a to jednou - maximálně dvakrát v týdením odstupu
ad stresová reakce - to že stresovou reakci spouští kyselina abscisová neznamená že stresovou reakci nespouští nic jinýho - nejspíš by se dal experimentálně dokázat pozitivní vliv giberelinů (vona je to vlastně celá skupina x aminokyselin) proti stresu - ale vždycky platí že prevence je jednodušší a účinější než řešení následků ex post
ad řízky - já bych odkázal na FAQ - tam je to výstižně řečeno http://grower.cz/forum/misc.php?act...=&faqgroupid=15
Postup uchylující se od výše uvedeného způsobí snížení kvality v různých oblastech poplatně a podle různých koeficientů přímo nebo nepřímo úměrně stupni snižování úrovně standardu celkové péče nebo hardwaru.
....ááá kdybych si dal do matkarny treba 5 (nebo 10) zarivek 40w aqua-glo (rustova zarivka)....
co bude vhodnejsi? dat tam nejakej sodik 400w nebo 400w v zarivkach, ktere to sice min prosviti, ale maji ucinnejsi zareni?
Chtěl bych se zeptat, jaký substrát se vám pro matky osvědčil? Neptám se na recept půl toho, čtvrt toho, ale na konkrétní výrobek. Hodí se třeba Plagron royal mix, který obsahuje guano, biohumus atd.?
snark a další- neříkejte mi, že hlína je na .... a že pro pořádnou matku je třeba hydro. Na to se neptám
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Hlína je super je to přirozenej substrát - matka nevydrží tak dlouho jako v hydru a neni tak našláple výkonná ale může bejt úplně v pohodě - je třeba myslet na to že funguje v substrátu dlouhodobě - tzn. hodně vzdušnej a spíš neprohnojenej substrát - lejt enzymy - občas přesadit do většího a dát protistresovou kůru - od Plagronu bych zvolil spíš All Mix od B´cuzzu Bio Soil
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
To sark:Otázka watáže neni v ničem jinym než v penězích.Když studuju a nedýluju!!!Nemůžu si dovolit nic velkýho.Pokavaď vydělávám a bydlim sám,je to o něčem jinym!!No a k těm matkám.Jedu svůj klídek pod 250w,nestěžuju si,neleze mi to do peněz a výnosy jsou pro mne při 12kytkách akorát!!A matky,mám 3 v terárku po hadovi pod 25w(taky po hadovi) a jedu je už 14měsíců při nestabilní výšce 60-70cm.