Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Historky z Groweru
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Registrován: Sep 2001
Příspěvků: 186  

Palec nahoru Historky z Groweru Příspěvek č. 1

Tak si tu tak na Groweru čas od času něco pročítám a musím se přiznat, že občas narazím i na příspěvky, které by mohly konkurovat i některým historkám v televizi.

Nejprve jsem se je rozhodl začít sbírat, ale po chvilkové úvaze jsem došel k tomu závěru, že bude lepší, když vytvořím téma, kde budou tyto příběhy pohromadě a přečte si je tak i vícero lidí. A samozřejmě vícero lidí v tomto případě znamená i více historek, protože pročítání celého Groweru by byla pro jednotlivce přinejmenším práce na plný úvazek.

Proto navrhuji, pokud někde na Groweru objevíte nějaký příběh, historku, zážitek atd., která se vám bude zdát opravdu dobrá, tak neváhejte a šoupněte jí taky sem, mezi ty ostatní. Samozřejmě bylo by dobré, kdybyste přitom uvedli i název tématu, odkaz na toto téma (alespoň na stránku, kde se příspěvek nachází), číslo příspěvku a jméno autora (pokud nejste autorem přímo vy). Jde o to, aby jednak nedocházelo k nějakým problémům s autorstvím a aby se dal příspěvek kdyžtak dohledat a přečíst i v celém kontextu. A nebo pokud máte nějaký takový příběh či vlastní zkušenost VY tak neváhejte - ať už je tady!

Jako ilustraci zde uvedu ty příběhy, které jsem teď v poslední době sesbíral.

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
-------------------------------
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
-------------------------------
- Realita je někdy relativní!
-------------------------------

Naposledy upravil Setth 17-08-2005 v 09:46 AM

Old Post 17-08-2005 v 00:04 AM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Registrován: Sep 2001
Příspěvků: 186  

Příspěvek č. 2

Takže příběh č.1

Téma: Paranoia
Autor: Reewer
Číslo příspěvku: 1
Odkaz na příspěvek:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=11242


Paranoia

Znáte??? Máte???

Nemyslím takovou tu "lehkou" jako když dohulíte brko a zdá se vám, že se na vás všichni koukaj a tak.

Myslím nějakou silnou, trvalou dlouhou nebezbečnou paranoiu.

Také jsem toto téma založil, protože mám pocit, že mé vize již absolutně vybočují z rámce čehokoliv

Ilustrační příběh:

Znal sem týpka. Znal sem ho od vidění, tak 1 týdně sem ho viděl vždycky. Strašně hulí a dává milióny tripů. Jednou sem s nim byl na soukromí kalbě. Šel sem s nim ven na lavičku, dali sme žilku slabýho modelu a kecali.
Von mě zcela vážně vykládal, že si myslí, že ho pozorujou agenti. Celý v bílim. Prostě agenti, jak z Matrixu, úplně celý bílí. Moc sem mu nevěřil, ale von schýzoval, že se jich moc bojí, a tak.
Pak se rozpovídal vo Nich. Vo Agentech. Říkal, že nemluví, že se dorozumívají pískáním. Zkrátka, že pískají a rozumí tomu jen voni sami.
Po chodníku šla naproti přes ulici ženská se psem. Týpek ji neviděl. Pes ji začal utíkat a ona zapískala. Teď nekecám: Týpek se zarazil. Zbledl jako křída. Otočil se a zaběhl do křoví za lavičkou. Začal křičet a metal daleko pryč. Celý to trvalo pár vteřin.
Ženská koukala jak svině. Já jen pokrčil rameny a odešel sem. Sral sem na toho týpka...

Uběhl týden a týpek NIKDE. Dva týdny. Tři. Vyptával jsem se. Nikde, Vod tý kalby ho nikdo nikde neviděl. Už to je asi čtvrt roku. Doteď se o něm neví.

Sorry, že sem se rozepsal, ale tohle téma mě zajímá (kombinace: hulení + schýza + paranoia) a příběh vo tom týpkovi mě přijde hodně HC.

PS.: Žiju na malim městě, kde se všici znaj, takže je to fakt drsný... Bůh-ví jak a kde skončil.

