Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Hnojiva
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 55 56 57 58 59 »
Autor
Téma 
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 897

Zdravím
Je to prevence takže stříkat než se oběví.Každých deset dní 1ml na litr od každé složky.
Já to stříkal od třetího patra...
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 03-05-2015 v 04:40 AM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alpinestars
Stálý Člen

Karma uživatele Alpinestars - 94% PěstitelskáKarma uživatele Alpinestars - 94% PěstitelskáKarma uživatele Alpinestars - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 898

cauky, sory za tak stupidni dotaz ale za boha tu nemuzu najit odpoved, kdy zacinate hnojit semenace v bb light mixu ? po tydnu co vyrostou na povrch? nebo po 3 az jsou vetsi ? de o to ze vyrobce pise hnojte ihend a ja mam strach z spaleni, dik predem, hnojky plagron grow

Old Post 10-05-2015 v 13:46 PM
Alpinestars je offline   Profil uživatele Alpinestars   Find more posts by Alpinestars   Foto galerie člena Alpinestars   Click here to Send Alpinestars a Private Message   Add Alpinestars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jointza
Stálý Člen

Karma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 899

citace:
Původní příspěvek od Alpinestars
cauky, sory za tak stupidni dotaz ale za boha tu nemuzu najit odpoved, kdy zacinate hnojit semenace v bb light mixu ? po tydnu co vyrostou na povrch? nebo po 3 az jsou vetsi ? de o to ze vyrobce pise hnojte ihend a ja mam strach z spaleni, dik predem, hnojky plagron grow

No já osobně používám Nitrozyme a Formulex takže mám jistotu že je nespálím. A kdybych měl jen zakladní hnojivo, namíchám si třetinovou dávku a postupně bych zvyšoval.

In Ctrl+C, Ctrl+V we trust
Zensation / soil Bush as fuck seed mix Matkárna Jack Cheddar / Amazon
Thc Bomb / Amazon
Fotogalerie

V České republice je 15000 registrovaných jediů a 3000 muslimů. Tzn. že na jednoho muslima připadá pět jediů. Můžeme být v klidu

Naposledy upravil Jointza 10-05-2015 v 15:12 PM

Old Post 10-05-2015 v 14:28 PM
Jointza je offline   Profil uživatele Jointza   Find more posts by Jointza   Foto galerie člena Jointza   Click here to Send Jointza a Private Message   Add Jointza to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Jointza! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaatarinaa
Nový Člen

Karma uživatele Kaatarinaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 900

Ahoj, koupila jsem nimbovy olej 100ml jak mam ho zredit , kolik ml/ l? mam indoor a outdoor. Oboji ve hlině, indoor přepnuty na květ 5 den. zaimalo by mně ješte jestli mám to střikat na noc nebo rano a zhruba jako prevence co jakou dobu? dekuji

XXX KATARINA

Old Post 13-05-2015 v 11:55 AM
Kaatarinaa je offline   Profil uživatele Kaatarinaa   Find more posts by Kaatarinaa   Foto galerie člena Kaatarinaa   Click here to Send Kaatarinaa a Private Message   Add Kaatarinaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
salamist&
Stálý Člen

Karma uživatele salamist& - 95% PěstitelskáKarma uživatele salamist& - 95% PěstitelskáKarma uživatele salamist& - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 901

AHoj Groweři...potřeboval bych poradit...mám hnojky od Jungle Juice, hnojim dle tabulky od Jungle...kazdou zalivku jsem o pul miliku přidal (na doporučení tady) a teď to důležité...když jsem přepl, tak je tam teď: při růstu bylo 3,96 ml na 10/l ... jak jsem přidával...jsem teď 6,1ml / 15l....teď po přepnutí by to mělo být: 3,9 ml / 10l....a mě jde o to....jestli mam rovnou z těch 6,1ml skočit na 3,9ml (10l) - jedu 15l) nebo taky postupně snižovat (6,1 -> 6,0 -> 5,9)
popř jak?....EC nemam...PH býva kolem 6,2...

predem moc díky...

obrázky + další info najdete: http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=7

příspěvek č. 108

Old Post 20-05-2015 v 18:32 PM
salamist& je offline   Profil uživatele salamist&   Find more posts by salamist&   Foto galerie člena salamist&   Click here to Send salamist& a Private Message   Add salamist& to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 902

citace:
Ahoj, koupila jsem nimbovy olej 100ml jak mam ho zredit , kolik ml/ l? mam indoor a outdoor. Oboji ve hlině, indoor přepnuty na květ 5 den. zaimalo by mně ješte jestli mám to střikat na noc nebo rano a zhruba jako prevence co jakou dobu? dekuji

