Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ot:mury,pan ker,lord ganja: krasne fota ktere neco ukazuji.otom je foceni panove.opravdu sem se nad fotkama zastravil a prohledl jsi je.jen tak dal.me bohuzel ted odpadl fotak do kremikoveho nebe takze nemam scim fotit. ale vam preju at se dari.
4.9. 2006
Čtvrtek večer. Prý částečné zatmění měsíce. Tak proč ne. Beru foťák a jdu ven. Kámoš že jde taky a jedna flaška JackaDanielsa šla s náma... Nějaký fotky sem ve foťáku dokonce ráno našel...
Ten ohníček, to je super neekologické pálení nafty... Já to nepálil mě nekamenujte, já to jen fotil...
Pak je tam měsíček, pak lahev od slivovice, ve které byla šťáva a pak zas nějaký mračno když už sem šel domů..
Pan Ker: Mých deset fotek je dokonalou ukázkou středové kompozice. Ale musíš uznat, že udělat pěkně kompoziční fotku z měsíce, kde je bílá koule a tma tím, že tu bílou kouli umístím někam jinam než do středu... (Měla by jít do zlatého řezu ok... )Ale stejně by z toho lepší fotka nebyla...