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
-------------------------------
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
-------------------------------
- Realita je někdy relativní!
-------------------------------

Old Post 17-08-2005 v 00:05 AM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Registrován: Sep 2001
Příspěvků: 186  

Příspěvek č. 3

Příběh č.2

Téma: Záhady. Tajemno
Autor: Sorethroat
Číslo příspěvku: 24
Odkaz na téma:
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2

Pomatuji si když mi bylo tak 9 let (1991) Byl jsem s rodičema v srpnu v Itálii na dovolené někde u města Millano. Byla tehdy taková chladnější noc, byl jsem s tátou na balkóně v hotelovém apartmá a koukaly jsme na hvězdy protože byla vidět krásně jasně obloha, vedle na balkóně byly Slovenský sousedi a vedle nich byly zase Češi ... Tehdy si zcela přesně pamatuju jak ten Slovák od vedle říká "Vidíte taky támhle ty tři trojůhelníkovitý objekty!!!?" S otcem jsem vzhlédly na místo kam slovák ukazoval ... v tu chvíly jsme oba dva viděly zřetelně tři výrazně svítící objekty trojůhleníkovitého tvaru které levitovaly vysoko nad prostorem hotelu a byly rozmístěny do trojúhelníku přičemž pokaždé když se jeden přiblížil k tomu druhému tak ten druhý se zase přemístil k tomu třetímu a takhle se tam pořát točily asi deset minut! Okamžitě jsme přivolaly všechny známí aby se na to šli taky podívat, nakonec nás na to koukalo, dobrých 20 lidí všichni zíraly s pusou dokořán a nechápaly, mě lítal samosebou mráz po zádech protože to vypadalo fakt hustě (žádná laser show nebo podobný nesmysly) Otec kterej za celej svůj život co xkrát trampoval a xkrát spal pod širým nebem úplně sám a viděl padat spousty hvězd a viděl různé přírodní úkazy, dokonce i dělal velitele mechaniků na vojenském stíhacím letišti, říkal že nic takového nikdy před tím v životě neviděl a hned popřel že by se jednalo o jakou-koliv družici, letadlo, vrtulník nebo něco podobného, všichni co to viděly z toho měli spíš hrůzu než zážitek vypadalo to fakt magicky a strašidelně, v tý době to pro mě bylo si pomatuju celkme sci-fi/psycho
chtěly jsme si to nahrát na videokameru ale zrovna jako na potvoru došla baterie a navíc ve chvílích pokusů o zapnutí kamery a vyždímání něčeho posledního z té baterie TO záhadně zmizelo! Nechápaly jsem z toho ještě tak dva dny potom a kromě těch patnácti Čechů a pěti Slováků to snad nikdo jinej asi z toho hotelu nebo okolí neviděl nebyly tam rozhodně žádný lunaparky nebo diskotéky se světelnou laser show atp. NIC! Prostě hustý!
Od té doby jsme se s otcem začaly zajímat o UFO a půjčily jsme si pár knih o této tématice, zhruba o 3 roky později se mi dostala do rukou kniha o pozorování UFO nad Evropou a jiných místech světa ... samozřejmě co jsme tam nenašli ... Fotku + popis: pozorování tří trojúhelníkovitých objektů které byly spatřeny při jisté levitaci 11.srpna 1991 v Itálii na severozápad od Millana! Tohle mě, otce i celou rodinu utvrdilo v tom že jsem nebyly samy kdo to viděl té noci a dokonce se to i někomu podařilo vyfotit!!! Fakt mazec... Tohle byla moje první zkušenost v 9-ti letech!

Od té doby jsem se o UFO dost zajímal protože tohle ve vás zanechá něco nad čím jen tak nemávnete rukou jako nad tim když uhodí blesk z nebe nebo když padá někde hvězdička

ale pokračujem dále...