Čau-to je proti plísním květu-takž bych to stříkal tak od 20 dne květu a 14dní před sklizní už ne...na outdoor to ted asi význam nemá... jinak spíš na večer nebo při oblačném, ale ne deštivém počasí... ředil jsem to asi tak 10ml/litr a přidal pár kapek nějakého tekutého mýdla

Co se týká hnojiv, tak jsem zatím pořídil Agro - Hnojivo Agro Vitality Komplex kapalný 1 l
Popis:
Vitality Komplex podporuje růst rostlin, zvyšuje tvorbu květu, u plodové zeleniny a ovoce, příznivě ovlivňuje velikost a chuť plodů a dokonce zvyšuje i obsah vitamínu C. Zvyšuje celkovou vitalitu rostlin a tím přispívá k jejich větší odolnosti proti škůdcům a chorobám. Výborně se hodí pro oživení vzhledu rostlin, které obnoví svůj původní vzhled a začnou vytvářet nové výhonky.

Základem Vitality Komplexu jsou přírodní enzymy vznikající v trávicími ústrojí kalifornských žížal rodu Eisenia. Rostliny po použití reagují zvýšenou tvorbou kořenového systému a následně zelené hmoty. Další významnou složkou Vitality Komplexu jsou huminové látky, které jsou zodpovědné za tvorbu humusu – nejúrodnější části půdy. Poslední účinnou složkou Vitality Komplexu, jsou základní živiny – dusík, fosfor, draslík – a mikroprvky. Použité živiny i mikroprvky jsou ve formě pro rostlinu rychle přijatelné.

- enzymy a stimulační látky ze zažívacího traktu žížal usnadňují (zrychlují) transport živin z půdy do rostlin i procesy v rostlinách, zlepšují využití živin z půdy a pomáhají ke zvětšení kořenové plochy, následně i nadzemní části rostliny
- huminové a fulvinové kyseliny omezují únavu půdy a její vyčerpání, vytváří podmínky pro tvorbu humusu, zpřístupňují živiny pro rostliny
- živiny jsou důležité pro základní výživu rostlin
- vhodný je pro oslabené, nerostoucí a zanedbané rostliny
- použití pro všechny druhy pokojových rostlin, drobného ovoce, zeleniny, okrasných rostlin a dalších rostlin na zahradě
- urychluje regeneraci rostlin po poškození chorobami a škůdci
- dávkování: 15 ml do 1 l vody pro obnovení vitality poškozených rostlin
15 ml do 1,5 l vody pro postřik na list
- balení 1 l pro namíchání 66 l speciální zálivky

a

Tekutá výživa pro rostliny 1 l, organické tekuté hnojivo, biologicky hodnotné, protože je vyrobeno na bázi obnovitelných surovin rostlinného původu-má hodně draslíku a je na bázi melasy, takže dobrý asi i na květ... celkem mi obojí stálo cca 200Kč

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Naposledy upravil Apartman 21-05-2015 v 22:33 PM

Old Post 21-05-2015 v 22:13 PM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tyson500
Stálý Člen

Karma uživatele tyson500 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 903

citace:
Původní příspěvek od salamist&
AHoj Groweři...potřeboval bych poradit...mám hnojky od Jungle Juice, hnojim dle tabulky od Jungle...kazdou zalivku jsem o pul miliku přidal (na doporučení tady) a teď to důležité...když jsem přepl, tak je tam teď: při růstu bylo 3,96 ml na 10/l ... jak jsem přidával...jsem teď 6,1ml / 15l....teď po přepnutí by to mělo být: 3,9 ml / 10l....a mě jde o to....jestli mam rovnou z těch 6,1ml skočit na 3,9ml (10l) - jedu 15l) nebo taky postupně snižovat (6,1 -> 6,0 -> 5,9)
popř jak?....EC nemam...PH býva kolem 6,2...

predem moc díky...

obrázky + další info najdete: http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=7

příspěvek č. 108

na vsechno se vykasli a kup si floranovu od ghe ...nejlepsi co jsem kdy vyskousel
k tomu nejaky korenak , super PK na kvet ..rippen na konec a jses vysmatej ..) budes mit sisky jak nikdy

Old Post 02-06-2015 v 12:07 PM
tyson500 je offline   Profil uživatele tyson500   Find more posts by tyson500   Foto galerie člena tyson500   Click here to Send tyson500 a Private Message   Add tyson500 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ten_hodnej
Stálý Člen

Karma uživatele ten_hodnej - 80% PěstitelskáKarma uživatele ten_hodnej - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 904

kdyz uz tak tady vidim tolik rad tak taky prihodim otazku do placu - kdyz proplachuju tak muzu slejt dohromady enzymy a cannaflush pripadne final solution nebo jinou pruplachovku?

