Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jazda vlakom proste nejde bez hulenia abo minimalne piva =D
Taktiež turistika a miesta z veľkým výhladom ....
Do školy či do práce, vždy pod vplyvom THC a tak sa mi samozrejme aj ťažko sedí v škole bez dakeho toho skla =D
a kopa dalších činností, =D
Nikto nemôže nikomu zakazovať ten pocit ktorý nemohol nikdy poznať !!! ...
Když jsem byl na střední, tak to byl tělocvik. Skoro pokaždý, když bylo před tělákem, jsme s kámošema vyběhli do parku u školy a zhulili se. Za střízliva se to nedalo zvládat. Měli jsme neuvěřitelnýho tělocvikáře. Měl pocit, že by se z těláku mělo snad i maturovat. Jednou ve čtvrťáku jsme takle zhulený čekali v šatně na jednu z posledních hodin těláku (doufám že v životě) a náš pan tělocvikář k nám vedl jeden ze svých monologů, ve kterém mimo jiné řekl: "...a vás, vy blbečkové, si pamatuju jen neustále vytlemený...jsem rád, že se vás zbavim..." Takže tělocvik jedině po brku!!
Ja jsem vcera daboval psy..asi hodinku vkuse Neskutečnej zásek..
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..