Moje druhé pozorování UFO nastalo min. rok koncem léta a začátkem září .. Byl jsem s kámošem a jeho holkou na jedný vidlácký diskotéce, skoro vůbec jsem ten večer nepil (max. 2 piva jinak nealko) + pár jointů v průběhu večera a v naprostém klidu, kámoš nepil vůbec jen trochu pohulil z jednoho špečka (řídil) a jeho ženská nepila ani nehulila prostě byla stoprocentně střízlivá. Po skončení diskotéky jsme venku na parkovišti potkaly jednoho kámoše kterého už jsem dlouho neviděl a on tam byl sám s autem (taky střízlivej) tak jsem se dohodly že ještě povyjedem někam za vesnici na brčko když jsme se tak dlouho neviděly zajely jsme na takovou louku tak 2-3km za vesnici a zaparkovaly na proti celkem masivní konstrukci eletrického vedení ... bylo tak 3:00 ráno a krásně jasná obloha ... balíme každej jedno brčko když tu najednou kámošovo holka povídá ... "hele koukejte támhle na tu hvězdu jak se hejbe!!"
říkám: "To je blbost ta hvězda se nehejbe to se ti zdá jak letí mraky a možná jak se točí zeměkoule výtlem"
ona: " Dopíči to se mi nezdá! Nejsem blbá to vidim!!! však se na to podívejte!!!"
Tak si říkám "co!?" stáhnu okýnko a vidim jak přímo před náma stojí to el.vedení a v pozadí vedle hned nad horizontem ale celkem vysoko jako hvězdy na nebi, ukrutně zřetelně bliká a rotuje opravdu mega mega jakoby hvězda ale nemohla to být hvězda protože to bylo jako trojnásobná večernice, která blikala zeleně, modře, žlutě oranžově, fialově a do toho se jakoby točila a stála na místě ... najednou jak kdyby to změnilo tvar na disk a udělalo to zničeho nic naprosto bláznivej a fascinující a nepopsatelnej manévr kterej ani nedokážu slovy popsat maximálně ukázat pohybem ruky najednou to bylo uplně někde jinde! Bylo to fakt jasně vidět oproti tomu el.vedení které stálo samozřejmě přibité na zemi a nikam se nehejbalo všichni po tom ukrutnym manévru totálně vykřikly "HEJ TY KRÁVO !!!! CO TO DO PÍČI BYLO !!!!????" v tu chvíly jsme na to zíraly s totálnim úžasem a hubama dokořán ... všem nám lítal mráz po zádech jako prase! To těleso, objekt nebo světélkující a manévry provádějící hvězda nebo jak to mam nazvat!? Tam lítalo a dělalo naprosto nepředstavitelné manévry opravdu šíleně ale šíleně ukrutně rychle!!! každou chvíly to bylo někde jinde ale furt v místech kde jsme to spatřily poporvé, furt to intenzivně bliklo těma barvama rotovalo a měnilo tvary + navíc to začalo mizet a různě jinde se to oběvovat... koukaly jsem na to fakt s totálním udivením a jen jsme společně říkaly, doplňovaly a utvrzovaly se v tom jestli to je najednou vpravo, vlevo, nebo zmizelo, objevilo a udělalo manévr a jestli to opravdu vidíme všichni 4!? ... bylo to fakt moc moc hustý .. nikdy jsem nic takového neviděl (to v tý Itálii bylo uplně jinačí) čuměli jsme na to a byly sme fakt vysraný z toho co to kurva je!? Když vidí člověk něco vyloženě neobvyklého tak mu z toho svím způsobem hrabe a má v některých shituacíh i pocit strachu ajn. Měly jsme jako fakt dost nahnáno protože to sme nikdo z nás nikdy před tim nevyděli, vypadalo to opravdu šíleně a už to trvalo tak dobrých 7-10min. kámošovo matka je ředitelka nějakých novin, říkal jsem ať jí okamžitě zavolá, ať pošlě někoho kdo to s kvalitní kamerou a stativem natočí! Kámoš ale samozřejmě nechtěl aby o něj matka neměla strach že ve 3 ráno po diskotéce někde vožralej řídí a vidí UFO tak se na to vysral a radči to dálkovejma světlama vyblikal kokot! V TU Chvíly jak začal přerušovaně blikat dálkovejma světlama směrem k tomu objektu tak ten objekt zmizel a nikde se tak 15 sekund nechtěl objevit...jaké bylo naše zděšení když jse objevil z ničeho nic jednou tak blíž k nám než byl !!!!! V tu chvíly jsme už byly totálně posraný z toho jak se to k nám šíleně přiblížilo!!! ... Týpek okamžitě začal startovat auto a mazaly jsem od tam tud hodně velkým fofrem!!! Jeho holka na něj řvala jestli je normální na to takhle blikat (měla z toho trochu větší paniku) ale ostatně to my všichni v tu chvíly!
Ujely jsme tak 6-7km a zastavily jsem vyloženě vedle takovýho stromu jako před tim u toho el.vedení aby jsem se na to znovu podívaly a přesvědčily se i z jiné strany zase v poměru toho stromu kterej samozřejmě stál rovně na místě ... opět jsme viděly to samý a zase sme dostaly velkej para-strášek .. TO už bylo fakt totiž moc a kámošovo holka okamžitě začala že musíme někam do civilizace mezi lidi, páč tam nebyla nikde ani noha nebo pouliční lampa Fatk mazec ... bejt tam sám a bez auta by muselo bejt fakt psycho ... velice, velice nepříjemnej pocit a zážitek
Po cestě domu jsem samozřejmě neřešily nic jinýho ... bylo to fakt strašidelný a všichni jsme měly totální adrenalin ... připadalo mi že mi mozek maká a vytváří chem.reakce tak na 110% fakt nechutný ... doma jsem nemohl usnout asi do 6 do rána ... furt mi to jelo v hlavě a nemohl jsem se zbavit toho blbého pocitu a otázky: "CO ŽE JSME TO KURVA TOHO BRZSKÉHO RÁNA VIDĚLY !!??
...
Samozřejmě v nadcházejícím obdobím jsme to zdělovaly pár známejm a taky se nám dostalo neočekáváné odezvy a reakce lidí že to taky nejspíš viděly nebo že to pozorovaly jejich známý tu samou noc kolem 3 ráno jako my.. dokonce kámoš narazil na nezávyslého člověka kterej vyprávěl z té noci dost podobný pozorování...

