Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toz je to s posledn zalivkou s hnojivama, na konci tydne cca uz tam dam flush...palice nejsou tak nabobtnaly, jak bych cekal, ale to je podle me velikosti kvetinace (oproti velikosti kytky, mohl jsem to nechat kratsi dobu rust...) a hlavne tema problemama se zalejvanim. No neva, uz mi klicej dalshi, uvidime (rika slepej hluchymu)..
Zdar r-mane, tak jak se tak koukám tak to vypadá velice v pořádku ty tvoje kytky. Ale nevidím, že by jsi nějak zaštípával. Já jsem zaštípaval a ve skříni se mi to suprově větví. A ještě jak jsi mluvil o nějakých hermáčích co ti vyrostli tak doufám, že nebudu mít takovou smůlu jak ty. Pár samců už jsem vytrhal (cca 3). Jinak rajčátka vypadají taky pěkně
Zdar Exec, no ja jsem zkusil FIMem zastipnout dve kytky, proste jen na zkousku, a taky jsem potreboval zjistit, jak to roste v normalnich podminkach...ted uz to vim, a budu zastipovat. Mam skoro za sebou dve sklizne tohodle Herrera, a dost jsem ho za tu dobu poznal, uz vim co si muzu dovolit a jak dlouho to mam nechat rust, taky jak dlouho to mam nechat vzpamatovat po zastipnuti...
Jám mám pod tou lampou 4 kytky a každá vypadá úplně jinak......Jedna kytka je úplně noblesní keř jakej jsem nikdy hezčí u mě neviděl a jedna je zase úplně vydechlá........
nazdar r-mane
pekne sa ti ten jack rozrástol,fakt nárez.
pozerám na tie tvoje malé rajčátka a tak ma napadlo,či nieje zbytočné ich nechať takto sa ťahať za svetlom.alebo ak to má nejakú výhodu,tak napíš,lebo u mňa býva stonka tak max.3 cm dlhá,aby som neefektívnu časť rastliny skrátil na minimum a neboli zbytočne vysoké.ať se darí.
No, nemam s tema rajcinama moc zkusenosti, taky myslim, ze jsem to nechal prerust...No kdyz vono se to vytahlo strasne rychle, kdyz jsem tomu narepil Phytaminek :-)))
No prave ze Amalko ty moje jsou tyckovy jenom prvni 4 kytky vzadu na zemi, ostatni ke kerikovy, i kdyz to tak nevypada (na parapetu uz to tak trosku vypada)...mnam, uz se tesim na salaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Toz dneska jsem dal uz jenom vodu, kterou jsem upravil na PH 5.8, jako pri pesteni...flush budu delat tak dlouho, dokud vydrzim. Az to nevydrzim, cely to seknu a ....doufam, ze to vydrzim :-)
Toz uz jsem to nevydrzel, na vikend jsem kytizz zavrel do koupelny do tmy (48 hodin), a vcera jsem se do toho pustil.
POHROMAAAAAAA!!!!!!!!!! Dve nejvetsi palice (je tu na fotkach, jedna se zapalovacem a jedna dost podobna, co tu neni) mi v te koupelne stihly zplesnivet. No jo, za prve je tam vlhko a bylo to dva dny zavreny, a za druhe ta palice byla tak tlusta, ze bych se vubec nedivil, ze byla uvnitr plisen uz pred tim, ale nebylo to videt (palda ma v prumeru asi 10cm)...znate na to nejaky recept? Da se treba necim roztahovat maly palicky na velky palici, aby sel dovnitr vzduch? A co mam delat kdyz to sklidim, a bojim se, aby ostatni tlusty mrchy nezplesnively, asi to rozriznu napul :-) ...?
No nic, proste jsem z toho ostrihal zluty listy a vyhodil je, zeleny listy a malinkaty listecky (vystrihany z palic, aby byly pekny) jsem schoval na kolacky, a rozhazel jsem to na plochu, kde se to bude susit. Suseni asi probehne standartni cestou, tedy nechat oschnout, pak zabalit a ono to zas zvlhne, pak zase nechat oschnout, a tak porad dokolecka, dokud to nebude takova ta spravna konzistence, jako kdyz si koupite skunk v Hollandu v Kofeeshopu :-) ...s nejakou casti taky zkusim water curing, ale to az dneska, vona ta sklizen je pri tomhle mnozstvi na vic dni :-)))
Samozrejme to nafotim a zvazim pred a po suseni, abyste meli lepsi predstavu, a abyste mohli nominovat na foto tydne :-)))
No, toz postupne se to dosusilo, nakonec je toho pouhych 250g suche vahy, priste se polepsim, uz to roste....mozna zkusim pridat jeste na kvet jednu 600W, a budu zastrihavat aby se to vetvilo. Ted to byla jen takova rychlovka :-)