Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
01 - Celý automazar
02 - Špatný stonek automazara
03 - Listy automazara
04 - Další malinkatý automazar (origo semínko, název neznám pač jsem ho už zapomněl)
Mr.MEN: díky za reakci. Asi to bude v tom co říkáš. Jak jsem to trochu přikryl tím substrátem a nepolil, tak se to asi na tom intenzivním sluníčku zapařilo. Chybama se člověk učí.
Dal jsem už klíčit další semínko automazara ale téhle poškozené kytce dám ještě šanci.
Kytku jsem včera večer dal horizontálně tím dobrým stonkem k zemi, posypal kořenovým stimulátorem, přikryl a zalil.
Zajímavé je, že i přes úplně poškozený stonek, který totálně seschl, pořád tečou živiny do listů skrz ten stonek. Dneska ráno jsem kytku kontroloval a na listech to vypadá, že kytce ten špatný stonek vůbec nevadí. Paradoxně se tam dělá malé nové patro. No uvidíme, jak se s tím kytka popere.
Nicméně setkal se někdo s tak pomalým růstem, kdy je květině přibližně 1 centimetr a je už přes 14dní stará?
Původní příspěvek od Pixxel Mr.MEN: díky za reakci. Asi to bude v tom co říkáš. Jak jsem to trochu přikryl tím substrátem a nepolil, tak se to asi na tom intenzivním sluníčku zapařilo. Chybama se člověk učí.
Dal jsem už klíčit další semínko automazara ale téhle poškozené kytce dám ještě šanci.
Kytku jsem včera večer dal horizontálně tím dobrým stonkem k zemi, posypal kořenovým stimulátorem, přikryl a zalil.
Zajímavé je, že i přes úplně poškozený stonek, který totálně seschl, pořád tečou živiny do listů skrz ten stonek. Dneska ráno jsem kytku kontroloval a na listech to vypadá, že kytce ten špatný stonek vůbec nevadí. Paradoxně se tam dělá malé nové patro. No uvidíme, jak se s tím kytka popere.
Nicméně setkal se někdo s tak pomalým růstem, kdy je květině přibližně 1 centimetr a je už přes 14dní stará?
Díky
Vím že s af to není moc extra nápad ale zatím to vydrž a až bude dobrá větvička tak si z toho udělej řízek, sice tomu ubereš chvíli z doby kterou mají ale aspoň to bude ok.
Weed 4 Ya: uvidím zda to vůbec přežije. Pokud kytka zakoření z toho zbytku dobrého stonku, co jsem dal pod substrát, tak už pak asi nemá cenu dělat řízek když kytka zakoření a jede dál ne?...
Ono teoreticky ani nemá cenu z automatu dělat řízky pač klonu/řízku tikají vnitřní hodiny stejně jako mateční rostlině, takže pokud bych udělal řízek z automatu,
tak by začal kvést ve stejnou dobu jako mateční rostlina jestli se nepletu. Z toho vyplývá, že by řízek moc neporost. Nebo se pletu a u řízků, kde se tvoří nové kořeny, se vnitřní hodiny nulují?
To by pak znamenalo, že bych nechal jeden automat vyrůst a ještě předtím než by kytka přešla do květu tak bych udělal plno řízků a měl bych vystaráno z jednoho semínka plno automatků.
Ty "hodiny" které kytka má by po udělání řízku pokračovaly dál, prostě by se to o tu dobu zkrátilo. Uvidíš jak bude kytka pokračovat každopádně gl, tohle vidím poprvé.
Čau groweři, měl bych dotaz, rozjel jsem svůj první indor pomocí svých zkušenějších známých, ale nechci je otravovat každou chvilu s problémy,tak se chci zeptat mám víc druhů rostlin,které jsou v pořádku, ale listy na kytce Jack herrer mi blednou do světle zelena po okrajích a mezi cevkami a nevím proč? podle toho co jsem vyčetl zde na groweru bych řekl, že to způsobuje hořčík nebo zinek a jestli je to tak tak ani nevím jestli přebytek nebo ho je málo. Tvoří se ve středu rostliny. díky všem za rady jsem v tom nový a každá rada mi pomůže přikládám foto listů a celé kytky
Původní příspěvek od pinouš Čau groweři, měl bych dotaz, rozjel jsem svůj první indor pomocí svých zkušenějších známých, ale nechci je otravovat každou chvilu s problémy,tak se chci zeptat mám víc druhů rostlin,které jsou v pořádku, ale listy na kytce Jack herrer mi blednou do světle zelena po okrajích a mezi cevkami a nevím proč? podle toho co jsem vyčetl zde na groweru bych řekl, že to způsobuje hořčík nebo zinek a jestli je to tak tak ani nevím jestli přebytek nebo ho je málo. Tvoří se ve středu rostliny. díky všem za rady jsem v tom nový a každá rada mi pomůže přikládám foto listů a celé kytky
žlutnou ti take listy? (zejmena konceky listov). kdyz ne, tak to bude asi nedostatkem hnojiv.. skus poslat foto..
Čau Growers, vyskytli se mi problémy s listím na mých milovaných travičkách, nevíte někdo, o co se může jednat? Obě rostliny jsou Frisiany. Prosím komunitu o pomoc, děkujuu
PROSÍM O RADU. Čau Growers, vyskytli se mi problémy s listím na mých milovaných travičkách, nevíte někdo, o co se může jednat? Obě rostliny jsou Frisiany. Prosím komunitu o pomoc, děkujuu
Původní příspěvek od AVICII PROSÍM O RADU. Čau Growers, vyskytli se mi problémy s listím na mých milovaných travičkách, nevíte někdo, o co se může jednat? Obě rostliny jsou Frisiany. Prosím komunitu o pomoc, děkujuu
Čus. Jestli se to vobjevuje vod spoda tak bych to viděl že je to jen spálený hnojkama. Zalejvej, nepřelejvej, nehnoj a ona se chytí =)
Čus. Jestli se to vobjevuje vod spoda tak bych to viděl že je to jen spálený hnojkama. Zalejvej, nepřelejvej, nehnoj a ona se chytí =)
To si nemyslím, že by bylo přehnojený, právě že od spoda jsou trošku našloutlý listy, což je spíše absence hnojení. Chybí tomu nějakej spešl prvek, jen nemůžu přijít na to, který to je. Napadl mě Mangan, ale pochybuju..
Hoj grower
To AVICII: Nejspíš stopové prvky mangan, hořčík, možná zinek. Používám vitality komplex od Agro. A vše v poho. Určitě ne prehnojeni. Spis málo hnoje přijdou mě naky světlý. Peace ať to roste.