Takže to je asi tak moje tajemství o dvojnásobném pozorování U.F.O hehe... je to mazec a prej se to vidí jednou za život...já to už viděl asi dvakrát

Přístě se s vámi podělim o mojí duchařskou tématiku

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
-------------------------------
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
-------------------------------
- Realita je někdy relativní!
-------------------------------

Old Post 17-08-2005 v 00:10 AM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Registrován: Sep 2001
Příspěvků: 186  

Příspěvek č. 4

Př.č. 3
Téma: Záhady. Tajemno
Autor: Sorethroat
Číslo příspěvku: 55
Odkaz na téma:
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=4

chtěl bych trochu aktualizovat to co jse nám přihodilo tenhle tejden ...

Tenhle tejden ve středu jsem byl s tím samím kamarádem a jeho holkou se kterejma sem viděl to UFO min. rok na konci léta
Byl jsem s nima ve středu kolem 22:00 večer a jezdily jsme v autě, potkaly jsme ještě jednoho kámoše kterej ten večer taky zevloval a jezdil v autě ještě s jednim typem. Dohodly jsme se že pojedem na špeka za město na takouvou strmou louku pod včelín...
Přijedeme tam, byla už pěkná tma a hned jak jsem tam přijely a zaparkovaly vedle sebe tak už jsem cejtil v sobě takovej blbej pocit ale ne nic extrémně zvláštního začaly jsme točit dvě brka a kecaly jsme, když najednou zase ta jeho holka říká: "Hele támhle bliká nějáká hvězda" tak kouknu zpoza zadní sedačky zkrze přední okno a vidim klasickou hvězdu jak trošku poblikává (byla to jen klasická malinká hvězda) a říkám "Klídek tohle nejni to co jsme viděly min.rok, tohle je fakt klasická hvězdička, nestraš!" jsem jí ujišťoval. Když v tom najednou vidím v periférním vidění směrem v pravo od našeho auta šíleně silné modrobílé světlo jak kdyby někdo postavil vedle auta stěnu reflektorů nebo metalhalidovejch lamp a rozvítil jí. Chtěl jsem alespoň hejbnout očima vpravo a kouknout se co to je za záblesk ale jak mile jsem se snažil do toho podívat tak to zmizelo! Proběhlo to v setině sekundy a já nevěděl co to jako kurňa bylo!? Přišlo mi to fakt hodně divný tolik světla v takový tmě? Viděl jsem to já nebo ještě někdo z ostatních? Úplně jsem v tu chvíly přestal kámošovo ženskou ujišťovat že to co vidí je jen obyč. hvězda. Zasekl jsem se, a přemejšlel co jsem to v tý chvíly viděl za podivný světlo hned vedle auta? Koukal jsem na nebe (bylo nádherně jasný, žádná bouřka nebo blesky, prostě nic!) Říkám si v duchu "Tyvoe co to jako bylo? To se mi muselo zdát, protože by se ostatní ozvaly že to viděly taky, mam se jich zeptat nahlas jestli to taky viděly?" Nic, držel jsem hubu tak dvacet-třicet sekund po tom co jsem to viděl, když najednou kámošovo ženská začne "Tyvoe! Co to bylo!?" říkám "CO!?" ona "Takový šíleně intenzivní světlo, skoro jako blesk! Teď vedle našeho auta! Viděla jsem to v periférním vidění a než jsem stačila pohnout očima směrem do prava natoč otočit hlavou tak už to tam nebylo!!!" (vystrašená a rozklepaná) Já říkám "Cože!? To si děláš prdel!? Já to taky viděl uplně stejně jako jsi to teď ty popsala a myslel jsem si že se mi to jen zdálo!!! Opravdu jsi to taky viděla!???" Ona "Jo viděla a mám z toho uplně husí kůži! Vypadalo to jako kdyby někdo ve fotoateliéru vedle tebe rosvítil 4 reflektory a hned je zase zhasnul!!! Fůůůjjjj co to bylo!? Já mam strach" Já říkám "A do-prdele já viděl úplně to samý!" V tu ránu se kámoš otočí a kouká zadním oknem směrem do tý louky vzhůru k tomu včelínu a lesu ... Najednou z něj vylítne "A TY KRÁÁÁVO!!! JÁ TO TEĎ VIDĚL TAKY !!! UUUÁÁÁ, CO TO BYLO !!?" říkám "Co si viděl!?" on "ŠÍLENÝ MODROBÍLÝ SVĚTLO JAK LEVITOVALO NAD TOU LOUKOU A VZNESLO SE K TOMU VČELÍNU A TAM ZMIZELO DO LESA !!!!" (total panika zase) byl fakt vaplašenej a jelikož je to celkem flegmouš tak mě dostal tim jak nezvykle začal vyvádět, okamžitě začal startovat auto a že jedem pryč! Týpci ve druhym autě si hrály s mobilem a balily brko, ničeho si moc nevšímaly a byly celkem v klidu až teda na to, jak začal kámoš šílet že to viděl taky. Odjely jsem od tam taď, oni tam zůstaly, po cestě pryč říkal kámoš "Tyvoe já už jsme tam viděl něco blikat a svítit už od začátku když jsme tam přijely jak jsem se furt koukal do zpětných zrcátek a otáčel jsem se jestli na nás třebas včelař nesvítí baterkou ale TOHLE kurva nebyl ŽÁDNEJ VČELAŘ ANI ŽÁDNÁ BATERKA !!!!! TO BYLO INTENZIVNÍ MODROBÍLÝ SVĚTLO KTERÝ NESKUTEČNĚ RYCHLE A PODIVNĚ PŘELÍTLO CELOU TU LOUKU BĚHEM DVOU VTEŘIN A ZMIZELO V LESE!!!"
Mazaly jsme od tam taď pryč celkem vystrašený a s dost blbým pocitem že jsme zase něco viděly v tom samém triu jako min.rok to UFO
Kámoš mě vyhodil a jel domu spát, brnkul jsem těm druhejm kámošům co tam zůstaly a říkám hele kde jste já si u vás zapoměl drtičku jak jsme rychle zmizezly, oni "My jsme uplně od tam tud odjely do města na druhej konec! Já to světlo tam nahoře u lesa viděl totiž taky a okamžitě jsme dostaly stejnou paniku jako vy a musely jsem od tam taď odejt protože to bylo dosti nepříjemný!"
Pak přijely, byly uplně vyjukaný a asi dvě a půl hodiny jsem nedělaly nic jinýho než s údivem kecaly o tom co to asi tak mohlo bejt?

