Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
na uvod bych chtel rict, ze me zacinaj trosku iritovat pestitele/groweri, kteri jsou nadmiru spokojeni se svejma hnojkama a nikdy nezkusili jiny. ja uz jich par vyzkousel jak hydro tak hlina.
zacinal sem na bio-bizzu, pak presel na plagron, pak na hydro- hesi a ted sem jel bio-novu. muzu vam rict, ze kdybych si vybiral znova tak bio-nova zatim vede ve vsem. pravda je trosku drazsi, ale na takovej nft super mix zatim co sem vyzkousel nic nema. co vase zkusenosti. Chci tady jenom lidi, co toho vyzkouseli vic, ne ze sem daj neco na styl. bio-novu jedu od zacatku a nevic spokojenej. pokud to pujde, tak to smaznu a dotycna osoba K-. Chci slyset objektivni nazory zkuenejch pestitelu ne zacatecniku. Tak co vy na to? Kdo ma dobry zkusenosti s cimkolli?
Diky Klamath
My začínali na Hesinách a s těma byla spokojenost. Pak sme na doporučení zkusili Bio Novu a u ní už všichni zůstali. Je pro nás levnější a dostupnější v našem zapomenutým kraji a funguje dobře.
Bio Nova k základním hnojkám vyrábí celou řadu doplňků, ale víceméně nejsou potřeba. Zkoušelo se všechno a co vím, tak jedinej doplněk, ke kterýmu se kolegové vrací, je X-Cell. Ani Rooťáka už nikdo nekupuje. Mimochodem nedávno sem našel asi čtyři roky starý, otevřený A i B... a vůbec to nevypadá zkaženě. Naliju to na greendoor.
A jinak pěstitelé, kteří neexperimentují, mne vůbec neiritují. Když to roste, tak co?
tak ja zacal na biobizzu (hlina) pak sem zkusil radu od AH a ted na doporuceni jednoho clena jedu ted Jungle in da box. a nejlepsi me prijde do bubbleru Jungle a nejhorsi me prisla rada AH. ale je to jen moje zkusenost takze to berte z rezervou kazdopadne menit zatim nehodlam
Co si dokazu udelat nekupuju !
Co si neudelam tomu neverim
mate niekto zkusenost z tym hnojivom co je na zemiaky ??
take male biele gulky co ruzsipuju pred sadenim
je to v mechu a napis to ma NPK nasiel som to u babicky a ona to pouziva na zemiaky tak neviem
kamo to bude asi LIADOK , pouziva sa este v zime pred sadenim aby bola poda urobena dobre celkom asi to je to ak ne zjebte ma dakto ale inac da sa to v pohode vyuzit viac ti nepoviem .... nechcem sa zjebovat ale daco okolo toho som sa motal , len neviem ci je to toto ... a potom myslim ze som ddaval kavovu lyzicku na 2 l a v pohode , len fakt nerucim takze bacha , pozri radsej dakde na nete ... pis
Zdravím
Já mám od plagronu alga grow,alga bllom a phytamin pak mám alga mic-vitality booster a guano z mořských ptáků je to to hoštický hnolivo taková ta žlutá flaška NPK 3,6,3.
Mám otázku na ten phytamin a guano je lepší to aplikovat jako zálivku nebo jako postřik??
A ještě jeden dotaz ohledně guana.Na flašce píšou používat po celou dobu života rostliny mám to dodržet nebo to nechat jenom na květ??Co se stane když tím pojedu celou dobu??díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
par hnojek a systemu uz jsem vyzousel, zacinal jsem s AH a kupoval vsechny ty root/bloom stimulatory, pres Biobizzy, Plagrony, Hesiny, Atami-ted zkousim Bcuzz soil jen A+B a PKcko a spokojenost..vylozene spatny hnojivo jsem nemel, akorat Plagrony mi silene stahujou ph coz mi nevyhovuje, ted poprvy nepouzivam uz ani kyseliny a ty Bikazy si to samy srovnaj na 6,3-6,5, do hliny super (a za super cenu )..Takze kdybych mel udelat nejaky resume - kazdy chce svy do hliny bych vybiral rozhodne bio hnojky, krom tech Plagronu, do hydra kdy to budu mit delsi dobu namichany nejakou chemku, treba ty Ahcka, Hesiny mi dobre drzely hodnoty..
at si kazdej pestuje jak chce, ale podle me je dobry neseknout se na jednom miste
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
Já mám od plagronu alga grow,alga bllom a phytamin pak mám alga mic-vitality booster a guano z mořských ptáků je to to hoštický hnolivo taková ta žlutá flaška NPK 3,6,3.
Mám otázku na ten phytamin a guano je lepší to aplikovat jako zálivku nebo jako postřik??
A ještě jeden dotaz ohledně guana.Na flašce píšou používat po celou dobu života rostliny mám to dodržet nebo to nechat jenom na květ??Co se stane když tím pojedu celou dobu??díky
Zdárek
Čau,
Phytamin se aplikuje POUZE jako postřik na listy (nejlépe ze spodní strany a navečer) a guano...Minulý rok jsem ho sypal celou dobu a pohoda. Akorát se blbě rozpouští ve vodě.