Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Kewin Zdravim mel bych otazku jak dlouho mam hnojit kytky na rust a kdy prepnout na kvet. chci hnojit koprivovym vyluhem a pak slepicakam diky
Ty tvoje hnojky se na IN moc nehodí... Bude to v tom cejtit....
Kup si radši pořádný a máš po problému
Zdravím
Chtěl bych se na něco Pozeptat. Letos jsem zasadil až nák Cca 2.6.2012 (??Je to dost Pozdě ?? Stihnu jeste s kytek udělat pořádný ? ktery za něco budou stát a budou mít klidné dozrání ???) Potřeboval bych poradit nevíme někdo o nákým přírodním hnojivu které by dohnalo tu strátu. Kytky už jsou cca 3Cm velký mám je v mini Foliáku 40x40Cm Napsal by mi nekdo nákej doprej postup jak udělat kvalitní přírodní hnojivo nebo nákou speciální hlíničku nahnojenou ? Já všechno mám (Slepičáky,Kravkej hnuj,Konskej hnuj,Kristalon uplne všechno ) .
Za každou radu co pomuže předem dík..
Je dobře, že máš přístup ke všem potřebnejm věcem. Klíčem ke správnýmu hnojivu jsou už tedy jenom znalosti a zkušenosti, které si naštuduješ v tématu, do kterýho jsi přispíval a ve kterym si právě >TEĎ< čteš ..
citace:
Původní příspěvek od Smajda92 Zdravím
Chtěl bych se na něco Pozeptat. Letos jsem zasadil až nák Cca 2.6.2012 (??Je to dost Pozdě ?? Stihnu jeste s kytek udělat pořádný ? ktery za něco budou stát a budou mít klidné dozrání ???) Potřeboval bych poradit nevíme někdo o nákým přírodním hnojivu které by dohnalo tu strátu. Kytky už jsou cca 3Cm velký mám je v mini Foliáku 40x40Cm Napsal by mi nekdo nákej doprej postup jak udělat kvalitní přírodní hnojivo nebo nákou speciální hlíničku nahnojenou ? Já všechno mám (Slepičáky,Kravkej hnuj,Konskej hnuj,Kristalon uplne všechno ) .
Za každou radu co pomuže předem dík..
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Zdravim... par otazek ohledne toho hnojeni slepacincema protoze o hnojeni zatim skoro nic nevim...
Bylo by to efektivni i kdybych je treba nadrtil na prach/male kousky a zamichal do hliny? Nebo ani nema cenu hnojit tim pokud to nenecham par dni ve vode a pak zalevam?
Mam cerstve vyklicene rastlinky, kdy bych mel zacit nejdriv hnojit?
Původní příspěvek od exploiter Zdravim... par otazek ohledne toho hnojeni slepacincema protoze o hnojeni zatim skoro nic nevim...
Bylo by to efektivni i kdybych je treba nadrtil na prach/male kousky a zamichal do hliny? Nebo ani nema cenu hnojit tim pokud to nenecham par dni ve vode a pak zalevam?
Mam cerstve vyklicene rastlinky, kdy bych mel zacit nejdriv hnojit?
Do hlíny bych to vážně nemixoval.
a) Protože se slepičákam to jde snadno přepísknut a pak už s tím nic neuděláš. Zvláště, pokud píšeš, že s nimi nemáš žádnou zkušenost.
b) Slepičáky je vhodné dávat až k trochu starším kytkám (alespoň 2-3 týdny staré)
Takže si to rozpusť ve vodě - a pak ten koncentrát mixuj s vodou - a tím zalejvej. Já to dělám 1:10.
zdravím pěstitelé letos jedu shamany a hnojil jsem výkvasem z kopřiv a popelu ze dřeva, a příjde mi že je to možná až moc účinný hnojivo na rust, hnojil jsem tak i automata syrup a palice samej list, a ted když jsem hnojil timto hnojivem shamany tak to samí, palice hodně prorostli listama....možná by to chtělo hnojit tím ale přiměřeně, ikdyž to tím nejde přehnojit, co myslíte vy? Podívat se na to jak mi to kvete můžete zde Můj prvni biopěst2012
no jo takže viem že to už bolo dosť krát napísané ale prosím vás chcel by som vedieť presne kolko L slepačieho hnojiva mám dať na 1 týzden keď mám 20L nádobe 20cm rastlinu(je to AF).
recept poznám 1:20 slepačincov na vodu aj že iba 1x za týždene to mám zalievať a už ked bude vetšia rastlina možem už aj 1:10 aj to viem len tie litre na jednu zalivku kolko mam vlastne dat do 20L nadoby ked mam 20 cm rastlinu. a keď už bude vysia rastlina ci mam zvysovat na tyzden mnozstvo zalivky
za odpoveď K+
Čau, chtěl jsem se zeptat a zároveň poradit, snad se tu najde někdo, kdo mi odpoví. Sadil jsem květinky kousek od listnatých stromů, všude je to tam zarostlé kopřivama. Přinesl jsem ovšem na flek málo svého substrátu, cca 2l, vykopal díru, kytku tam hodil a zbytek byla hlína od tam. Kdesi jsem četl, že kde rostou kopřivy, daří se i trávě. Na flek jsem teď donesl hnůj, opravdu starej, půdu sem tím zakryl, snad si to bude schopný z toho něco vzít. Teď chystám kopřivové hnojivo, že to zkusím a budu to lít na ten hnůj a půdu. Mělo význam tam takhle přidávat ten hnůj, nebo ne ? Je ta půda ideální ? Ta stará bába v drogérii ani neví, co to papírek na měření ph je. Díky za odpověď, pak přidám i nějaké fotky :-)
Zdravíčko, asi jsem přehlédl nebo to tu není, ale chtěl bych se zeptat zda-li je možné udělat vákvas i ze suchých listů konopí. Předem díky za názory :-)
jasně že to jde a je to ten nejlepší způsou na bio hnojivo, jelikož konopí budeš hnojit konopím a to obsahuje přesně ty látky co potřebuješ. Jinak nejbližší příbuzný konopí obsahem prvků je kopřiva, protože většinou nemáš potřebné množství konopí na výkvas, tak kvasíš kopřivy
Tak snad jsem ti trochu poradil
Dodatek...no ale nevím jestli to jde ze suchých listů, z čerstvých to jde
Původní příspěvek od techem jasně že to jde a je to ten nejlepší způsou na bio hnojivo, jelikož konopí budeš hnojit konopím a to obsahuje přesně ty látky co potřebuješ. Jinak nejbližší příbuzný konopí obsahem prvků je kopřiva, protože většinou nemáš potřebné množství konopí na výkvas, tak kvasíš kopřivy
Tak snad jsem ti trochu poradil
Dodatek...no ale nevím jestli to jde ze suchých listů, z čerstvých to jde
Ano, ano... Já vím že konopí je dobré, ale jde mi hlavně o tu informaci, zda-li to jde i ze suchým listím :-) Ovšem i tak díky :-)