FAKT MAZEC! Nevim co si o tom mam myslet
Rozhodně to nebyl žádnej včelař s baterkou ale něco co z nás nikdo nikdy před tím neviděl!
Kurva já už fakt věřim na UFO i na duchy ... Tohle totiž nejni normální...

Jinak kámoška tohle vyprávěla doma a matka jí na to řekla že jednou když jel jejich táta od babičky z vesnice a sjížděl dolu do města tak najednou viděl jak u věže kostela lítalo taky nějaký modrobílý světlo, prej přijel domu vyvalenej jak puk, koulel očima a nemohl ani mluvit, prej z něj jen vypadlo že asi začne chodit pravidělně do kostela (že prej měl nějakou divnou intuici když to viděl) a od tý doby prej fakt chodí pravidelně a věří! taky celkem mazec

Tak to by pro dnešek stačilo ne? Nechci už vás dál strašit...
Příště už se snad vrhnu na tu duchařinu zatim sa majte a buďte napozoru nevysvětlitelnejm záhádám a jevům

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
-------------------------------
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
-------------------------------
- Realita je někdy relativní!
-------------------------------

Old Post 17-08-2005 v 00:12 AM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Registrován: Sep 2001
Příspěvků: 186  

Příspěvek č. 5

Př. č. 4
Téma: Paranoia
Autor: Distillers
č.p.: 78
Odkaz:
http://grower.cz/forum/showthread.p...42&pagenumber=5

Hm já mam jednu storku vždycky sem měl jen takový lehký schýzi co má asi každej občas.Až nedávno se to samo nák přehnalo.Kámošce sem přeinstaloval okna a dala mi za to takovou malou paličku skéra.Tak na 2 žilky.a nebo na jedno ferový.Už sem si prohulil lecos i kolem 10 špeků za večer.Ale tohle nák nesedlo asi díky okolnostem.Byl pátek umotal sem brčko a vyhulil sem to sám.Kámoš se se mnou rozloučil že jde do knajpy, mě se tam moc nechtělo a řek sem si že půjdu do přírody a že si koupim eště pivka.Před supermarketem sme se rozloučili a na mě přišla náká úzkost.Šel sem do toho obchodu.A měl pocit že lidi který vidim sou někomu podobný koho znam.Určitě sem měl červený oči jak sviň a i sem se lehce motal prostě sem byl takovej zmatenej.Fakt sem tam potkal lidi co znají mí rodiče a dokonce sem tam potkal i někoho z práce.Ty lidi se mi ale asi nevšimly po celou dobu nákupu sem se jim vyhejbal.Chyba byla ta že sem si koupil 4 lahváče a nevzal sem si košík.Měl sem hrozně spocený ruce a ty lahváče mi furt vyjížděli y rukou.Měl sem hroznej strach že je rozbiju a bude se to nák řešit.Lahváče sem dotáhl až k pokladně.Uplně sem zapomněl že na ně nic nemam a že je budu muset celou cestu nest.Stávek nic moc ale eště se to dalo.Ty lahváče sem si každejch 20 m přendaval jak debil taky sem je nesl dost směšně jako když nesu malý děcko.Do přírody bylo daleko a já musel jít městem kolem 7 večer.Furt sem se mírně motal.Došel sem na stráň a že půjdu nahoru na vyhlídku.A tam to všechno začalo.To mohla bejt tak hodinka co sem dal to skéro.Přišel sem tam a že si sednu na lavičku a dam si lahváče.Od lavičky vede eště cesta dál a já najednou slyšim hlasy. "Když půjdeš dál uvidíš něco co si eště nikdy neviděl, je to něco jako ráj, je to tam hezký ale pozor s tý cesty se eště nikdo nevráti !!! "Já tam tak seděl a řikal sem mam tam jít nebo ne a furt sem to řešil.Bylo to fakt hrozně silný a já tomu fakt v tu chvíle věřil.Moc mě to tam lákalo.Najednou mě přišlo jako by se rozdvojila má osobnost.Začal sem si povídat sám pro sebe.Navíc mě došlo že když si budu chtít otevřít lahváče o něco určitě tu láhev rozbiju a pořežu si ruce.Nikdy sem neuměl otevřít láhev klíčema.A já se rozhod že se to aspoň zkusim.Už sem to zkoušel v lepšim stavu a nák mi to nešlo.Byl sem přesvědčenej že to nedam.Ale já to fakt asi po 5 minutách otevřel.Myšlenky jestli mam a nemam jít dál mi opustili.Ale hlavou se mi honilo hrozně moc věcí a něco chtělo hned na ně odpověd.Jenže to fakt nešlo než sem se stačil zamyslet nad odpovědí přicházeli další otázky.Bylo to většinou o nákejch lidech co znam.A ono se mi to ptalo jako proč tak žijou a proč je takovej a takovej.Taky mi to něco ukazovalo jak se věci zkutečně mají a já neviděl důvod tomu nevěřit.Jenže mi to ukazovalo dost šokující věci o lidech který znam.Řikal sem si nemysli na to se ti jenom zdá a snažil sem se myslet na něco jinýho a zakoukal sem se do země.To byl další šok na zemi sem viděl v hlíně obličeje jakoby je někdo namaloval proutkem do hlíny.Jeden obličej mi hrozn připomínal Šebestovou s Macha a Šebestový.Přesně to byla ona její obličej s obrovzkou mašlí a hrozně se na mě smála.Nevěřil sem tomu a přesto to viděl.Oči tvořili kamínky co se tam jen tak váleli.Najednou se to ztratilo koukam tam furt a chci to vidět zase ale na jinym místě vidim jinej obličej kterej ani nedovedu popsat.Neustále sem si řikal že to neni pravda.Ale já to viděl a nemohl sem se s tim vyrovnat.Řek sem že to nebudu řešit jinak bych se zbláznil.Jenže najednou mě přepadli další myšlenky a to takový jak to tady muselo vypadat v pravěku a pak v různejch dobách.Na tom místě co sem byl tak všude v okolí sou zkameněliny.Pak se mi udělalo líp a ubalil sem si další žilku a taky otevřel už radči předem dalšího lahváče.Udělalo se mi podstatně líp možná to bylo tim že sem se přesunul na jiný místo.Pak přišli 3 kámošky s velkym brkem skéra (to nebyla halda ale fakt) tak sme ho dali.A já se nák zkácel na zem.Dost si totiž nakládam dlouho držim zaklánim hlavu podívam se na nebe a pak zavřu oči takhle to dělam furt pro lepší efekt.Člověku se asi pak víc zamotá hlava.Holky mi tam nechali a šli pryč.Já se probral ani nevim za jak dlouho a že půjdu taky pryč pač mi došlo že už tam toho bylo dost.To mohlo bejt tak kolem 9.Furt bylo vidět a bylo hezký počasí.Jenže jak tak jdu do toho města přišel sem na to že ani nevim kdo sem.Jako kdyby ego bylo pryč.A já byl někde ve vzduchu a viděl sem jen nákou postavu jak prostě kráčí pryč.Bylo to něco jako když se na sebe zakoukáte hodně zblízka do zrcadla a napadaj vás takový ty myšlenky jako proč sem se narodil zrovna já a tak.Spíš sem ten svůj stav komentoval fakt z toho vzduchu.Ta postava co tam šla fakt bylo jen tělo bez ničeho.Měl sem ale velkej starch že už to tak zůstane a najednou sem si začal řikat že takhle ne že bych se za chvíli zbláznil.Najednou sem se vrátil zpátky.Pak sem potkal kámoše a že prej deme na brko řek sem že na to seru.A málem sem usnul na takový zdi to mohlo bejt tak už 10 večer a stmívalo se.Kámoš chtěl jít do hospy a tak sem mu řek at na mě sere a jde sám.Bylo na něm vidět že mi tam nechává s nejistotou.Já sem se asi tak po půl hodce probral už docela do pohody.A šel sem do hospy kde sem dal další brko a uz vše bylo v normálu.Tenhle stav se mi vůbec nelíbil.Dost to asi nesedlo nikdy se mi nic takovýho nestalo.Celý to bylo fakt silný a byla to pravda.Odnes sem si ale z toho pár věcí a to že umim od tý doby otevírat pivka klíčema,pak že hulit o samotě opatrně, a pak taky to že když člověk hulí měl by bejt připravenej na všechno.To se stalo asi před 14 dněma a je to fakt pravda.Děli se určitě i jiný věci ale ty si nevybavuju.Stalo se toho za ten krátkej čas fakt dost.

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
-------------------------------
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
-------------------------------
- Realita je někdy relativní!
-------------------------------

Old Post 17-08-2005 v 00:19 AM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Registrován: Sep 2001
Příspěvků: 186  

Příspěvek č. 6

Př. č. 5
Téma: Předávkování THC
Autor: plague_man
č.p.: 95
Odkaz:
http://grower.cz/forum/showthread.p...6516#post276516

Co si vzpominam tak mam dva desivý zažitky :
poprvý sem sklidil indoor noname a nevěděl sem kolik bude potreba takze sam doma vecer sem otestoval abych věděl jak je potreba pri baleni tabák, nebo jestli to pude čistý .... ovšem zkusil sem to tim způsobem že sem odpaloval jednu vodnici za druhou a furt jakoby nic, přišla asi šestá vodnice (kotel má tak 1cm x 1cm x 1cm ) a zjistil sem že se hejbu asi s vterinovým zpožděním --- prostě sem vydal příkaz ruce aby se zvedla a ona se zvedla až za vteřinu, takle trochu indisponovanej se zkoušim postavit a ejha hejha letím po hubě zpátky na zem a díky horší motorice nestíhám dát ruce před xicht ) , za chvíli sem zapomněl co se vlastně stalo tak sem asi půl hodiny myslel že mě někdo dal přes hubu a v domě že je zloděj , potom sem se posranej plazil po domě, všude zhasnuto, schýza nehorázná, až lednička a litr mlíka a 4 rohlíky s nutelou mě probrali

další nemilá událost byla po skanku, myslel sem že už efekt odezněl tak si du lehnout na pokoj na kolejích, dám si jeste praska z vodnice na spaní a za chvili uz lezim na posteli s haluskama ze se moje vedomi rozpoltilo a jedna část mý osobnosti mě chce zabít, bál sem se pohnout aby ta část nade mnou nezískala kontrola já neskočil z 4.patra , poslouchal sem ty šílený hlasy v mý hlavě, nějaký se smály, další byly hysterický a ten jeden kterej byl z nich asi nejsilnější mi furt našeptával at si skocim tak hodinka a pak to skoncilo ..... ted uz se tomu muzu zasmaat , ale tejden sem si potom nedal ani praaska

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
-------------------------------
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
-------------------------------
- Realita je někdy relativní!
-------------------------------

Old Post 17-08-2005 v 00:23 AM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Registrován: Sep 2001
Příspěvků: 186  

Příspěvek č. 7

Tak tolik má skromná sbírka. A co vy??? Nemáte taky někde něco bokem zkopčenýho??? Něco co stálo za zapamatování??? Nebo pošlete nějakou svoji zkušenost. Teď už je to na vás.

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
-------------------------------
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
-------------------------------
- Realita je někdy relativní!
-------------------------------

Old Post 17-08-2005 v 00:26 AM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Registrován: Jun 2005
Příspěvků: 507  

Příspěvek č. 8

náhodou, hezky sem si početl... a s psychedelikou ve sluchátkách eňo ňuňo, letí ti kačena

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 18-08-2005 v 23:27 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Registrován: May 2007
Příspěvků: 559  

Příspěvek č. 9

Zajimavý, na tohle jsem tu ještě nenarazil...

Komár neni mucha pyčo

Old Post 31-07-2013 v 18:33 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-04-2006 - Historie Groweru 2001-2005 - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.5912130 seconds with 28 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív