Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
oba talíře jsem dal na pár hodin do trouby na 50 stupňů,aby se odpařily poslední zbytky vody na povrchu.Zbylo čistě jen husté bahno,tak jsem vzal kávovou lžičku,nabral a pleskl to na pap.kapesník.A hle,kapesník si saje vodu a matroš zůstává přilepený,odlepit jde lehce a hlavně v jednom kuse,výsledkem je nádherně tvarovatelná hmota,kterou si jdu hned zakouřit :-D
Taky jsem to zkoušel přes tuhle suprovou metodu. asi tak ze 120g suchých lístečků a malých paliček jsem vytáthl něco málo přes 3g. Neni to moc, ale měl jsem fakt málo ledu. Opravdu paráda.
listi od palic z letosniho outu...nevim kolik proste to co je na fotce
kdybych z tech stejnejch listu zkusil jeste jedno kolo asi by toho taky nebylo uplne malo co jsem je tak zkoumal, ale coz holt bude silnejsi maslicko a masticka
akorat jsem dneska zjistil ze mi ten mensi kousek zplesnivel nejspis jeste nebyl uplne vysusenej kdyz jsem ho daval do pytliku..
Naposledy upravil Rákosníček 08-11-2011 v 16:29 PM
Původní příspěvek od Rákosníček tak taky neco prihodim
listi od palic z letosniho outu...nevim kolik proste to co je na fotce
kdybych z tech stejnejch listu zkusil jeste jedno kolo asi by toho taky nebylo uplne malo co jsem je tak zkoumal, ale coz holt bude silnejsi maslicko a masticka
akorat jsem dneska zjistil ze mi ten mensi kousek zplesnivel nejspis jeste nebyl uplne vysusenej kdyz jsem ho daval do pytliku..
Moc hezký. Kolik bylo géček, teda spíš kilogramů tý sušiny, ze který jsi to dělal?
Původní příspěvek od denyg BloodyBeer: Ahoj, jestli tu už podobný návod je, tak se omlouvám, já ho tu nenašel. Nebo aspoň určitě ne detailně rozebraný a s fotkama. Jinak, co se týče poměru materiál x konečný produkt, tak se to každou "várku" hodně liší. Dávám tak pětinu až čtvrtinu toho kyblíku a mívám z toho 2-6 gramů hašiše. V tomto stále nemám jasno - jednou jsem dělal jen z palic, čekal jsem, kolik toho nebude a byla to jen třígramová kulička, zato lepkavá a funkční jakxviňa. Naposledy jsem dělal z orosených lístků (pár spodků tam taky bylo, ale minimálně), čekal jsem sotva dva gramy a bylo jich šest. Při přibližně stejném množstvím materiálu. Pokud je tu někdo, kdo mě může objasnit, čím to může být, nechť se ozve! Tipuju, že množstvím pryskyřičných žláz, ale nemyslím si, že orosené lístky by jich měly víc než samotné palice....
cau,ty jsi ty palice na ten has strihal ?? ja to striham ale ne moc nadrobno, jinak to projde tim sitem,duvod strihani je ten,protoze z hustčich palek nemaj kudy vypadnout trichomy,chladi se proto aby zkřehly trichomy a ulomili se ....jen tak na okraj
Tak metodu sem vyzkoušel a můžu říct, že super. Sušinu sem ale celkem dost prodrtil mezi dlaněmi, pořádně rozmixoval se sněhem (byl čerstvě nasněžený). Nechal den odstát a výsledek byl neskutečně černý a plastický haš. Výnos cca 1/10 materiálu. Nedělal bych to všek z 10 g listů. Buďto z pořádného množství, nebo z nepodařených modelů. A sušit určitě přes kapesník, nebo lžičkou nabrat na filtr, ten si veme celkem dost vody a dosušit v papíru.
Ahoj Denyq, dnes jsem vyzkoušel tvou metodu, přesně podle návodu, updatnu to pak s fotkou a gramáži, zatím to je moc krásne.
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
Čus, fakt pěkný návod. Chtěl bych se zeptat proč to necháváš odstát v té petce? já jsem to teda odstát nenechal a rovnou jsem to přelil přes filtr. z asi 5G listů mám na dobré osobo. pro jistotu jsem přelitou vodu nechal ve sklenici a druhý den jsem jí přefiltroval znova ale vypadá to že tam už nic není.
Původní příspěvek od vencias Čus, fakt pěkný návod. Chtěl bych se zeptat proč to necháváš odstát v té petce? já jsem to teda odstát nenechal a rovnou jsem to přelil přes filtr. z asi 5G listů mám na dobré osobo. pro jistotu jsem přelitou vodu nechal ve sklenici a druhý den jsem jí přefiltroval znova ale vypadá to že tam už nic není.
zdarec,taky sem to zkoušel,že to nenecháš odstát,ale prolél sem to filtrem a tam nic takže to bude lepší odstát xD
Zdárec,
Vyrobeno mokrou cestou přes led, tak nějak podobně jak je tady uváděno.
Míchám v kýblu vrtačkou dokud led nevymíchám, min 30 min, má to tak 3 C, pak přeleji přes jemné síto do 4l pet, nechám 24 hod stát, centimetr nad dnem mám malou dírku kterou vodu pomalu vypustím, zbytek vody a toho blátíčka rozmíchám a vyleju do kávových filtrů, pak už jen vykapat a tvarovat.
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se