Old Post 02-06-2015 v 18:02 PM
ten_hodnej je offline   Profil uživatele ten_hodnej   Find more posts by ten_hodnej   Foto galerie člena ten_hodnej   Click here to Send ten_hodnej a Private Message   Add ten_hodnej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 905

citace:
Původní příspěvek od ten_hodnej
kdyz uz tak tady vidim tolik rad tak taky prihodim otazku do placu - kdyz proplachuju tak muzu slejt dohromady enzymy a cannaflush pripadne final solution nebo jinou pruplachovku?

Jo, taky to takhle leju dohromady. přesněji Hesi enzymes a Finnal soulution. Nikdy se nic špatnýho nestalo.

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 02-06-2015 v 18:26 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alkaida
Nový Člen

Karma uživatele Alkaida - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 906

Zdravim panove mam hnojivo od BioBizzu a to BioGrow,BioBloom a TopMax...Redeni je tam jasne psane a micham si 2l zalevku.Mam od každého tu davku dat do stejne dvoulitrovky zalevky?Nebude to pak moc silne?nespalim to nebo něco?

Old Post 04-06-2015 v 22:26 PM
Alkaida je offline   Profil uživatele Alkaida   Find more posts by Alkaida   Foto galerie člena Alkaida   Click here to Send Alkaida a Private Message   Add Alkaida to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spachal
Stálý Člen

Karma uživatele spachal - 75% PěstitelskáKarma uživatele spachal - 75% PěstitelskáKarma uživatele spachal - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 907

Zde mas tabulku, postupuj podle ni a nemel bys nic prepalit :]
http://www.keramzitgrow.cz/img/zboz...om-1l2-3259.jpg

Old Post 05-06-2015 v 10:50 AM
spachal je offline   Profil uživatele spachal   Find more posts by spachal   Foto galerie člena spachal   Click here to Send spachal a Private Message   Add spachal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 908

Má někdo prosím zkušenosti s hnojivy Agro Bloomate? Hnojicí tabulka mi připomíná HESI hnojiva (konkrétně hydro).

Old Post 10-06-2015 v 15:54 PM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alpinestars
Stálý Člen

Karma uživatele Alpinestars - 94% PěstitelskáKarma uživatele Alpinestars - 94% PěstitelskáKarma uživatele Alpinestars - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 909

zdravim mel bych dotaz ohledne atami zamek a klic prevence, 1-2 x tydne strikat to vim ale jak dlouho to vydrzi v lahvi ? nafurt dokud nespotrebuju enbo to ma nejakou trvanlivost

Old Post 20-06-2015 v 20:17 PM
Alpinestars je offline   Profil uživatele Alpinestars   Find more posts by Alpinestars   Foto galerie člena Alpinestars   Click here to Send Alpinestars a Private Message   Add Alpinestars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k3t4
Nový Člen

Karma uživatele k3t4 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 910

a co rikate na kristalon ??? je to dobre hnojivo nebo neni ??? a co byste doporucily v tomto obdobi na rust

Old Post 19-07-2015 v 17:18 PM
k3t4 je offline   Profil uživatele k3t4   Find more posts by k3t4   Foto galerie člena k3t4   Click here to Send k3t4 a Private Message   Add k3t4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Witko69
Stálý Člen

Karma uživatele Witko69 - 32% PěstitelskáKarma uživatele Witko69 - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 911

Kristalon,chemka jako svin!!! Už jsi si mohl přečíst. Jungle in da box, biobizz nebo guanokalong.
Kravsky hnůj nebo hosticke guano na out také není k zahození. Chemii se vyhýbal jak čert krizi.

"Breed the best, and forget the rest" - Luther Burbank

Old Post 19-07-2015 v 19:10 PM
Witko69 je offline   Profil uživatele Witko69   Find more posts by Witko69   Foto galerie člena Witko69   Click here to Send Witko69 a Private Message   Add Witko69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 912

Já se ve sporu Kristalon - Slepičince/Guáno držím toho, že když už člověk něco bere do huby, tak by to nemuselo být v kontaktu s exkrementama!

Old Post 19-07-2015 v 20:04 PM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 55 56 57 58 59 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-06-2023 - Hnojiva II. - 52 odpovědí
14-07-2016 - Biobizz hnojiva - 3 odpovědí
17-02-2017 - Hnojeni - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás