Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » elektricka zapojeni vseho mozneho I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 52 53 54 55 56 »
Autor
Téma 
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 849

Crla:
v pohodě. Jinak když budeš chtít nějaký příspěvek smazat, tak to jde. Dáš edit/delete a tam to nahoře zaškrtneš a potvrdíš.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 17-10-2007 v 14:52 PM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Laborec425
Stálý Člen

Karma uživatele Laborec425 - 76% PěstitelskáKarma uživatele Laborec425 - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 850

Ahoj! Mám dotaz. Koupil jsem už zapojený předřadník se stínidlem a objímkou a k tomu výbojku. Jenom se chci zeptat, jestli tam není nějaký spínač nebo jestli je normální to prostě jenom zastrčit do zásuvky?
A ještě druhý dotaz. Koupil jsem ventilátory a není u nich žádný kabel, který bych dal do zásuvky. Uvnitř toho větráku je taková malá krabička a v ní dva šroubky. Chápu to správně tak, že teď koupím přívodní kabel na konci s vidlicí a druhou stranu zašroubuju do toho větráku pod ty šroubky? Ale připadá mi, že v tom přívodním kabelu jsou uvnitř tři kabely. Kam potom s tím třetím?
Omlouvám se za hloupé dotazy, ale elektrice opravdu vůbec nerozumím .

Old Post 30-10-2007 v 06:36 AM
Laborec425 je offline   Profil uživatele Laborec425   Find more posts by Laborec425   Foto galerie člena Laborec425   Click here to Send Laborec425 a Private Message   Add Laborec425 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Laborec425! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
metalsodik
Macro Photography

Karma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 851

Jestli chceš ještě vidět svou první sklizeň , tak si to nech od někoho kdo tomu rozumí zapojit, pokud nevíš kdy 2 nebo 3 dráty, tak to nedělej, taky záleží jestli je ventilátor z kovu , nebo z plastu.

Oceanic colour - pokusy

Metalsodíkova sterilizace substrátu

Odrůda NLX

Nejlepší makra od METALSODIK

Stínidlo Adjust-A-Wings medium 400-600W

Old Post 30-10-2007 v 06:43 AM
metalsodik je offline   Profil uživatele metalsodik   Find more posts by metalsodik   Foto galerie člena metalsodik   Click here to Send metalsodik a Private Message   Add metalsodik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele metalsodik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 852

metalsodik:
kámo ale on se právě ptá aby to věděl. Pokud nechce aby o jeho skříni věděl každej druhej, tak mu třeba nezbyde nic než si to zapojit sám, stejně jako nezbylo nic jiného mě...

Také jsem řešil tuto otázku a protože na mém ventilátoru neni nic kového za co by se to dalo ukostřit, tak jsem ten žlutozelený kostřící kabel nechal neoholený a oblepil elektrikářskou izolepou. Jde to jistě ukončit lépe pomocí nějaké součástky, ale zatím tam mám toto.

Stres - Lidé a zvířata

Old Post 30-10-2007 v 11:52 AM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Laborec425
Stálý Člen

Karma uživatele Laborec425 - 76% PěstitelskáKarma uživatele Laborec425 - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 853

Calzone: V pohodě. Celý dopoledne jsem hledal na internetu a už je mi to docela jasný. Ten třetí zemnící kabel tam být nemusí, když ten větrák není kovovej. Dal jsem tam jenom dvoulinku a v pohodě to funguje.
A jak by se mi při zapojování mohlo něco stát, když to nebudu zapojovat pod proudem .
A nevíte teda, jak je to s tou výbojkou. Nevadí jí, když se to prostě jenom vytáhne ze zásuvky a tak se to vypne? Díky za odpověď .

Old Post 30-10-2007 v 12:24 PM
Laborec425 je offline   Profil uživatele Laborec425   Find more posts by Laborec425   Foto galerie člena Laborec425   Click here to Send Laborec425 a Private Message   Add Laborec425 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Laborec425! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
metalsodik
Macro Photography

Karma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 854

Musíš to spínat hadinama, buď mechanické do 100 K4 , nebo digi 250-350 K4 , je otázka jak dlouho vydrží, ale u originálního předřadníku asi dél než , kdyby jsi mel udelaný samostatný komplet.

Oceanic colour - pokusy

Metalsodíkova sterilizace substrátu

Odrůda NLX

Nejlepší makra od METALSODIK

Stínidlo Adjust-A-Wings medium 400-600W

Old Post 30-10-2007 v 12:36 PM
metalsodik je offline   Profil uživatele metalsodik   Find more posts by metalsodik   Foto galerie člena metalsodik   Click here to Send metalsodik a Private Message   Add metalsodik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele metalsodik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Příspěvek č. 855

Laborec425:
při testování to nevadí (doufám, sám to teďka tak v podstatě dělám, jenom přes jistič), ale když už tam budeš pěstit, tak to chce jak říká kolega nějaké spínací hodiny. Mechanická spínací zásuvka stojí cca 150 Kč a elektronická o něco víc. Lepší bude ale asi ta elektronická, protože na ní čas běží i bez proudu myslím, takže ti nerozhodí přesné časování výpadek proudu.

