Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cauky, sory za tak stupidni dotaz ale za boha tu nemuzu najit odpoved, kdy zacinate hnojit semenace v bb light mixu ? po tydnu co vyrostou na povrch? nebo po 3 az jsou vetsi ? de o to ze vyrobce pise hnojte ihend a ja mam strach z spaleni, dik predem, hnojky plagron grow
Původní příspěvek od Alpinestars cauky, sory za tak stupidni dotaz ale za boha tu nemuzu najit odpoved, kdy zacinate hnojit semenace v bb light mixu ? po tydnu co vyrostou na povrch? nebo po 3 az jsou vetsi ? de o to ze vyrobce pise hnojte ihend a ja mam strach z spaleni, dik predem, hnojky plagron grow
No já osobně používám Nitrozyme a Formulex takže mám jistotu že je nespálím. A kdybych měl jen zakladní hnojivo, namíchám si třetinovou dávku a postupně bych zvyšoval.
Ahoj, koupila jsem nimbovy olej 100ml jak mam ho zredit , kolik ml/ l? mam indoor a outdoor. Oboji ve hlině, indoor přepnuty na květ 5 den. zaimalo by mně ješte jestli mám to střikat na noc nebo rano a zhruba jako prevence co jakou dobu? dekuji
AHoj Groweři...potřeboval bych poradit...mám hnojky od Jungle Juice, hnojim dle tabulky od Jungle...kazdou zalivku jsem o pul miliku přidal (na doporučení tady) a teď to důležité...když jsem přepl, tak je tam teď: při růstu bylo 3,96 ml na 10/l ... jak jsem přidával...jsem teď 6,1ml / 15l....teď po přepnutí by to mělo být: 3,9 ml / 10l....a mě jde o to....jestli mam rovnou z těch 6,1ml skočit na 3,9ml (10l) - jedu 15l) nebo taky postupně snižovat (6,1 -> 6,0 -> 5,9)
popř jak?....EC nemam...PH býva kolem 6,2...
Ahoj, koupila jsem nimbovy olej 100ml jak mam ho zredit , kolik ml/ l? mam indoor a outdoor. Oboji ve hlině, indoor přepnuty na květ 5 den. zaimalo by mně ješte jestli mám to střikat na noc nebo rano a zhruba jako prevence co jakou dobu? dekuji
Čau-to je proti plísním květu-takž bych to stříkal tak od 20 dne květu a 14dní před sklizní už ne...na outdoor to ted asi význam nemá... jinak spíš na večer nebo při oblačném, ale ne deštivém počasí... ředil jsem to asi tak 10ml/litr a přidal pár kapek nějakého tekutého mýdla
Co se týká hnojiv, tak jsem zatím pořídil Agro - Hnojivo Agro Vitality Komplex kapalný 1 l
Popis:
Vitality Komplex podporuje růst rostlin, zvyšuje tvorbu květu, u plodové zeleniny a ovoce, příznivě ovlivňuje velikost a chuť plodů a dokonce zvyšuje i obsah vitamínu C. Zvyšuje celkovou vitalitu rostlin a tím přispívá k jejich větší odolnosti proti škůdcům a chorobám. Výborně se hodí pro oživení vzhledu rostlin, které obnoví svůj původní vzhled a začnou vytvářet nové výhonky.
Základem Vitality Komplexu jsou přírodní enzymy vznikající v trávicími ústrojí kalifornských žížal rodu Eisenia. Rostliny po použití reagují zvýšenou tvorbou kořenového systému a následně zelené hmoty. Další významnou složkou Vitality Komplexu jsou huminové látky, které jsou zodpovědné za tvorbu humusu – nejúrodnější části půdy. Poslední účinnou složkou Vitality Komplexu, jsou základní živiny – dusík, fosfor, draslík – a mikroprvky. Použité živiny i mikroprvky jsou ve formě pro rostlinu rychle přijatelné.
- enzymy a stimulační látky ze zažívacího traktu žížal usnadňují (zrychlují) transport živin z půdy do rostlin i procesy v rostlinách, zlepšují využití živin z půdy a pomáhají ke zvětšení kořenové plochy, následně i nadzemní části rostliny
- huminové a fulvinové kyseliny omezují únavu půdy a její vyčerpání, vytváří podmínky pro tvorbu humusu, zpřístupňují živiny pro rostliny
- živiny jsou důležité pro základní výživu rostlin
- vhodný je pro oslabené, nerostoucí a zanedbané rostliny
- použití pro všechny druhy pokojových rostlin, drobného ovoce, zeleniny, okrasných rostlin a dalších rostlin na zahradě
- urychluje regeneraci rostlin po poškození chorobami a škůdci
- dávkování: 15 ml do 1 l vody pro obnovení vitality poškozených rostlin
15 ml do 1,5 l vody pro postřik na list
- balení 1 l pro namíchání 66 l speciální zálivky
a
Tekutá výživa pro rostliny 1 l, organické tekuté hnojivo, biologicky hodnotné, protože je vyrobeno na bázi obnovitelných surovin rostlinného původu-má hodně draslíku a je na bázi melasy, takže dobrý asi i na květ... celkem mi obojí stálo cca 200Kč
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Původní příspěvek od salamist& AHoj Groweři...potřeboval bych poradit...mám hnojky od Jungle Juice, hnojim dle tabulky od Jungle...kazdou zalivku jsem o pul miliku přidal (na doporučení tady) a teď to důležité...když jsem přepl, tak je tam teď: při růstu bylo 3,96 ml na 10/l ... jak jsem přidával...jsem teď 6,1ml / 15l....teď po přepnutí by to mělo být: 3,9 ml / 10l....a mě jde o to....jestli mam rovnou z těch 6,1ml skočit na 3,9ml (10l) - jedu 15l) nebo taky postupně snižovat (6,1 -> 6,0 -> 5,9)
popř jak?....EC nemam...PH býva kolem 6,2...
na vsechno se vykasli a kup si floranovu od ghe ...nejlepsi co jsem kdy vyskousel
k tomu nejaky korenak , super PK na kvet ..rippen na konec a jses vysmatej ..) budes mit sisky jak nikdy
kdyz uz tak tady vidim tolik rad tak taky prihodim otazku do placu - kdyz proplachuju tak muzu slejt dohromady enzymy a cannaflush pripadne final solution nebo jinou pruplachovku?
Původní příspěvek od ten_hodnej kdyz uz tak tady vidim tolik rad tak taky prihodim otazku do placu - kdyz proplachuju tak muzu slejt dohromady enzymy a cannaflush pripadne final solution nebo jinou pruplachovku?
Jo, taky to takhle leju dohromady. přesněji Hesi enzymes a Finnal soulution. Nikdy se nic špatnýho nestalo.
Zdravim panove mam hnojivo od BioBizzu a to BioGrow,BioBloom a TopMax...Redeni je tam jasne psane a micham si 2l zalevku.Mam od každého tu davku dat do stejne dvoulitrovky zalevky?Nebude to pak moc silne?nespalim to nebo něco?
zdravim mel bych dotaz ohledne atami zamek a klic prevence, 1-2 x tydne strikat to vim ale jak dlouho to vydrzi v lahvi ? nafurt dokud nespotrebuju enbo to ma nejakou trvanlivost
Kristalon,chemka jako svin!!! Už jsi si mohl přečíst. Jungle in da box, biobizz nebo guanokalong.
Kravsky hnůj nebo hosticke guano na out také není k zahození. Chemii se vyhýbal jak čert krizi.
"Breed the best, and forget the rest" - Luther Burbank