Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no a tady nic moc focený dneska západ slunce nad nededaloko vzdálenam sídlištem výhled z balkona a zrovna kvetoucí halucinogení kaktus nestává se často
Po vylisování višní a odpeckování sušiny mi zbylo toto.
Jak jsem již psal, bude z toho příchuť do tabáku. Buď udělám výluh a listy tabáku do něj budu máčet, nebo z toho zkusím vyrobit šíšu. Snad se to bude dát hulit
Původní příspěvek od PLANTER no a tady nic moc focený dneska západ slunce nad nededaloko vzdálenam sídlištem výhled z balkona a zrovna kvetoucí halucinogení kaktus nestává se často
Tak tu mám fotku sportovního areálu Velichovky(vylezl jsem na střechu)
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.