Stres - Lidé a zvířata

Old Post 30-10-2007 v 13:07 PM
Laborec425
Stálý Člen

Příspěvek č. 856

Dneska mám poprvé spuštěnou skříň a všiml jsem si, že předřadník je hodně moc horký. Je to normální?

Old Post 31-10-2007 v 19:43 PM
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 857

Laborec425: Je.

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 31-10-2007 v 20:19 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jufik
Stálý Člen

Karma uživatele jufik - 30% PěstitelskáKarma uživatele jufik - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 858

custe , potrebuju celkem nutny help chci jet indoor 150w, zapojil sem to podle tohoto : http://grower.cz/home/potw.php?acti...&photoid=119295 ( mam presne to same ), ale jaksik se mi to nechce rozjet ... kondenzator a pojistku nemam ( neni nutna ) ... diky za odpoved

uz to jede

Naposledy upravil jufik 04-11-2007 v 22:38 PM

Old Post 03-11-2007 v 17:56 PM
jufik je offline   Profil uživatele jufik   Find more posts by jufik   Foto galerie člena jufik   Click here to Send jufik a Private Message   Add jufik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 859

citace:
Původní příspěvek od jufik
custe , potrebuju celkem nutny help chci jet indoor , zapojil sem to podle tohoto : http://grower.cz/home/potw.php?acti...&photoid=119295 ( mam presne to same ), ale jaksik se mi to nechce rozjet ... kondenzator a pojistku nemam ( neni nutna ) ... diky za odpoved

Netuším, co je to za tlumivku. Já to ale mám zapojené stejně právě až na tu tlumivku. Nemám ji propojenou s VN výstupem zapalovače. Je zapojená jenom na dva vývody.

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 03-11-2007 v 19:04 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 860

Cau
potrebuji se ujistit, zda-li pri tomto zapojení můzu pouzit jak sodík tak MH výbojku
stací mi odpoved ano ci ne
mockrat díky

Old Post 09-11-2007 v 15:31 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrowManiac
Stálý Člen

Karma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% PěstitelskáKarma uživatele GrowManiac - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 861

ano proč by ne?

GO HIGH
Let´s the grow begin...
------------------------------
2 x 24W MicroGrow setup I_ 2 x 24W MicroGrow setup II_ Rockwool Drip System 48W
First round 250W_ Second round 250W_ Third round 250W_ Druhá runda SUPER SKUNKU_
250W indoor by GrowManiac_

Old Post 09-11-2007 v 15:33 PM
GrowManiac je offline   Profil uživatele GrowManiac   Find more posts by GrowManiac   Foto galerie člena GrowManiac   Click here to Send GrowManiac a Private Message   Add GrowManiac to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrowManiac! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
darkous
Stálý Člen

Karma uživatele darkous - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 862

Myslím si, že teoreticky by ta výbojka mohla vydávat nečeho míň. Jinak v ničem jiném by problém být neměl zkus se zeptat v Gshopu ale buď v poho ja to mám úplně stejně jako ty už půl roku a neřešil jsem to.

1st 250w hashberry+mandala#1 by dark

Old Post 11-11-2007 v 10:43 AM
darkous je offline   Profil uživatele darkous   Find more posts by darkous   Foto galerie člena darkous   Click here to Send darkous a Private Message   Add darkous to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 863

Calzone: fungovat ti to určitě bude. Otázka je proč se třeba lano u vejtahu šestinásobně předimenzovává...

Když už to chceš dělat jedničkou tak to aspoň dej na samostatnou prodlužku (jednu, né víc kratších do sebe). Další věc je dýlka prodlužky - čim delší tim to chce silnější.
Celej systém(obvod) je tak silnej jako jeho nejslabší článek!

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 11-11-2007 v 12:57 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Příspěvek č. 864

Erixon:
díky za odpověď (smazaného příspěku, omlouvám se), rozhodl jsem se, e se mi bude líp spát, když si tam koupím nějakou 1,5ku a ještě s nehořlavou izolací. Expiry si teďka prý nějaké kupoval a metr kolem 35 Kč, což jde.
Tuší někdo jaké typy nehořlavých kabelů se dělají? Je dobrý třeba tento?

Stres - Lidé a zvířata

Old Post 11-11-2007 v 13:38 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 52 53 54 55 56 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-12-2022 - elektricka zapojeni vseho mozneho II. pokračování - 523 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás